[QUOTE=abka;163138]bana göre 61000 ..yani şuanki aktif fiyat kısa için iyidur..uzun zaman 61000 görülemiyebilir..[/QUOTE]
imkb-100 de 48400 çok kuv dirençdi..kanımca artıkın oralar zor...
Printable View
[QUOTE=abka;163138]bana göre 61000 ..yani şuanki aktif fiyat kısa için iyidur..uzun zaman 61000 görülemiyebilir..[/QUOTE]
imkb-100 de 48400 çok kuv dirençdi..kanımca artıkın oralar zor...
[quote=Astatin;163334]hemi la..450 puan kar yeter deyip kapasakmı....yok la yok..artık sistem ne derse o.dng[/quote]
asti DOW en yüksekte olmasına rağmen düşmüyor piyasa.dün tepe yapmış ossa böön bizkiler birbirini ezerdi vermek üçün ama vermiyler...
yani belli olmaz tabii bu işler emme benim edindiğim ilk izlenim bu şekilde....first impression önemlidir be asti :::
noniko pliz!
[QUOTE=SEYYAH;163338]asti DOW en yüksekte olmasına rağmen düşmüyor piyasa.dün tepe yapmış ossa böön bizkiler birbirini ezerdi vermek üçün ama vermiyler...
yani belli olmaz tabii bu işler emme benim edindiğim ilk izlenim bu şekilde....first impression önemlidir be asti :::
noniko pliz![/QUOTE]
Harbi harbi bende böyle düşünüyorum günlükler beni kıllandırıyore!
Py acaba diyorum Ky yi kısalara iyice alıştırıp belinimi kıracak diyede düşünmeden edemiyorum!
Domuz Gribine Müthiş Yorum :)
[url]http://www.dailymotion.com/video/xb1zqj_turk-kadyny-sonunda-cyldyrdy_lifestyle[/url]
çok cıvıtmışız yaw..hep bu AMAN RA ve PAMBIK yüzünden..hele PAMBIK varya...neyse... bira Teorikkonuşalım yaww..dimi selçuklu patron nereye kayboldun :)
[quote=SEYYAH;163338]asti DOW en yüksekte olmasına rağmen düşmüyor piyasa.[COLOR=red]dün tepe yapmış ossa böön bizkiler birbirini ezerdi vermek üçün ama vermiyler...[/COLOR]
[COLOR=red]yani belli olmaz tabii bu işler[/COLOR] emme benim edindiğim ilk izlenim bu şekilde....first impression önemlidir be asti :::
noniko pliz![/quote]
gıvırma la pambıhhh..hem yazı hem tura yok eyle:::
[quote=abka;163335]iç siyaset karışık..cuma geceleri uzun girmek tehlikelidir...
e muhtura,akp davası,daglıca vs... hepsi cuma gecesi ve haftasonu oldu..[/quote]
APKA..bugün Salı.dng.dng
kısalara,günlükler arkadan destek veriyor..en fazla 2.000 puan çarpılırım...ama yön doğruysa 15.000 puana kadar kar var...
[B]işte günlük..[/B] küçük oklar başka teste ait..silemedim gitti..sadece kırmızı ve mor oklar vardır..
[URL=http://img121.imageshack.us/i/gnlkler.jpg/][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/8721/gnlkler.jpg[/IMG][/URL]
[B]buda 5 daklık..[/B]kısa kapat manasızdır..çünkü uzunda iken oluyor.sistem tester bunu görmez..
[URL=http://img21.imageshack.us/i/5lik.jpg/][IMG]http://img21.imageshack.us/img21/5553/5lik.jpg[/IMG][/URL]
[quote=SEYYAH;163338]asti DOW en yüksekte olmasına rağmen düşmüyor piyasa.dün tepe yapmış ossa böön bizkiler birbirini ezerdi vermek üçün ama vermiyler...
noniko pliz![/quote]
Bakın dünki hareket yapaydı, eğer doğl olsa idi bu gün ayu katliamı olurdu,
Dün coniler kendi paralarını sabahın ilk saatlerinde aşağı bastılar,(Pazartesi 01.00) bu gün ise paralarına aşağıda yer kalmadı,74.93 e kadar pay var, ama 75.00 altı istenmiyor, CIN altın alırım o zaman diyor, INDIA zaten altına bulandı, bunlar ise dümenden G-20 ile (soyulan tütkiye bile burda)gövde gösterisi yaptılar, iş OBAMAYA kadar dayandı, bu durumu sürdürürlerse [I][COLOR=red]kanlı dolar teorisi olacak,[/COLOR][/I]
düşünün çinli işçisiniz 80-100 usd ye 1 ay çalışıyorsunuz, çin hükümeti Coniye satıyo, USD kazanıyo, aldığı USD depoda eriyo, buzdan banknotlar sanki, coniler sıkıştı, ama pay aldılar, endex sini yukarıya taşıdılar, zaman kazandılar, bu aralarda birşey pişiremezlerse (küresel tezgah)fena küskü olcak, çok doluyum çok yazacağım ama zamanınızı almayım..........
[quote=security;163346]Bakın dünki hareket yapaydı, eğer doğl olsa idi bu gün ayu katliamı olurdu,
Dün coniler kendi paralarını sabahın ilk saatlerinde aşağı bastılar,(Pazartesi 01.00) bu gün ise paralarına aşağıda yer kalmadı,74.93 e kadar pay var, ama 75.00 altı istenmiyor, CIN altın alırım o zaman diyor, INDIA zaten altına bulandı, bunlar ise dümenden G-20 ile (soyulan tütkiye bile burda)gövde gösterisi yaptılar, iş OBAMAYA kadar dayandı, bu durumu sürdürürlerse [I][COLOR=red]kanlı dolar teorisi olacak,[/COLOR][/I]
düşünün çinli işçisiniz 80-100 usd ye 1 ay çalışıyorsunuz, çin hükümeti Coniye satıyo, USD kazanıyo, aldığı USD depoda eriyo, buzdan banknotlar sanki, coniler sıkıştı, ama pay aldılar, endex sini yukarıya taşıdılar, zaman kazandılar, bu aralarda birşey pişiremezlerse (küresel tezgah)fena küskü olcak, çok doluyum çok yazacağım ama zamanınızı almayım..........[/quote]
Yaz abi. Kur olaylarından iyi anladığın belli oluyo. Dediklerin çok mantıklı geldi. Müsait bi zamanında detaylı anlat ki biz de derinine anlayalım..
[quote=Strategist;163348]Yaz abi. Kur olaylarından iyi anladığın belli oluyo. Dediklerin çok mantıklı geldi. Müsait bi zamanında detaylı anlat ki biz de derinine anlayalım..[/quote]
Aslında bi tane fena yazmıştım ama abra kadapra oldu siindi, ya yoruldum,
security nin imzasına doğaçlama devam :
-üzerinden farklı sular geçmesi aynı nehirde yıkandığın anlamına gelmeyebilir
-farklı sularda yıkanmak istiyorsan aynı nehrede girsen olur farklı nehre girsen de olur
- kızgın kumlardaysan hangi serin suya atlayacağının bir önemi yoktur
- halen kızgın kumlardaysan başka serin sular arayabilirsin
- hala da kızgın kumlardaysan oha derim, ama teprik ederim