[quote=selçuklu;163277]asteton patron . senin için ew saymıştım gördünmü ... ?[/quote]
yok patron akşam bakacam sıradan hepsine mesajların..şimdi heyecan var
Printable View
[quote=selçuklu;163277]asteton patron . senin için ew saymıştım gördünmü ... ?[/quote]
yok patron akşam bakacam sıradan hepsine mesajların..şimdi heyecan var
Barnaklarım kaşiniyore şu bar dossun extra extra short açacam ilave ossun ki sağlam ossun!
[QUOTE=Astatin;163282]benim küskü 6500 puandı..seninki daha 300...:D:D boyu kadar konuş diyecme ayıp olacak::: neyse kapatalım bu bahsi.dng
300puan = 1 kapak ise 6500=21 kapak artı 200 bahşiş.boks.[/QUOTE]
Olmaz referans noktasını bugün alacaz! Oynamam yoksam 300 puan 1 kapaksa 1 kapak öndeyim demektir.
[QUOTE=Astatin;163283]yok patron akşam bakacam sıradan hepsine mesajların..şimdi heyecan var[/QUOTE]
ahanda sayım bu sayım tutarsa kendimi bizzatihi teprik edeceğim ..
[QUOTE=selçuklu;163147]sayım yaptım 3üm biri çıktı .. ahanda sayımım .. şelale olur tahminim ..
[URL=http://img130.imageshack.us/i/adszbk.jpg/][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/5296/adszbk.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
61200 üstünde yine tutunamayınca 61600 kritik desteğine gerilemiş piyasa..
bu seviye altında satış baskısı artabilir..
[quote=AMON RA;163285]Olmaz referans noktasını bugün alacaz! Oynamam yoksam 300 puan 1 kapaksa 1 kapak öndeyim demektir.[/quote]
ne kapağı tavuk kapağımı patron.lelelesen foruma düşmeden az önce 15 dk sistem şort günlük de şort dedikya...eyyyyy gidi eyyy..selçuklu senin yüzünden oluyo karıştırdın ortalığı.dng
.komSon durumda,
Götterge tahvil 8,56 dan 8,61;
DXY 75.12 den 75.14 henüz bişi diil,
ama ağam buna borçlandı, ya kasadan, ya longçulardan, bir kısmını ödedi,
denge çookkkk önemli, denge, denge
Vermeye başladı ÇAKAAAAAAALLLLL
ne küsküsü..tavuk küsküsümü...
[quote=selçuklu;163288]ahanda sayım bu sayım tutarsa kendimi bizzatihi teprik edeceğim ..[/quote]
süpermiş patron..neely halt etmiş..çok teprik ederim bu sayım için...::: ne öyle fraktal mraktal...böyle iyi
60675'de stop oldum. Yeni değerlerim long için 61275, short için 60100. Pozisyonsuz kaldım. Sihirli kürem cezalı.
bundan böyle sabah 2 saat bakıp çıkacam nasılsa 15:30 a kadar bi numara olduğu yok..
bari fake yemeyiz :)