[QUOTE=Larossıan;163407]pala hızlı bir harekete zeminmi hazırlıyor acaba?[/QUOTE]
evet abi bencede zemin hazırlığı var ... rallyesange .. short squeeze ... zemin iyi ...boks.
Printable View
[QUOTE=Larossıan;163407]pala hızlı bir harekete zeminmi hazırlıyor acaba?[/QUOTE]
evet abi bencede zemin hazırlığı var ... rallyesange .. short squeeze ... zemin iyi ...boks.
[quote=selçuklu;163413]evet abi bencede zemin hazırlığı var ... rallyesange .. short squeeze ... zemin iyi ...boks.[/quote]
Patenaj yapıyor kaygan..:D
VOB'da geceye short girdiğim gibi Forex'de de FDOW'u short'ladım. Aile boyu short'um... Şelaleansage... :::
[quote=Strategist;163416]VOB'da geceye short girdiğim gibi Forex'de de FDOW'u short'ladım. Aile boyu short'um... Şelaleansage... :::[/quote]
sabaha kadar uyumazsın artık..:)
djı manyadı bir long bir short.Gideceği yer belli niye kıvırtır bilmem.
[quote=Larossıan;163417]sabaha kadar uyumazsın artık..:)[/quote]
Kapanış tahminim DOW: 4999. Gerçekleşirse 1 ay uyumam. :..:
[quote=Larossıan;163418]djı manyadı bir long bir short.Gideceği yer belli niye kıvırtır bilmem.[/quote]
Amatör gözlerimin gördüğü kadarıyla düşen tepeler ve düşen dipler yapıyor. Bence de nereye gitmesi gerektiği belli... :..:
[quote=Strategist;163420]Amatör gözlerimin gördüğü kadarıyla düşen tepeler ve düşen dipler yapıyor. Bence de nereye gitmesi gerektiği belli... :..:[/quote]
düşecek diye bekleme.:..:
[quote=Larossıan;163392]10374 görmeden oymazlar.[/quote]
Kıymetli Larossıan,
Kendilerini serbest bıraktım,artık kim nerde nasıl oyar,içine ne doldurur,o oyucuların bileceği iştir,garışman gari....:)
[quote=Larossıan;163421]düşecek diye bekleme.:..:[/quote]
Düşerse de canı sağolsun, çıkarsa da... :)))
Dün de yanlış tahmin ettim, bu sabah açılıştan 10 dk sonra zararı bırak kara bile geçtim. Hem 3.000 puan gap yesem ne olur, bünyem alıştı sorun olmuyor... :::
marttan beri gelen asıl ayrışmayı bırakır da adamlar yeter oynamıyoruz derlerse (ki sinyaller öyle,özellikle günlük ve haftalık graflarda),dow isterse 15 bin olsun farketmez,asıl makas kapama neymiş o zaman gösterirler piyasaya...