Çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...
Printable View
Çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...
[QUOTE=abka;163720]seyyah ım gecenlerde 2 profesör(enfeksiyon hastalık uzmanları) çıktı...oda aynısını söyledi..zature aşısı çocuklara direnç kazandırıyor...4 yaş va altı 2 çocuk var...büyüğü olmamıştı...yaptırdım...
yeni doğan çocuklara sağlık ocagı yapıyor...ama 3 yaş ve üzerlerinin zamanında bu uygulama yoktu.[B]kendin eczaneden alıp yaptırıyorsun[/B].(sağlık ocaklarında yaptırırsın)...[/QUOTE]
Sn abka siz kendiniz yaptırdınız mı zatürre aşısı ? Yani yetişkinlerde bir işe yarıyor mu ?
Ayrıca sayın APKA,
Aradığınız sistemi buldunuzmu söyleeeeeee...
Hastane konusunda deneyimliyimdir.Gerek yakınlarımı gerekse komşularımı devamlı götürdüğümden her yerlerini iyi bilirim.Daha bu sabah karşımda oturan hacı teyze oğlum emar çektirecem hastaneye atarmısın dedi uçarak hacı teyzem dedim.Kim olursa gece gündüz farketmez buradan yazarsanız koşarım .
Bilginize.
Eur/Usd üçgen yapıyor. Bakalım hangi yöne kıracak... Kırmadan biz de yataydan çıkamayız gibime geliyor...
[QUOTE=hilm;163762]Sn abka siz kendiniz yaptırdınız mı zatürre aşısı ? Yani yetişkinlerde bir işe yarıyor mu ?[/QUOTE]
yok kendime yaptırmadım..ama profların dediği zature aşısı kesinlikle h1n1 e dirençi artıyormuş..yani yapsamda olur..sonuçta bu domuz virüsü ,zaturenin aşısının virüsüne benzeyen virüs..hani virüsler genetik farklılık geçirip değişime ugrarlar ya...onun gibi bir şey miş...
500 makas oldu ayıboluyo haaa
ahaad 5 dakikalık sat veriyor geçici..haydi olm 15 lik...yürü beeeee.. sende sat ver sende yürüyahipp
[quote=Strategist;163766]Eur/Usd üçgen yapıyor. Bakalım hangi yöne kıracak... Kırmadan biz de yataydan çıkamayız gibime geliyor...[/quote]
kaldır onu kaldır, SAZAN kızar valla...o üçgen daha olmamış:)
Palanın ekmeğini yedik bugün.
üvvvvv.... satış baskısı çok feci ..
BAY MAVİ, namı diğer BLUE BOSS nerelerde yaw...ü[URL="http://www...Onun"]www...Onun[/URL] da sağlık sorunları vardı..üwwwwww.... Bana MAVİ yi bulun..üwwwwww..tamda onun dediği son tad son dokunuş son temas olurken DJI da ve Eurusd de de..tam da onu teprik edecekken..ü[URL="http://www...Bana"]www...Bana[/URL] MAVİ yi bulun