325 cover ve long .. küskü gelmeyecek kanımca..
Printable View
325 cover ve long .. küskü gelmeyecek kanımca..
350 den kapadım kısaları 125 puan yeter **..sisteme ters kalmayalım..sat vermeedi hala
[quote=Astatin;163727]Bu arada Hellime Patroniçe,
Watsapyu? Sesin çıkmıyor denetiminde çıkmıyor..Huuuuu, huuuu geldiysen masaya 3 kere vur, yada PAMBIK ı yasakla..ehehehe..
Bu arada nooldu bizim yılsonu primi :( üwwwwwwww...
5 dakika içinde ses vermezsen, CD yi verdin yayına gezmeye gittin diye düşüneceğim...[/quote]
yok la HeLLim hanım foruma girmiyormuş kalabalık ortam H1N1 filan deyyu :::
yani forumda denetim menetim yoh asti forum bize kaldı asti heyyoooooooo :::
[SIZE="7"][COLOR="Green"]5ildgo...[/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="5"]beşişlemlongdevamgololur...[/SIZE][/COLOR][/B]
[quote=SEYYAH;163732]yok la HeLLim hanım foruma girmiyormuş kalabalık ortam H1N1 filan deyyu :::
yani forumda denetim menetim yoh asti forum bize kaldı asti heyyoooooooo :::[/quote]
ıııhhhhhhh istemem... denetim olmayan yerde anarşiklik yapmanın dadı olmaz..denetçi olcak, yakalanma korkusu olcak, acaba ne zaman gelir korkusu olcak...istemem ben öyle valla...::::::
Editor patron,
Teşkkürlere eyvallah da..Graliçe Çariçe ve hatta Patroniçe Hellim the Hell nerde...Hellim i isterik..AYaklanma çıkar valla..Naaptınız graliçecağza..Saray entrikası yapıp hücreyemi attınız, boynuna ipmi saldınız üwwwwwwwwwww
dağılın uşağlar [B][COLOR=blue]Editör[/COLOR][/B] geldi :::::::::
way** 325 e zor yetişdim...şorrrrrtt
[quote=Astatin;163737]way** 325 e zor yetişdim...şorrrrrtt[/quote]
haydaaaa...aracı kurum adı yanılttı..yetişememişim **....275 şort..bu sfeer benim kesin
[QUOTE=hilm;163695]Sözkonusu sürede geçen yıllarda gripten ölenlerin sayısı bellimi acaba, hiç merak edip araştıran varmı ?
[/QUOTE]
Sadece 2008 yılında trafik kazalarında 4.228 kişi hayatın kaybetmiş ve 183.000 kişi yaralanmış... Ama nedense toplum olarak bu konuda panik yapmıyoruz... Yine aşırı hız yapıyoruz, ehliyetsiz, alkollu araç kullanmaya devam ediyoruz...
Az önce Ataşehirdeydim, yolları değiştirmişler ve geçen haftaya kadar geliş-gidiş olan bir çok yol artık tek yön olmuş... Koca koca girilmez tabelaları da koymalarına rağmen vatandaş yine bildiğini okuyor.. Ya tabelalara bakmıyorlar ya da tabelaların ne anlama geldiğini bilmiyorlar...
Ters yönden karşımdan bir ticari taksi geldi... Ben ona,ona bana sellektör yapıyor... Durduk, dedi sen ne yapıyosun? Dedim ki burası artık tek yön oldu, sen ters yönden geliyorsun... Cevap;
-Nasıl ters yön yaaa :D
VOB a hareket ve aksiyon geldi... Teorik yazılarıma ara verip VOB a odaklanıyorum..ne yöne gitse ciddi para bırakacak....1200 cepte hedfeim 2000...ama tabi 200 de realiz olabilir..üwww
totoş dax