-
[QUOTE=Larossıan;163599]Dün zemini hazırladı.Tek anlayamadığım tek şey bunca zamandır destek ve drençleri milim milim nasıl ayarlayabildikleri,o kadar işlem zamanında hep hayretle izlemişimdir.[/QUOTE]
Evet üstad dün nakış gibi işlediler! teknik filan hakgetire algıyı bile değiştirdiler! Bende uzun açacaktım ama korktum.Çok şükür hiç olmazsa terse gelmedik!
-
larossian abi zemin iyi ben kontrol ettim .. güzel zemin oldu ...
-
[quote=selçuklu;163644][SIZE=7][COLOR=green]3ifdygbaq... [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorchid][B]üçişlemflatdevamyataygitsinbirazdaa*..[/B][/COLOR][/quote]
Yo, To, Ko, Bo, Ko, Bo
Yatay olmasın, trend olsun, kazanç olsun, bizim olsun, küskü olsun büyük olsun
-
quenn patroniçede yok ortada ... vay anasını ...
-
[quote=selçuklu;163646]larossian abi zemin iyi ben kontrol ettim .. güzel zemin oldu ...[/quote]
Zemim şartları güzel kaygan değil belki akşam djı açılışındada birşey yapabilir.5 lik sat derse öle çıkarım biraz daha bekliyeyim.Bu zeminde golf oynanır.:::
-
[B][SIZE=4]Amigdala: [/SIZE][/B]
[FONT=Verdana]-Beyindeki limbik halkanın altında, beyin sapının üzerinde bulunan ve birbirleri ile bağlantılı yapılardan oluşan badem şeklinde bir kütledir. sağ ve sol olmak üzere iki lobtan oluşmuştur. Beyindeki korku yönetim merkezidir.[/FONT]
[FONT=Verdana]-K[FONT=Verdana]arar vermenin milisaniyelerle ölçülebilir olduğu durumlarda, iletilerin beyinde yorumlama işlemleri yapılmadan merkezi sinir sistemi ile omuriliğe ulaşmasını saglayan beyin bölgesidir.[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]-B[FONT=Verdana]ir tehlike durumunda [B][U]amigdala aklın ve vicdanın kontrolünü eline alıyor. bu nedenle ciddi tehlikeyi hisseden vücut kontrolü gönüllü olarak amigdalaya veriyor ve diğer tüm hisler, dengeler, beden normalleştiğine inanana kadar tasfiye ediliyor.[/U][/B] örneğin; bir arslanın saldırdığı insan, bildiği tüm şarkıları unutabiliyor. yahut üzerine son sürat gelen bir arabanın rengi ya da plakasıyla ilgilenmiyor insan, amigdala 'hemen canını kurtar' mesajını veriyor.[/FONT][/FONT][/FONT]
-----
[B]Borsada başarının sırrı amigdalayı yönetebilmekten geçiyor. hep deriz ya ben sattım çıktı, ben aldım düştü diye. işte bunun sebebi amigdalalarımızın kurbanı olmamızdan kaynaklanıyor. trendci trend kaçar korkusuyla, dip-zirveci dibi, zirveyi kaçırdım korkusuyla başarısız oluyor[/B].
[IMG]http://i36.tinypic.com/vq14kl.gif[/IMG]
-
-
[quote=sovalye;163650][B][SIZE=4]Amigdala: [/SIZE][/B]
[FONT=Verdana]-Beyindeki limbik halkanın altında, beyin sapının üzerinde bulunan ve birbirleri ile bağlantılı yapılardan oluşan badem şeklinde bir kütledir. sağ ve sol olmak üzere iki lobtan oluşmuştur. Beyindeki korku yönetim merkezidir.[/FONT]
[FONT=Verdana]-K[FONT=Verdana]arar vermenin milisaniyelerle ölçülebilir olduğu durumlarda, iletilerin beyinde yorumlama işlemleri yapılmadan merkezi sinir sistemi ile omuriliğe ulaşmasını saglayan beyin bölgesidir.[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]-B[FONT=Verdana]ir tehlike durumunda [B][U]amigdala aklın ve vicdanın kontrolünü eline alıyor. bu nedenle ciddi tehlikeyi hisseden vücut kontrolü gönüllü olarak amigdalaya veriyor ve diğer tüm hisler, dengeler, beden normalleştiğine inanana kadar tasfiye ediliyor.[/U][/B] örneğin; bir arslanın saldırdığı insan, bildiği tüm şarkıları unutabiliyor. yahut üzerine son sürat gelen bir arabanın rengi ya da plakasıyla ilgilenmiyor insan, amigdala 'hemen canını kurtar' mesajını veriyor.[/FONT][/FONT][/FONT]
-----
[B]Borsada başarının sırrı amigdalayı yönetebilmekten geçiyor. hep deriz ya ben sattım çıktı, ben aldım düştü diye. işte bunun sebebi amigdalalarımızın kurbanı olmamızdan kaynaklanıyor. trendci trend kaçar korkusuyla, dip-zirveci dibi, zirveyi kaçırdım korkusuyla başarısız oluyor[/B].[/quote]
Bu konuda en başarılı gökhanfındık idi kontrol altına almasını biliyordu.
-
benim amigdalalarım çok yoruldu abi ... :o:o ...
-
[quote=sovalye;163650][B][SIZE=4]Amigdala: [/SIZE][/B]
-----
[B]Borsada başarının sırrı amigdalayı yönetebilmekten geçiyor. hep deriz ya ben sattım çıktı, ben aldım düştü diye. işte bunun sebebi amigdalalarımızın kurbanı olmamızdan kaynaklanıyor. trendci trend kaçar korkusuyla, dip-zirveci dibi, zirveyi kaçırdım korkusuyla başarısız oluyor[/B].[/quote]
Teprikler..hoş ve teorik bir yazı olmuş....:)
-
teprik ederim şövalye patron .. Allah amigdalalarımıza kuvvet versin .. ..
-
[quote=selçuklu;163653]benim amigdalalarım çok yoruldu abi ... :o:o ...[/quote]
Golfa yolla dinlensin.:..: