-
[QUOTE=Astatin;163501]bencede patron..hediyedir diye bir şey demedim ama çok berbat bir sayımdı o...normalde yüzüne bakmazdım ama sendne hediye diye bir şey demedim...:..::..::..: bu daha yükselişin 1 i patron..5 hedefi 288000 de hesap ettiğim kadarıyla..sende bir say istersen:..:[/QUOTE]
çokta üstüne gitmeyelim sayımın .. küskü gelirse kullanırız .. hehee .. :D:D
sistem sat verirse o sayımın üstüne sayım tanımam .. ::::::
-
[quote=selçuklu;163504]çokta üstüne gitmeyelim sayımın .. küskü gelirse kullanırız .. hehee .. :D:D
[COLOR=red]sistem sat verirse o sayımın üstüne sayım tanımam[/COLOR] .. ::::::[/quote]
Bende:..::..::..: hatta nobel matematik ödülüne aday gösteririm:::
-
Longlar gol oldu... Yapacak birşey yok önümüzdeki maçlara bakacağız :)
-
Selçuklu patron,
Geyiğe bir break verip, samimi bir itirafda bulunmak istiyorum. Patron sen benim ömrümü uzatıyorsun. Her gün senin bazı mesajlarına uzun uzun gülüyorum valla ya...
Seni teprik ve sana teşekkür etmek istiyorum forum huzurunda. Hatta seni şövalye ilan ediyorum hatta lord ilan ediyorum hatta ne istersen onu ilan ediyorum
-
[QUOTE=Astatin;163510]Selçuklu patron,
Geyiğe bir break verip, samimi bir itirafda bulunmak istiyorum. Patron sen benim ömrümü uzatıyorsun. Her gün senin bazı mesajlarına uzun uzun gülüyorum valla ya...
Seni teprik ve sana teşekkür etmek istiyorum forum huzurunda. Hatta seni şövalye ilan ediyorum hatta lord ilan ediyorum hatta ne istersen onu ilan ediyorum[/QUOTE]
eyvallah patron bimukabele .. hehee :D
-
[QUOTE=Astatin;163510]Selçuklu patron,
Seni teprik ve sana teşekkür etmek istiyorum forum huzurunda. Hatta seni şövalye ilan ediyorum hatta lord ilan ediyorum hatta ne istersen onu ilan ediyorum[/QUOTE]
Katiliyorum+.
-
[QUOTE=enorton;163508]Longlar gol oldu... Yapacak birşey yok önümüzdeki maçlara bakacağız :)[/QUOTE]
demedimmi patron gol olur diye ... :o
-
Geceden kalan 1/5 short'ları açılır açılmaz kapatıp 3/5 long açtım, karda olmanın keyfini yaşıyorum. :..: Başarılı tırtıkçılığın onda dokuzu döneklikten geçer..... :..:
-
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/11/1254.jpg[/img][/url]
-
62800 gibi kavır yapalım sonra ayu etinden kavırma yiyerek kutlayalım diyorum patron..hem kurban bayramı geliyo...hazırlık olur..
-
[quote=selçuklu;163513]demedimmi patron gol olur diye ... :o[/quote]
dedin patron..ben şahidim...gerekiyorsa yalancı şahit bile olurum..sorun değil
-
pala bugün long şovu yaparmı acep.