[QUOTE=enorton;163225]Bugün veri falan var mı? Neyi bekliyoruz anlamadım... Bu kadar sıkıcı bir seans hatırlamıyorum....[/QUOTE]
Meclisteki oturumun sonucunu mu bekliyoruz acaba :confused:
Printable View
[QUOTE=enorton;163225]Bugün veri falan var mı? Neyi bekliyoruz anlamadım... Bu kadar sıkıcı bir seans hatırlamıyorum....[/QUOTE]
Meclisteki oturumun sonucunu mu bekliyoruz acaba :confused:
[QUOTE=Astatin;163222]Yeni geldim arkadaşlar..Forumun genelinni gün içi 2-3 tur attığını düşünürsek, kimin pozisyonu nerde en son..Selçuklu ve ergen patronlar nedir olayınız..aynı saftamıyız farklı saftamı.şşşşşş[/QUOTE]
longum patron .. ..50 puan dişsün short olurum ..karışık yani durum .. acilen trende ihtiyacım var .. :o
USDFed-Lockhart'in ABD Ekonomisi Hakkındaki Konuşması16:15 Yüksek
USDUSD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik (Kas)17:00 48,7Düşük
TRYCari İşlemler Dengesi (Eyl)17:00-$300Mlyn$127MlynYüksek
USDFed-Yellen'in Ekonomi Hakkındaki Konuşması17:05 Yüksek
[quote=Astatin;163222]Yeni geldim arkadaşlar..Forumun genelinni gün içi 2-3 tur attığını düşünürsek, kimin pozisyonu nerde en son..Selçuklu ve ergen patronlar nedir olayınız..aynı saftamıyız farklı saftamı.şşşşşş[/quote]
Ben terziye dedim benimkini şalvar kes,62175 genişliğinde içinde dolanayım,boyuda diz üstünde olsun eeele işete...:)
[quote=abka;163228]asti sistemler ne alemde..15 daklı ve günlük..[/quote]
artık katı prensiplerim gereği 15 lik sistem sinyali yazmayacaktım foruma..ama prensiplerimdne biride prensiplerimde çok katı olmamaktır.kom
yanıt: Şort, Şort
çökecek gibi ..
[quote=enorton;163225]Bugün veri falan var mı? Neyi bekliyoruz anlamadım... Bu kadar sıkıcı bir seans hatırlamıyorum....[/quote]
Perşembe'ye kadar doğru dürüst veri yok.
Piyasanın şu anki derdi şu. Dow'un iki gün arka arkaya bu hareketi yapamayacağını herkes biliyor, o yüzden kimse çok uçamıyor. Düşüşe inancı olan pek kimse de kalmadı, kimse short da giremiyor. Öyle ortadan yumuşak yumuşak gidiyoruz.
Merhaba arkadaşlar. Sihirli küreme baktım, 60700 yukarısı alım bölgesi, 60700-60100 arası pozisyonsuz bölge, 60100 aşağısı satım bölgesi gözüküyor. Bende 60675 stop olmak üzere uzadım. Hadi hayırlısı.
üvvvv noolii la hamle yapamaz oldum .. üüüüüüüüüüüüüüü
[quote=cencuz;163242]Merhaba arkadaşlar. Sihirli küreme baktım, 60700 yukarısı alım bölgesi, 60700-60100 arası pozisyonsuz bölge, 60100 aşağısı satım bölgesi gözüküyor. Bende 60675 stop olmak üzere uzadım. Hadi hayırlısı.[/quote]
Cengiz patron teprik edecektim seni ama imzana bakınca şüpheye düştüm:)
NU lara bak beahhhh...60 dklık grafın bağırsakları derki 300 puan aşağıda ben sat veririm...der..mavi kanal tamamne sallamadır
[IMG]http://i37.tinypic.com/ir1efk.jpg[/IMG]
yukselıs oncesı son atak gıbı duruyo ... MFI DI da desteklıyo.. dıkkatttt