[quote=Larossıan;163798]Asti 250 den bir parça shortlaadımda 2 parça için sinyal bekliyorum.[/quote]
beraberiz patron...gün içi çıtır 475 şortu saymazsan, son pozisyoon 275 kısa 2/5...sinyal keisnleşirse full artı full um
Printable View
[quote=Larossıan;163798]Asti 250 den bir parça shortlaadımda 2 parça için sinyal bekliyorum.[/quote]
beraberiz patron...gün içi çıtır 475 şortu saymazsan, son pozisyoon 275 kısa 2/5...sinyal keisnleşirse full artı full um
100 den flatingo 150 point burdan alaım.
62125 destek görebilir.
[QUOTE=Astatin;163793]bugün arkandan çok ağır konuştuk AMANRA haberin olsun...:::::: eski mesajlara bak.boks.[/QUOTE]
Ciddimi yav du bi bakiim ne alıp veremediğiniz var benle arkadaş harbi harbi foruma bile bakamıyorum ööle yoğun çalışıyoz kolay değil eve ekmek götürmek bu hergeleler hareketleri gapla çözüyo bizde bakınıyoz ööle! üüü
sinyal kesinleşti...2/5 den 3/5 e çıktım 125 den..sanırsam bir yukarı tepecek bu ama sisteme uyacaz dedik..aha 150 lerimde gitti 4/5 şort....15:40 da 20 dakıkalıkda sat kesinleşirse (şu an geçici), fulluyorum..şimdi sigaradyım
ula bu agadan adam olmaz...
dun eksideydi makas ? bugun 700 uehuehe ben ky aklımla bunun tek sebebinin buyuk eller oldugunu dusunuyorum.
[quote=Kennym;163809]ula bu agadan adam olmaz...
dun eksideydi makas ? bugun 700 uehuehe ben ky aklımla bunun tek sebebinin buyuk eller oldugunu dusunuyorum.[/quote]
FDOW düşüyor biz de düşüyoruz Kenny.. Başka neden aramaya gerek yok. Ekranında FDOW, DAX ve EUR/USD aç, anlamadığın bir piyasa hareketi kalmaz. :)
full oldum
62 den delik açıldı.
dolar 75 i geçerse, vop dötünün üstüne çöker, teori, dolar yükselmeden borsa yükselemez, şşşt ince ayar,
[QUOTE=Astatin;163808]sinyal kesinleşti...2/5 den 3/5 e çıktım 125 den..sanırsam bir yukarı tepecek bu ama sisteme uyacaz dedik..aha 150 lerimde gitti 4/5 şort....15:40 da 20 dakıkalıkda sat kesinleşirse (şu an geçici), fulluyorum..şimdi sigaradyım[/QUOTE]
Valla dikkat derim benim günlükler al verdi bugün dün belli etmişti kapanışta ham meyvayı koparmazlar dalından yoksa koparırlarmıki?
[URL=http://img29.imageshack.us/i/30dak.png/][IMG]http://img29.imageshack.us/img29/1483/30dak.png[/IMG][/URL]
30 dak sistem..