-
[quote=Kennym;163309]patron umudu kestım vobdan bı taraftan old boy ızlıyorum bı taraftan vob takıp edıyorum .. aga yapıkredıyı ele gecırmıs gorunen o kı .. allah ne verdıyse sattı adam.. hflat flat ızlıyorum olayları.. sistemin 61200 short sınyalını uygulamadık bon bon ekrana bakıyoruz uehuehee[/quote]
Hocam kendi çapımda bir formül iteledim, sen bu takas takozundan kurtul, iki tarafındada onlar var, virman var, sarmal yani, oraya bakma, bir förmül kodum ona bak iyi çalısıyo, al sat tada kullan, çaya çorbayada, 3, 5, ay neyin götürür, ben al sat yapmıyorum, büyüğe bulandım, somon filmi yayınladımda ondan, sabırla bekliyorum, anlıktır, her çözüm 10 dk grafta, 1, 2 sat idare eder, yanına da bir zistem al geed fear neyin, gel keyfim gel, ağamın kar ortağı ol,
-
[QUOTE=Astatin;163320]AMON RA ya sor..onunmuş..kendi dedi:..::..::..:[/QUOTE]
NEEEEYYYYYY! Şimdi ne desem laf deel pambık deseydiki hobareey o nası küskü ööle deseydi diyecektinki hee naçizane bööle bamya diyince böölemi oldu şimdi? Olmaaaz bu hani şu KAMAŞULLAH fıkrası varya ona döndü ondan ööle!
-
Dün bu saatlerde short'larımla saf saf bekliyordum, Dow açılsa da zengin olsam diye... Bugün de elimde short'lar bekliyorum Dow açılsa da malı götürsem diye... Hiç akıllanmayacağım galiba ben.... :)))
-
[QUOTE=enorton;163148]Şimdi küfür edicem ama, bu nedir abi... Dünkü makası yoketti... Sistem de sapıttı... Şimdi de geçici SAT çıktı... [B]Böyle giderse her saat başı sinyal verecek...[/B][/QUOTE]
Evet bugün saatlik sistemi resmen eleğe çevirdiler... Her saat başı sinyal verdi neredeyse...
[IMG]http://img690.imageshack.us/img690/4678/adszvs.jpg[/IMG]
-
[quote=AMON RA;163324]NEEEEYYYYYY! Şimdi ne desem laf deel pambık deseydiki hobareey o nası küskü ööle deseydi diyecektinki hee naçizane bööle bamya diyince böölemi oldu şimdi? Olmaaaz bu hani şu KAMAŞULLAH fıkrası varya ona döndü ondan ööle![/quote]
yaww Allah da seni güldürsün emi... seviyorum bu forumu yaww... komikaze forum:::
-
aha APKA yine bir mesaj sildi..ne yazmıştı acaba
-
[QUOTE=Astatin;163329]aha APKA yine bir mesaj sildi..ne yazmıştı acaba[/QUOTE]siyasetle ilgiliydi..boşver dedim...en güzeli para kazanmak...asti kısaları nikahıma aldım..ama katolik nikahı değil..:::
-
-
gızlar algılarım açık sinüsler açık sigara yok niko yok...full oksi var...
bu piyasa düşmez bınnar yuharı hazırlanıyor bence...
asti no niko pliizzz :..:
-
[quote=abka;163330]siyasetle ilgiliydi..boşver dedim...en güzeli para kazanmak...asti kısaları nikahıma aldım..ama katolik nikahı değil..:::[/quote]
ben zaten VOB da nikaha karşıyım..birlikte yaşamak en iyisi... bir gün şortla bir gün longla..oohh deme keyfine....::::::
-
[quote=SEYYAH;163332]gızlar algılarım açık sinüsler açık sigara yok niko yok...full oksi var...
bu piyasa düşmez bınnar yuharı hazırlanıyor bence...
asti no niko pliizzz :..:[/quote]
hemi la..450 puan kar yeter deyip kapasakmı....yok la yok..artık sistem ne derse o.dng
-
iç siyaset karışık..cuma geceleri uzun girmek tehlikelidir...
e muhtura,akp davası,daglıca vs... hepsi cuma gecesi ve haftasonu oldu..