yurt dışı sayfaları açılıyormu sizde.bende hiç bir yurt dışı gelmiyor, telekom dns mi uçtu acaba...
Printable View
yurt dışı sayfaları açılıyormu sizde.bende hiç bir yurt dışı gelmiyor, telekom dns mi uçtu acaba...
Altına neler oluyor bilen var mı iki günde 800 den 839 a yükseldi ve dow-petrol-euro/usd ye rağmen inmiyor. Dow düşüyor altın yükseliyor ilginç. Bu gece dow şöyle + % 1,5 kapatsa hiç fena olmaz. DJI nasıl kapatır tahminleri alalım :D Asyalı hoşgeldin forumu istila etmişsin 1 günde, Asya'nın neresindensin yoksa Anadolu yakasında mı oturuyorsun :D
[QUOTE=asyalı;73083]hayat her zaman analızz demek degıldır kurtlar puslu havayı sever
grafık tamam ama o havayı koklayıpp grafıgın ve tum sısıtemın tersıne oynamak marıfettır.kı bu marıfetı olan lar gercek trader olurr.[/QUOTE]
hiç güleceğim yoktu :D
tamda dediğiniz tarzdan bir trader olan hexen babadan o mesajı almışsınız ve ona yanıt veriyorsunuz ne ilginç :D
[QUOTE=teo;73086]yurt dışı sayfaları açılıyormu sizde.bende hiç bir yurt dışı gelmiyor, telekom dns mi uçtu acaba...[/QUOTE]
Ben DNSyi değiştirmiştim birkaç gün önce. Bunlardan birisini deneyebilirsiniz. Slmlar.
Verizon (Level3) Public DNS Servers
4.2.2.1
4.2.2.2
4.2.2.3
4.2.2.4
4.2.2.5
4.2.2.6
[quote=teo;73086]yurt dışı sayfaları açılıyormu sizde.bende hiç bir yurt dışı gelmiyor, telekom dns mi uçtu acaba...[/quote]
Bende açılıyor istersen DNS leri değiştir dns 4.2.2.1 ve dns 4.2.2.2 yap veya proxy kullanabilirsin verebilirim numara
sayın asyalı bir bardak su içiniz :) yavaşınız yoksa 50 mesaja ulaşabilmek içinmi butun bunlar
[quote=jerfin;73073]faizin alternatifi dövizdir !!![/quote]
bence degıldır o faiz oranları ıle dogru orantılı faizler 22 sevılerde iken dedıgın dogru.ama bu sevıyeler bana gore degıl
usd de %5 yukaları olma ihtımalinde piyasadan cıkan para hisse ve faizden cıkan parayla bırlıkte milyar usd bulur sence bu havada ulke batıracak kadar kımde para var bence yokk
aynı oyuınu kurumlar dahıl uluısal spekler yaptı petrol ve parıtede durumları orada enson bırı kendınıı terenın onune attı ve olumm
verrrrrrrrrrrrr dowaaaaaaaaaaaaaaa
0,47 eksiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pardonnnnnnnn artı 0,47 az kaldııı ankarada ezan okunuyooduuu allah yazdırdıı herhaldeeee puhaaaaaaa
doww0,39 c artııııııııııııııı gelllllllllllll dowww cokuyoooooooooooooooo
hayat her zaman analızz demek degıldır kurtlar puslu havayı sever
grafık tamam ama o havayı koklayıpp grafıgın ve tum sısıtemın tersıne oynamak marıfettır.kı bu marıfetı olan lar gercek trader olurr.
[quote=furkan;73081]o işte bana gore olmaz :) ama dolar 1.70-1.80 belki gorulebilir suprriz olmaz benim için.[/quote]
bu esitlik nasıl olacak onu anlamadım yanı
cok zor 1700 1800 rakamlar ctı batmasına izin verılcek ve 1tarp 2 tarp işe yaramayacak ve sonuc
iştee sarkosy dedgı gıbı iran cok az vaktı kaldı anca savas olursa bu bır tahmınnnnn gonlumm ıstıyooooo olmasınnnnn
dow 0,20 artıııı 8150 altııı 2 felakettttttttttt 1 durak 7900 2 durak 7500
[quote=teo;73086]yurt dışı sayfaları açılıyormu sizde.bende hiç bir yurt dışı gelmiyor, telekom dns mi uçtu acaba...[/quote]
acılıyor sıkıntı yok su an
veeeeeeeeeeeeeee bıngooooo s&p eksi 0,15 vurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı olsunnn dowwwwwwwww 000000000sıfırrrrrrrrrrrrladıııııııııııııı hopbalaa yavrummmmmmmmm nasıışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allahhhh alahhhhhhhhh gelyoooooo parsutsuzz ınıyooooacıll 8150 gelllllllll 0,15 ceksiiiiiiii
ahgandaaaaaaaa dowwww ruhunaa fatıhaaaaaaaaaa alahauu ekberrrrrrrrrrr 0,29 eksıııııı ver verr kartelee verrrrrrrrr s&p 0,50 olduuuu
[quote=hexa;73092]Altına neler oluyor bilen var mı iki günde 800 den 839 a yükseldi ve dow-petrol-euro/usd ye rağmen inmiyor. Dow düşüyor altın yükseliyor ilginç. Bu gece dow şöyle + % 1,5 kapatsa hiç fena olmaz. DJI nasıl kapatır tahminleri alalım :D Asyalı hoşgeldin forumu istila etmişsin 1 günde, Asya'nın neresindensin yoksa Anadolu yakasında mı oturuyorsun :D[/quote]
tesekkurlerr sağolunnn
bu forumda havaı koklamak ve ıs yapmak cok guzell anadoluu sayılırrr..
altın artıkk guvenlıı lıman ben 2009 altının 1000 olmasını beklıyıorum faize gıden yok gelişmekte olan ulkelere gelmek istemeyen yatırımcı sayısı cok fazla bu parıte ve petrol de bu kadar petro dolar zengını arap spekler oldugu surece altınn ınce ceden ınceyte gıder yukarıyaaa
[quote=gacırt;73094]hiç güleceğim yoktu :D
tamda dediğiniz tarzdan bir trader olan hexen babadan o mesajı almışsınız ve ona yanıt veriyorsunuz ne ilginç :D[/quote]
cok bılenn cokk kaybederrr ustattttt bunaa pıyasada cahıl cesaretı ve kurnazzzzz tılkı trader aklı derlerrrrrrrr
[quote=mersiyk;73098]sayın asyalı bir bardak su içiniz :) yavaşınız yoksa 50 mesaja ulaşabilmek içinmi butun bunlar[/quote]
nıye 50 msj olunca ne oluyo kı ???????
hadı bana bysss servısım geldıı cıkmak zorundayım.dowwwwwww 0,50 yıkıl beter olll geber yuzde bılmem kaccc eksııı olll.bu arada ozeldenn bana kufur eden arkadaslara da aynını ıade edıyorum..anladılar sanırımmmmm
[QUOTE=rcp;72885]sizi yenıden gormek ne guzel sayın mbm, geyık nıtelemesınden de payıma bırseyler düştüğü için uzuldum:)
geyık yuzunden yazmadıysanız soz artık kedı benzetmesı yapmam.[/QUOTE]
Ama ben bir daha KEDİ formasyonu bulmayacağıma söz vermiyorum..:..:
[QUOTE=jerfin;73070]genel görüntü hoş değil ondan teo.. endeksin grafiğini bir kenara bırakıp da bankalara tek tek baktığımızda manzara hiç hoş değil.. yurtdışı yukarı yaparken bir aşağı, bir yukarı mal dağıtma olacak benim tahminim.. çıkamıyoruz, bugün gördük de zayıflığı...
ve [COLOR="Blue"]dolarda benim tahminim çok daha yukarılarda[/COLOR].. söylemiyim şimdi komik gelir:)[/QUOTE]
Yaklaşık dolar tahmininizi yazabilirmisiniz ?
[QUOTE=Astatin;72925]TOBO cu catedral nerde yaww..FDJ 30-60 dklıkdaki TOBO yu nasılsa o yazar diye bekliyorum ama yazmıyor..sonra aynı periyotta bizdeki ikili dip falan...şş catedral nerdesin..tobo cu kati[/QUOTE]
Demekki neymiş TOBO yokmuş... OBO varmış.. Hakkaten sizi ihmal ettim bugün.. Biraz gribim de.. Siz başınızın çaresine bakmışssınızdır.. Benim arkadaşlarım işlerini bilirlerrrr:..:
[quote=CIRCIR;73082]a şıkkı...[/quote]
kralısın;)
[quote=catedral;73105]Demekki neymiş TOBO yokmuş... OBO varmış.. Hakkaten sizi ihmal ettim bugün.. Biraz gribim de.. Siz başınızın çaresine bakmışssınızdır.. Benim arkadaşlarım işlerini bilirlerrrr:..:[/quote]
onu demek istedim:..::..:
[QUOTE=jerfin;73073]faizin alternatifi dövizdir !!![/QUOTE]
Faizin alternatifi sadece döviz değildir. Altın ve borsa da vardır. Dün sorduğum "reel faiz %3e düşerse sıcak para hem ülke hem de kur riski lamak istemezse ne yapar?" sorunun cevabına gelince kur riskini kaldırıp ülke riskini alabilenler eurobondlara (döviz cinsi tahvil) yönelir. içeridekiler de IMKB ve VOBa yönelebilir.
[QUOTE=teo;73086]yurt dışı sayfaları açılıyormu sizde.bende hiç bir yurt dışı gelmiyor, telekom dns mi uçtu acaba...[/QUOTE]
Açılıyor. Sorun yok!
hexa nerdesin..xausd long 835.1:)
şu an benim açılıyor...
[QUOTE=teo;72976]S&P 840.50 altına dusemedıkce yon yukarıdır.Ama suprız olan ıse bız acıkken dusmeyıp, bız kapandıktan sonra dusmesıdır..
Bunu da ben bılemem, ama dow tahmınlerı tutan arkadaslar bılebılır....[/QUOTE]
840 altındayıs:..:
[quote=Astatin;73110]hexa nerdesin..xausd long 835.1:)[/quote]
kapat kapat 1.5 usd yeter:)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72975]öNEMLİ UYARI :
Tam seans sonu biraz gevşeyebiliriz diyecektim. Gevşedi.
Biraz biraz biraz daha gevşeyebiliriz..[/QUOTE]
Yiğidin hakkı yiğide.. Bugün yorumlar oturmuş:)
[QUOTE=teo;72978]Catedralın kulagı cınlasın, Dolar da obo goruntusu var... Obocu lara duyurulur...
Ben ınanmam formasyonlara....[/QUOTE]
Bakmadım.. Hangi dolar grafiğinde? ..Bi bakmam lazım.. KEDİ midir diilmidir.. kEDİ olsaydı yükselmezdi:eek:
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72983]Sanki bir his içimde. Dow eksi açılacak. Ve bir anda tepetaklak 300-400 puan aşağı gidicez gibi geliyor..
Sadece bir his...
Bugün hiç çalkalama+ gargara yapmamışlar çünkü.
[B][U]Ne olursa olsun saat 16:28 de Dow açılmadan önce SHORT olacğaım
Saat 17:15 DE Seans sonu da LONG .
[/U]Hadi aradaki farkı beraber hesaplayalım.. :)[/B][/QUOTE]
Bak bu deminki bütün yorumlarını mafetmiş:eek:
[quote=catedral;73116]Bak bu deminki bütün yorumlarını mafetmiş:eek:[/quote]
şşşş...xauusd long veya en iyisi cumhuriyet long :..::..: ordaki boğaları seviyorum:..:
[QUOTE=oğuzt;72897]Geçmiş olsun Sn mbm kendinize dikkat edin destek minder kullanın tavsiye ederim siz bize her zaman lazımsınız fikirleriniz kisiliginiz insanlıgınızla
saygılar[/QUOTE]
[QUOTE=BULENT;72899]Geçmiş olsun sn mbm,
Aynı şeyi yaşadım, tavsiyem haftada en az 3 gün yüzme.[/QUOTE]
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;72900]yüzsün bence :) yüzme demeyin arkadaşımıza :..: türkçe bu nereye çekersen oraya gidiyor :) (şaka sadece)
mbm geçmiş olsun size[/QUOTE]
[QUOTE=rcp;72902]Geçmiş olsun sayın mbm, ağlık her şeyın ustunde,
bır an once sağlığınıza kavusmanız dileğiyle.[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;72905]gecmis olsun mbm kardesim dikat ol. bende aynı sorun var amma ameliyat olmadım.
33275 üstesinde dikat olun 34700 potanstayız[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;72906]çok geçmiş olsun sn.mbm, dikkat edin kendinize... siz geyiğe parantez açınca bende alınmıştım açıkçası:)[/QUOTE]
[QUOTE=özdenil;72911]Sn. mbm geçmiş olsun...[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;72913]Geçmiş olsun sn mbm malesef çağımızın sorunu oldu bel fıtığı. Kayın pederimde de vardı yeni bişey denedi 20 gün önce şimdi gayet rahatladım diyor. İsterseniz siz de inceleyin biraz...
[URL="http://www.g-therapy.com/"]http://www.g-therapy.com/[/URL][/QUOTE]
[QUOTE=thracian;72916]Gecmis olsun Sn. Mbm[/QUOTE]
[QUOTE=Ardasu;72926]Sn.Mbm geçmiş olsun kardeşim.[/QUOTE]
[QUOTE=oguzhan;72934]Sayın Mbm geçmiş olsun[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;72936]sayın mbm geçmiş olsun. Acil şifalar.
sayın BORSACIÖZGÜR dün nunu, catedral ve Vob trader dan başka short olan ya da söyleyen yoktu. Herkesin portföyü kendine.[/QUOTE]
[B]sn oğuzt,sn bülent,sn özgürefe,sn rcp,sn jerfin,sn özdenil,sn enerton,sn thracian,sn ardasu ,sn oğuzhan,sn vobix[/B]
ve mesaj atan [B]sn bullmarket,sn mavi,sn serkanyurttaş ve sn hexen[/B]
çok naziksiniz ,çok teşekür ederim iyi dilekleriniz için...
sevgiyle kalın.......
[URL]http://www.vidopa.com/video/QpLN3KRjsW0__SelimSesleramp;BrennaMacCrimmonPenceresiYolaKarşı.html[/URL]
selim sesler & brenna mccrimon
[URL]http://www.vidopa.com/video/rYXNeqU5uEE__SelimSeslerKürdilihicazkarLonga.html[/URL]
selim sesler -kurdili hicazkar longa
yahu forum iki dirhem bir çekirdek olmuş, ne bu hal:D
arkadaşlar imkb vergiden muaf, vobta durum ne hala devam ediyormu muafiyet?
[QUOTE=Astatin;73050]Sesinizi duyan cennetlik bay CIRCIR...Catedral nerede? sen bilirsin:o:o[/QUOTE]
Burdayım.. Biraz grip .. Sabahta biraz yaralıydım.. :..:Yaralarımı sarıp tedavi ettim:..:
şimdi geldim neler yapmışssınız bakiimmm diye okuyorum
[QUOTE=bien;73061]riskli ama maliyetimin iyi (33625) olmasına güvenip sistem yönünde kısa girdim..[/QUOTE]
Hayrett.. Benimle aynı yönde bir kişi:eek:
[QUOTE=jerfin;73070]genel görüntü hoş değil ondan teo.. endeksin grafiğini bir kenara bırakıp da bankalara tek tek baktığımızda manzara hiç hoş değil.. yurtdışı yukarı yaparken bir aşağı, bir yukarı mal dağıtma olacak benim tahminim.. çıkamıyoruz, bugün gördük de zayıflığı...
ve dolarda benim tahminim çok daha yukarılarda.. söylemiyim şimdi komik gelir:)[/QUOTE]
söle söle beni güldüremezsin.. Ben beklentimi sölemiim esas.. Deli gömleği giydirir götürürler beni.lelele
[QUOTE=catedral;73125]söle söle beni güldüremezsin.. Ben beklentimi sölemiim esas.. Deli gömleği giydirir götürürler beni.lelele[/QUOTE]
hedefler o kadar uçuk geliyor ki insanlara yakında bana da deli gömleği giydirecekler:D
bi sen varsın zaten beni anlayanüüü
[QUOTE=traderx;73121]yahu forum iki dirhem bir çekirdek olmuş, ne bu hal:D
arkadaşlar imkb vergiden muaf, vobta durum ne hala devam ediyormu muafiyet?[/QUOTE]
çok sağolun arkadaşlar ilginize 40 dakikadır sizin için bu kadar basit bir soruya kimse cevap vermedi.
[QUOTE=traderx;73127]çok sağolun arkadaşlar ilginize 40 dakikadır sizin için bu kadar basit bir soruya kimse cevap vermedi.[/QUOTE]
vob da şimdilik muafiyet yok, vergi kesilmeye 01.01.2009 başladı..
[quote=Astatin;73110]hexa nerdesin..xausd long 835.1:)[/quote]
Bunu kutlamalıyız Astatin xau-usd işlem yapmış ve bana da haber vermiş teşekkürler Astatin sezonu açıyoruz umarım :D Mesajını yeni gördüm yoksa girerdim Altın daha da yükselebilir bugün bariz gösterdi keşke tekrar onsu 820 olsa, lütfen girdiğin başka işlemler olursa haberdar et
[quote=hexa;73131]Bunu kutlamalıyız Astatin xau-usd işlem yapmış ve bana da haber vermiş teşekkürler Astatin sezonu açıyoruz umarım :D Mesajını yeni gördüm yoksa girerdim Altın daha da yükselebilir bugün bariz gösterdi keşke tekrar onsu 820 olsa, lütfen girdiğin başka işlemler olursa haberdar et[/quote]
yok be xausd onlar sanal işlem :) sadece gündüz vob nisan vade golddan sembolik 1 kontrat aldım
[quote=hexa;73097]Bende açılıyor istersen DNS leri değiştir dns 4.2.2.1 ve dns 4.2.2.2 yap veya proxy kullanabilirsin verebilirim numara[/quote]
proxy alabılırmıyım, baglanamıyorum utube'a ...
[U][COLOR=#22229c][URL]http://www.freshproxy.org/[/URL][/COLOR][/U] veya [URL]http://www.aliveproxy.com/[/URL] aralarından seçin bazıları güncel, youtube'a mı anlamadım? vtunnel.com veya youtubegir.org ile de girebilirsiniz proxy tabanlı siteler.
EDIT: Her proxy de güvenmeyin virüs programınız var değil mi?
S&P artık zor duser buraya kadar geldıkten sonra 840.50 uzerıne attı kendını yenıden [U]15 dakıka daha dayanır ve 30 tıck ıtıbarı ıle 840.50 uzerınde kalırsa[/U] hıc bır seycık olmaz.
Nara atanlarında hevesı baska gune kalır...
Bu arada Teo dolarda yükseliş mi bekliyorsunuz? Bir de çevrenizde yerli kurumlardan dow-F işlem yapan ve memnun olan varsa, duyarsanız bana söylersiniz :D
Yahu Astatin heyecanlandırdın beni boşuna tüh :D Sana artık dolar sormuyorum zaten bu aralar forexle pek ilgilenemiyorum fakat sen işleme girersen ilgilenirim acilen :D