way**, DJI 60 dakiaklıkdafeci NU imiş..**...erken baksam flat girerdim... :)
Printable View
way**, DJI 60 dakiaklıkdafeci NU imiş..**...erken baksam flat girerdim... :)
patron..sanırsam oyacaklar DJ i..
Dow doları aşağı basarak tutunma modunda bu gün, buna karşılık dolar tehlikeli yerede, biz gevşeme modundayız, dov nerede olursa olsun, biz çok farklı olmayız,
Bende Dov grafiği 10486 hedef gösterir, Buna karşılık bu gün için 10130 un kırılmaması gerekir, peki kırılırsa ne olur, şimdilik bir şey olmaz, dow 10000 ve üstünü garantilemiş durumda, yani en azından 10000 ve üstünde tutunmayı başardı, hedefi buymuş, dünki dalgalanmadan uzak tek yönlü hareketi planlıydı anlaşılan, ve artık 10000 ni algılattırdı dostuna ve düşmanına,
[quote=Astatin;163390]patron..sanırsam oyacaklar DJ i..[/quote]
10374 görmeden oymazlar.
Uleaan bir benmi shrt kaldım hemde, yarısıylan,
yanıma celcuki, ve astiyi isterim o zaman........
sıklıyorum bu gün ziro işlem, aracıdan mtx için ararlar,
fişi çekelimmi diye, yakında
pelam nerdesin.....................................
[quote=Larossıan;163392]10374 görmeden oymazlar.[/quote]
eyvallah laros patros..zaten erken eksiye geçmesinden belli..+100 kapatır bu...üüüüüüüüüüüü:..::..::..:
gözü göz değil bunun..goldleyin pariteleyinde düşüyo **....
vobda 60650-60750 destekler var.
Djı her yol 10374 çıkıyor.
[QUOTE=security;163393][COLOR="Red"]Uleaan bir benmi shrt kaldım hemde, yarısıylan[/COLOR],
yanıma celcuki, ve astiyi isterim o zaman........
sıklıyorum bu gün ziro işlem, aracıdan mtx için ararlar,
fişi çekelimmi diye, yakında
pelam nerdesin.....................................[/QUOTE]
ben full shortum.. zero işlemsiz..hemide 3 gündür.:..:.
Ahada DJI haftalık sistem...reliz bitti tekrar al deyor..ama tabi buhaftanın bu seviyenin üstünde kapaması koşuluyla...yürüyelim long çayırlarında laros patros
[IMG]http://i36.tinypic.com/2wnoh7k.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;163386]PALA nın poz ayarlaması patron onlar..DOWyükseldi diye atlayıp alana veriyo malı..sonra aşağı basıp yerine koyuyor..dow eksiye dönünce millet satarken o alıyor v.s. v.s....Geçen cumada çok emşndik negatif ayrışmadan..fdj çok az artı olduğu halde burayı +700 açtılar...[B]negatif ayrışma yada pozitif ayrışma diye bir şry yok[/B]..palanın pozisyon ayarlaması var[/QUOTE]
Abi nasıl yok resmen negatif ayrıştık... Doğrudur, geçen sabah beklenenden fazla artı açtık ama istisnalar kaideyi bozmaz...
FDOW VOB
23 Ekim [B]10050 65275[/B]
02 Kasım [B]9780 60550[/B]
10 Kasım [B]10220 60825[/B]
Şimdi bu tabloya bakıp da negatif ayrışma yok demek bence doğru değil...
[quote=enorton;163399]Abi nasıl yok resmen negatif ayrıştık... Doğrudur, geçen sabah beklenenden fazla artı açtık ama istisnalar kaideyi bozmaz...
FDOW VOB
23 Ekim [B]10050 65275[/B]
02 Kasım [B]9780 60550[/B]
10 Kasım [B]10220 60825[/B]
Şimdi bu tabloya bakıp da negatif ayrışma yok demek bence doğru değil...[/quote]
ben "terim" değiştiriyorum...pozisyon ayarlaması diyorum..çünkü bazı durumlarda 3 gün pozitif hemen arkasından 5 gün pozitif ayrışabiliyoruz..bu ayrışma turnusol kağıdı ayarında olması gereken bir şey olduğuna göre, kısa vadede ben ona poz. ayarlaması derim...hem biz 45 ve 55 lerdeyken falan da olmuştu beyle negatif süsleri..sonrası malum