-
[quote=Strategist;163423]Düşerse de canı sağolsun, çıkarsa da... :)))
Dün de yanlış tahmin ettim, bu sabah açılıştan 10 dk sonra zararı bırak kara bile geçtim. Hem 3.000 puan gap yesem ne olur, bünyem alıştı sorun olmuyor... :::[/quote]
İşin en tehlikeli yanı bünyenin alışması zaten.Ne derler alışmış kudurmuştan beterdir.:o
-
[quote=jerfin;163411]cıkk.. o zamanki graflarla şimdiki graflar çok farklı asti.. dow'u yada diğer yurtdışı grafikleri tamamen gözardı ederek sadece bizim graflara baktığında manzara çok net..
15 lik 60 lık saatlik indiklerin hepsini çöpe at.. trendde bunların hepsi topu attılar..:D ama günlük indiklerde bütün trend boyunca şimdiye kadar hiç negatif uyumsuzluk olmamıştı.. bir de şimdi bak, koskoca OBO yaptı bütün indikler..
dow bow beni ilgilendirmiyor, biz düşeceğiz..[/quote]
grfalar aynı demedim zati cerphin:..::..::..:
ama dur bakayım ben zengin ve gururlu bir kız hatırlıyorum..sistemler, teknik analiz yeteneği olmayanlar içindir, indikatörler kraldır diyen bir kız:..::..: ayrıca yemişim NU yu, yemişim OBO yu...yaşasın sistemler..uymasak da dövmesek de o sistemler bizim sistemlerimizdir
-
[quote=jerfin;163412]sen yükselişe hazırsan çöküşün eli kulağındadır asti..::: seni ters indikatör olarak almaya başlayacağım artık..:..::..:[/quote]
de get gız..overallım hala 65200 endeks seviyesinin %70 üzerinde..benim ayuluğum piramitli, boğalığım 1/10 dur..astisiz düşüş saati düşünülemez (aylardır sadece 1 kere oldu) :..: bende iki gündür seni ters indik yaptım.dng.dng
-
ya arkadaşlarmesaj yazın bol bol..teşekkürüm var kulanılmamış bir sürü...kota boşa çekmesin
-
ahanda avatarı değiştim .. ralli olur plus 10000 pointlik bir ralli bekliyorum ..
-
Patroslar,
Bu benim DJI 60 dklık..Çok önemli bir yeredeyiz. TGG 2ye kadar geriledi..Ya kar realizasyonu bitti burdan yukarı ciddi bir atak yada babafingo...60 dk trader için long yeri burası...neen? çünküm stop yeresi TGG=1 yeresi, yani kayıp az, kazanç ihitmali yüksek
[IMG]http://i34.tinypic.com/if76th.jpg[/IMG]
-
-
[quote=Astatin;163431]Patroslar,
Bu benim DJI 60 dklık..Çok önemli bir yeredeyiz. TGG 2ye kadar geriledi..Ya kar realizasyonu bitti burdan yukarı ciddi bir atak yada babafingo...60 dk trader için long yeri burası...neen? çünküm stop yeresi TGG=1 yeresi, yani kayıp az, kazanç ihitmali yüksek
[IMG]http://i34.tinypic.com/if76th.jpg[/IMG][/quote]
286 yı geçemez desem,oyucuların işine garışmış olurumki uygun düşmez..:)
-
[QUOTE=Astatin;163426]grfalar aynı demedim zati cerphin:..::..::..:
ama dur bakayım ben zengin ve gururlu bir kız hatırlıyorum..[COLOR="Red"]sistemler, teknik analiz yeteneği olmayanlar içindir, indikatörler kraldır diyen bir kız:[/COLOR]..::..: ayrıca yemişim NU yu, yemişim OBO yu...yaşasın sistemler..uymasak da dövmesek de o sistemler bizim sistemlerimizdir[/QUOTE]
dur bakayım, senii kızdırdım galiba.. ehihihiii..:..:
eksik hatırlıyorsun.. ben indikler kraldır demedim.. teknik analiz bilgisi zayıf olanlar sisteme ihtiyaç duyarlar dedim..:..: teknik analiz sadece indiklerden mi oluşuyor yoksa senin için...!! :::.kom
-
[quote=ERGEN;163437]286 yı geçemez desem,oyucuların işine garışmış olurumki uygun düşmez..:)[/quote]
286 bize yeter
-
[quote=Astatin;163439]286 bize yeter[/quote]
Geri gelürüg..:..:
-
[quote=jerfin;163438]dur bakayım, senii kızdırdım galiba.. ehihihiii..:..:
eksik hatırlıyorsun.. ben indikler kraldır demedim.. teknik analiz bilgisi zayıf olanlar sisteme ihtiyaç duyarlar dedim..:..: teknik analiz sadece indiklerden mi oluşuyor yoksa senin için...!! :::.kom[/quote]
de get.dng.dngne tür kelimelerkullsndığını arattırma bana..şam şeytanı:..::..::..: indik mi? indikde neymiş..yemişim indiki (sen açarım 3 tane indikatör, onlara bakarım, sistem acemiler içindirdediğin için indik dedim..yoksa teknik analiz bir şeydir ama susuzluk herşey.dng.boks..boks..boks..boks. ne kızcam yaw..sözüm var benim... ben foruma eğlenmek neşemi bulmak için geliyorum, o yüzden gerilmeyeceğim::: beni sadecePELİNN in dönüşü gerebilir.kom.kom.kom