döndük amma huzur şortta da denemez...
Printable View
döndük amma huzur şortta da denemez...
[quote=The Tatar;378916]zisteminiz kaç haftalık astatin hocam :::[/quote]
kondişinıl...:D Amma sanırım bu hafta sayısalda çıkacak 6 sayıdan 4 ünü biliyorum... [tek boyutlu, iki boyutlu, 3 boyutlu, boyutsuz, plazma, sonsuz küçükler, kallavi büyükler ] istatistikleri ve Jüpiter, Yükselen Burcum v.b. Nway çeşit kriter hep aynı 5 sayıyı göstriii..:D:D
Çıkmazsa sayısal oynamayı brakacağım çünkü o benim gururumla oynamaya başladı:D
[quote=Astatin;378940]Son uçta taban olacak mı olmayacak mı..onu de bana:p
bu arada ipten döndük..ismi lazım değil bazı forumdaşlar biliyiki 73500 ün epsilon üstüne istop oynamaya başlayacaktım..du bakali:D
Son Uç ile Sonuç'un aynı manaya gelmesi ne kadar enter-hasan değil mi?[/quote]
tavan olmaz herhalde. Tabanı bilmem...dng
[quote=mosyo2000;378941]döndük amma huzur şortta da denemez...[/quote]
patron sen emlakçılık v.b. daha ballı işlere mi yönelsek dedikten sonra ben de araştırdım.. likaba işinde çok para var..hem ab de proje kredisi veriymiş..belki ilgilenirsin deyuuu:p
hımm şimdi sıra geldi kısa stobu deklare etmeye :)
73300 den başlayalım bakalım..
hem asti patronada 200 puanlık komşi olmuş oluruz :)
garanti sağlam durmaya devam ettiğinden kontrollü bir realize görüntüsü var..
garantide 6,80 bugün yanarsa işler değişir..
[quote=excali;378944]tavan olmaz herhalde. Tabanı bilmem...dng[/quote]
sonuçta ikisini de bilmem diyosun da niye o kadar uzatıyosun:p:p:p:p
ya aklıma bir fıkra geldi şimdi..nicedri anlatmadım forumda bir fıkara..belki de anlatmışımdır ama daha önce, yine de anlatayım..
Uni den arkadaş iki erkek uzun yıllar sonra karşılaşıyorlar..ne var ne yok tan sonra ikisinin de yetişkin birer kızı olduğu anlaşılıyor.. biri diğerien soruyor kızın ne iş yapıyor diye..diğeri anlatmaay başlıyor.. "benim kızımın harika bir işi var..patron onu yanından ayırmaz yurtdışına bile onsuz gidemez, o kadar vazgeçilmez ki, elbisesini ayakkabısını bile patron alır, hatta her akşam lüks arabasıyla eve brakır v.b.b v.b. v.b." demiş..peki senin kız ne iş yapar diye de eklemiş..eleman yanıt vermiş "benimki de *****u oldu ama ben senin kadar rahat anlatamıyorum!:D:D:D
[quote=The Tatar;378946]hımm şimdi sıra geldi kısa stobu deklare etmeye :)
73300 den başlayalım bakalım..
hem asti patronada 200 puanlık komşi olmuş oluruz :)[/quote]
Vay arkadaş. Şimdi pala anormal zigzaglar çizmeye başlamasın. Çok severde...:eek:
[quote=Astatin;378948]sonuçta ikisini de bilmem diyosun da niye o kadar uzatıyosun:p:p:p:p
ya aklıma bir fıkra geldi şimdi..nicedri anlatmadım forumda bir fıkara..belki de anlatmışımdır ama daha önce, yine de anlatayım..
Uni den arkadaş iki erkek uzun yıllar sonra karşılaşıyorlar..ne var ne yok tan sonra ikisinin de yetişkin birer kızı olduğu anlaşılıyor.. biri diğerien soruyor kızın ne iş yapıyor diye..diğeri anlatmaay başlıyor.. "benim kızımın harika bir işi var..patron onu yanından ayırmaz yurtdışına bile onsuz gidemez, o kadar vazgeçilmez ki, elbisesini ayakkabısını bile patron alır, hatta her akşam lüks arabasıyla eve brakır v.b.b v.b. v.b." demiş..peki senin kız ne iş yapar diye de eklemiş..eleman yanıt vermiş "benimki de *****u oldu ama ben senin kadar rahat anlatamıyorum!:D:D:D[/quote]
Aste,
Seninle aynı forumda yazışmaktan böyle bir huy benzeşmesi olabilir mi, diye düşünmeye başladım..eheheuhe..:::
[quote=excali;378950]Aste,
Seninle aynı forumda yazışmaktan böyle bir huy benzeşmesi olabilir mi, diye düşünmeye başladım..eheheuhe..:::[/quote]
Sanmam..ben sana benzeşiyomuyum.dng.dngyok..demek aynı forumda olmakla ilgili değil..ha yok, o senin karizman diyeceksen ona benim yorum yapmam doğru olmaz tabi...dng (şaka)...
pATHLONg nerde yaw...nik gündüz feneri gibi görünii aşağıda ama no mesıc no kıray mı yapoor acep
[QUOTE=Astatin;378945]patron sen emlakçılık v.b. daha ballı işlere mi yönelsek dedikten sonra ben de araştırdım.. likaba işinde çok para var..hem ab de proje kredisi veriymiş..belki ilgilenirsin deyuuu:p[/QUOTE]
ötevesi kaç?
[quote=Astatin;378951]Sanmam..ben sana benzeşiyomuyum.dng.dngyok..demek aynı forumda olmakla ilgili değil..ha yok, o senin karizman diyeceksen ona benim yorum yapmam doğru olmaz tabi...dng (şaka)...
pATHLONg nerde yaw...nik gündüz feneri gibi görünii aşağıda ama no mesıc no kıray mı yapoor acep[/quote]
Aste,
Atlet fonu'nun Herbir site için bir ayfonu var. Sence kaç ayfonu var toplam?? Aşağıda sürekli gözükmek için ayrı bir ayfon da almış olabilir. ::: Vay arkadaş. Epıl'ın karına şaşırmamalı...dng