Sn larossıan sisteminizde alış veya satış yaptıktan sonra stop noktası belirliyormusunuz ?
Printable View
Sn larossıan sisteminizde alış veya satış yaptıktan sonra stop noktası belirliyormusunuz ?
[quote=ERGEN;163205]security dostum,
Anunçün habire pantolonlarda kıvırma paylarından,sık sık elbise değitirilmemesinden bahsediyorum,kaç gündür lime lime oldu herkes ayak uyduracağız diye....dng[/quote]
Gardaş ben Ayuyun sakin ayu, doğrisi ağam terbiye etti, ölle olur olmaz pençe sallma didi, bende bu gün kendime zararı göze alıp 61425 ref yaptım, geçerse kol kesecem, dünkü hatayı yapmayacam aşırı güvende bir noktada iyi deyil, ama iyi çalıştım, önceden karşımda ağa vardı, şimdi FED var, makrolarım doğru, problem makro oluşlarından bu gün yarına çalışmıyor, ama dengeyi gösteriyor, dengelerde bozulmayıda, o neden le rahatım, mesale 59600 dediğim yere bu gün için, 59920 de, genel olarak yukarıya oynamıyorum, çünkü yere yok, OBO desek çalışmayabilir, çift tepe desek çalışmayabilir, çünkü herşeye rağmen politikası dünyaya hakim, zorla, ya bu deveyi güdün, ya bu deveyi güdün, bu zorlama baş kaldırıyı hazırlıyor güdüsel, ana gelirsek şimdi dengede ne oldu, DXY de yaşanan yükseliş, tahvillde aşağı inişle karşılandı, ben pozda olana flat ve bir iki gün istirahat öneririm, py ler doğal olana kadar,.............dereyi görelim, paçaları sıvayalım........
pala tıkandı .. heheheh:D:D
[quote=security;163210]Gardaş ben Ayuyun sakin ayu, doğrisi ağam terbiye etti, ölle olur olmaz pençe sallma didi, bende bu gün kendime zararı göze alıp 61425 ref yaptım, geçerse kol kesecem, dünkü hatayı yapmayacam aşırı güvende bir noktada iyi deyil, ama iyi çalıştım, önceden karşımda ağa vardı, şimdi FED var, makrolarım doğru, problem makro oluşlarından bu gün yarına çalışmıyor, ama dengeyi gösteriyor, dengelerde bozulmayıda, o neden le rahatım, mesale 59600 dediğim yere bu gün için, 59920 de, genel olarak yukarıya oynamıyorum, çünkü yere yok, OBO desek çalışmayabilir, çift tepe desek çalışmayabilir, çünkü herşeye rağmen politikası dünyaya hakim, zorla, ya bu deveyi güdün, ya bu deveyi güdün, bu zorlama baş kaldırıyı hazırlıyor güdüsel, ana gelirsek şimdi dengede ne oldu, DXY de yaşanan yükseliş, tahvillde aşağı inişle karşılandı, ben pozda olana flat ve bir iki gün istirahat öneririm, py ler doğal olana kadar,.............dereyi görelim, paçaları sıvayalım........[/quote]
Helikopter varsa savunma araçlarından,çin seddide var...:)
[quote=Strategist;163082]Sistemi sayesinde geceye long giren var mı acaba? Çok kişinin sistemi dün akşam short'daydı galiba, yanlış hatırlamıyorsam...
Bu sabah gap'i olayı büyük haksızlık. Kazancı da haksızlık, kaybı da. [COLOR=red]Hangi sistem, hangi yöntem, hangi yaklaşım bilebilir piyasanın koskaca bir DOW[/COLOR] seansında kapalı kaldıktan sonra sabah nasıl açılacağını?[/quote]
Neyi alıp satıyorsak onun tekniğine bakmalıyız. Eğer bu soru doğru bir hareket noktası ise, herkesin VOB u brakıp 24 saat açık olan FDJ de oynaması gerekir. GAP haksızlık doğru ancak bizim piyasa her zaman birebir DJ i veya başka birşeyi takip etmiyor. Son dönemde DJ çıkarken bizim düştüğümüz DJ düşerken bizim çıktığımız (negatif ayrışma ve pozitif ayrışma çığlıkları attığımız durumlar :) çok olmuştur. Hep derim ayrışma diye bir şey yoktur, büyük ellerin pozisyon ayarlaması diye bir şey vardır. Pozisyon ayarlaması dediğinizde büyük ellerin alması veya satması ile olur. Sistem dediğinde alış veya satış eğilimini az gecikmeyle yakalamaya çalışan bir yaklaşımdır.. GAP haksızlık..doğru ama yapacak bir şey yok..Bunun çözümü
1) Her gece flat
2) 17:34 e kadar sistem 17:35 de histem (ama her durumda sistem histemden az çarpılır).
Bence.....:)
palanıın ensesindeyim .. geçirecem sopayı kafasına az sonra .. heheee:D
[QUOTE=Astatin;163219]Neyi alıp satıyorsak onun tekniğine bakmalıyız. Eğer bu soru doğru bir hareket noktası ise, herkesin VOB u brakıp 24 saat açık olan FDJ de oynaması gerekir. GAP haksızlık doğru ancak bizim piyasa her zaman birebir DJ i veya başka birşeyi takip etmiyor. Son dönemde DJ çıkarken bizim düştüğümüz DJ düşerken bizim çıktığımız (negatif ayrışma ve pozitif ayrışma çığlıkları attığımız durumlar :) çok olmuştur. Hep derim ayrışma diye bir şey yoktur, büyük ellerin pozisyon ayarlaması diye bir şey vardır. Pozisyon ayarlaması dediğinizde büyük ellerin alması veya satması ile olur. Sistem dediğinde alış veya satış eğilimini az gecikmeyle yakalamaya çalışan bir yaklaşımdır.. GAP haksızlık..doğru ama yapacak bir şey yok..Bunun çözümü
1) Her gece flat
2) 17:34 e kadar sistem 17:35 de histem (ama her durumda sistem histemden az çarpılır).
Bence.....:)[/QUOTE]
gel patron hoşgeldin .. .. :o 5000 puan lazım patron . çok acill ... :D
Yeni geldim arkadaşlar..Forumun genelinni gün içi 2-3 tur attığını düşünürsek, kimin pozisyonu nerde en son..Selçuklu ve ergen patronlar nedir olayınız..aynı saftamıyız farklı saftamı.şşşşşş
eksi makasta geziniyoz hadi hayırlısı.. cok can yakacak gıbı duruyo bugun..
[quote=jerfin;163190]macd daki negatif uyumsuzluk tamam da.. böyle omuz-baş-omuz formasyonu da ilk defa göröyorum..:..: allah iyiliğini vermesin emi..:::.dng[/quote]
Hayır arkadaşlar, bence bal gibi OBO var o grafikte. :D Gözünüzü biraz kısın, ekrana biraz yandan bakın görürsünüz... :..:
Hangi taraftasınız seçin artık. Demek beni değil Pala'yı haklı görüyorsunuz öyle mi... :..: :..: :..:
Bugün veri falan var mı? Neyi bekliyoruz anlamadım... Bu kadar sıkıcı bir seans hatırlamıyorum....
asti sistemler ne alemde..15 daklı ve günlük..