725 ortalamayla kısaları kapadım.Flatım Günlükler çok canımı sıkıyor.Özellikle kısalar çok dikkat olmalı derim ben lakin beyinleri kısaya şartladılar!
Printable View
725 ortalamayla kısaları kapadım.Flatım Günlükler çok canımı sıkıyor.Özellikle kısalar çok dikkat olmalı derim ben lakin beyinleri kısaya şartladılar!
Yysd :)
Ahanda her şey akın akın geliyor, bu kadarda eş başkanlık fazla ,biraz koru kendini, dik dur, be kardeş, bu fırsatlar ele geçmez, bi daha yakalayamayız, adamlar fena sıkışmış, ne desek yapacaklar, kilit konumdayız her açıdan, hep alttan alınmaz,..............
[quote=abka;163345]...küçük oklar başka teste ait..silemedim gitti...[/quote]
EDIT-DELETE ALL-SYMBOLS ve/veya EXPERT SYMBOLS
[b]carı ıslemler dengesı eylul ayında 869 mılyon dolar acık verdı (beklentı: -234 mılyon dolar) - tcmb [/b]
-matrıks-
[b]carı acık ocak-eylul donemınde % 75.9 dususle 8,64 mılyar dolar - tcmb [/b]
-matrıks-
Bu geceye de short... Ben akıllanmam kardeşim.... Bu sabah hakettiğim gap'i yemedim nasıl olsa... Yarın topluca yerim gerekirse... Kurt puslu havayı sever, manyak trader Dow çıkarken short girer... Hatta ekranı da kapatıp gideceğim, seans sonunu beklememe gerek yok... Ralli olur da bi daha burada yazmazsam benim için Kazma Trader anıtına bir çiçek bırakın yeter.... :..:
arkadaşlarokuduğun metni-yazıyı vs..worde yazan program var mı...(belki safca oldu ama cidden bizim hanıma lazım).
[quote=security;163349]Aslında bi tane fena yazmıştım ama abra kadapra oldu siindi, ya yoruldum,[/quote]
Müsait zamanında abi... :)))
[quote=abka;163357]arkadaşlarokuduğun metni-yazıyı vs..worde yazan program var mı...(belki safca oldu ama cidden bizim hanıma lazım).[/quote]
Abby Finereader harika bu konuda. Emule'da veya Torrent sitelerinde bulabilirsin...
[quote=Astatin;163350]security nin imzasına doğaçlama devam :
-üzerinden farklı sular geçmesi aynı nehirde yıkandığın anlamına gelmeyebilir
-farklı sularda yıkanmak istiyorsan aynı nehrede girsen olur farklı nehre girsen de olur
- kızgın kumlardaysan hangi serin suya atlayacağının bir önemi yoktur
- halen kızgın kumlardaysan başka serin sular arayabilirsin
- hala da kızgın kumlardaysan oha derim, ama teprik ederim[/quote]
Astitim fena küskü on the way, hatta road,
conilerin (tuckleberryler) dolarda neyin açilim yapmaları lazım, lan printer ler
altınlamı satılıyo manyaklar,...............
[quote=abka;163357]arkadaşlarokuduğun metni-yazıyı vs..worde yazan program var mı...(belki safca oldu ama cidden bizim hanıma lazım).[/quote]
İngilizce Office 2003 ve 2007 de var fakat ingilizce için.
Abi,scannerın varsa Abby Fine Reader var,scan ettirdigin dosyayı yuzde 92 dogrulukla tanıyor,demosu kısıtlı,rapidshare den indir abi,conilere girsinn:)