[quote=selçuklu;163482]günaydın bol kazançlar ... zero işlem long devam .. gol olur ... hehheee:D:D[/quote]
Boynuzlar çok yakışmış..:::
Printable View
[quote=selçuklu;163482]günaydın bol kazançlar ... zero işlem long devam .. gol olur ... hehheee:D:D[/quote]
Boynuzlar çok yakışmış..:::
fdow +30 bilgi .. :o
patron ya...ya tavan olmasın bu şimdi :)
[QUOTE=excali;163492]Boynuzlar çok yakışmış..:::[/QUOTE]
benim değil excali palanın boynuzları onlar .. heheeee :D:D:D
[quote=selçuklu;163493]fdow +30 bilgi .. :o[/quote]
Vob +300 ....bilgi
zero işlem long devam ..bilgi ... :o fdow + 33 bilgi ..
Teorik bir şeyler kopyalayayım paton...PArdon yazayım..yeni trend bşlıyomuş patron..vur patlasın çal oynasın sistemler kazansın...Hit ver lem pambık noniko..gırlaşmış vahşi....
[COLOR=#0000ff]11 Kasım 2009 Temcit Pilavı Servise Girer mi? :[/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Yılsonu yaklaştıkça klasik yılsonu söylemleri gündeme düşer oldu. "Yılsonu rallisi kaçınılmazdır", "ABD'deki brokerlar yüksek primler almak için borsaları yukarı çekerler" v.b. Önceki yıllarda istatistiki olarak bu beklentileri doğrulayan veriler gözlenebilir. Ama istatistiğin en temel kurallarından biri, benzer örnekleme kümeleri arasındaki istatistiki sonuçlar benzer olur der. Her yıl Temmuz-Ağustos'da IMKB yataya girer efsanesinin nasıl yıkıldığını (sadece bu yıl değil, ralli yıllarındada) grafikleri açıp bakan herkes görebilir. Somutlaştırarak söyleyelim, zaten 7 aydır ralli yapan borsaların 1 ay daha ralli yapacak nefesleri olacak mıdır? Daha da önemlisi 8-9 aylık ralliden çıkmış fiyatlara alıcı bulunamayacağını birileri düşünüp erken davranır mı? Bu soruların cevabını aramak gereksiz bir iştir ve olası her yanıt spekülasyon taşır. Biz IMKB'ye dönelim. Dün Eycesem arkadaşımız %2.15 yükselmiş Dow'a meydan okuyarak, 10 Kasım için IMKB ile ilgili olarak negatif bir tablo çizmişti ve haklı da çıktı. Peki yarın ki durum nedir? Spot hisselerle ilgili güncel grafiklere baktığınızda da görüleceği gibi fiyatlar çok kritik seviyelere geldi. 65000 üzerinden gelen düşüş (65648-57859) önemli bir geri alış yaparak 61000 lere yakın kapattı. İndikatörler ve fiyat formasyonları geldikleri seviye itibariyle 1-2 gün içerisinde yeni bir trendin ipuçlarını elde edebileceğimizi söylüyor. Yani tamam mı devam mı sorusunun yanıtını almaya az bir vakit kaldı diye düşünüyorum. Teknik görüntüler halen zayıf olsa da 61200-61300 bandının üzerinde günlük kapanışlar resmi değiştirebilir. Benim için mantıklı olan VOB'da 5 veya 15 dakika gibi küçük döngülü sistemlerle trade etmeye devam etmek ancak bu seviyelerde spot piyasadan (long mahkumu olmak demektir) uzak durmaktır. Aşağıda IMKB'nin iki devinin grafikleri var (ISC ve GARAN). Garan kısmen toparlamış ve dip oluşturma çabası içinde görünürken diğeri daha negatif bir görüntüye sahip. [COLOR=red]Endeks üzerinde ağırlığı yüksek, üstelik aynı sektörde ve iyi temel rasyolara sahip hisselerin böyle farklı teknik görüntülere sahip olmasını, geçmişteki benzer durumlar sonrasında ne olduğuna bakarak açıklamaya çalışabiliriz. Şöyle ki; bu durum genelde, büyük yatırımcıların ve hatta piyasanın en bilinçli! ellerinin, gerçek hareketlerini maskeleme çabası olarak algılanabilir. Bu da 1-2 gün içerisindeki yeni trend başlangıcı beklentimizi desteklemektedir.[/COLOR] Bizim geliştirdiğimiz ve her sistem gibi yanılma hakları sınırsız olan (başkasının sistemine bakarak işlem yapılmaz!) VOB sistemlerimizin 15 ve 60 dakikalık döngülerde alda, günlük döngüde ise satta olması da, kırılım vaktinin yaklaştığını söylemektedir.[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=Verdana](r4f)[/FONT][/COLOR]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/10kas_isctr.png[/IMG]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/10kas_garan.png[/IMG]
dünkü sayım için kendimi kınıyorum .. öyle sayımmı olur a* ..külliyen yanlış saymışım bence ...
[quote=selçuklu;163495]benim değil excali palanın boynuzları onlar .. heheeee :D:D:D[/quote]
COREL pala boynuzu.. İyiymiş...:::
[quote=selçuklu;163499]dünkü sayım için kendimi kınıyorum .. öyle sayımmı olur a* ..külliyen yanlış saymışım bence ...[/quote]
bencede patron..hediyedir diye bir şey demedim ama çok berbat bir sayımdı o...normalde yüzüne bakmazdım ama sendne hediye diye bir şey demedim...:..::..::..: bu daha yükselişin 1 i patron..5 hedefi 288000 de hesap ettiğim kadarıyla..sende bir say istersen:..:
Günaydın pala eş..k değilya bugün ekmek yedirir herhalde longlardan.
[quote=Larossıan;163502]Günaydın pala eş..k değilya bugün ekmek yedirir herhalde longlardan.[/quote]
bence eşeşkse bile ekmek yedirmesi lazım...