pala sistem mi çarpacak genekine.
Printable View
pala sistem mi çarpacak genekine.
950 ort. full long stop yakın ...
[quote=selçuklu;163819]950 ort. full long stop yakın ...[/quote]
Niye sisteme uymuyon paton..kızacam ha:..:
sistem çarpılabilir..5 daklık sistem son 6 sinyaldir.. isabetli...
700 makas çok ayıpoluyo ha..(bunu her deyişimde 200 puan daha düştü bakalım yiyecekmi).. bu arada günlükte çıkan geçici al hala kaybolmamış way**
son durum flat,
625 L, 775 L,550L beklemede,
TIRTIK 750 PUAN,
10 dk 61900 kırılırsa,
destekler 61325, 61025
Pazartesi gününün kopyasını yaşıyoruz sanki...
[quote=Strategist;163811]FDOW düşüyor biz de düşüyoruz Kenny.. Başka neden aramaya gerek yok. Ekranında FDOW, DAX ve EUR/USD aç, anlamadığın bir piyasa hareketi kalmaz. :)[/quote]
1 e 1 korelasyon 2008 oncesindeydi simdilerde eksiye oranla korelasyon oldukca zayif heleki kisa periyotlarda, günlüklerde ise korelasyon yüksek tabi.
2008 ortalarina kadar sp ,dow grafiğine bakarak cok rahat trade ederdim , simdi oylemi bana gore hic değil
[QUOTE=Strategist;163811]FDOW düşüyor biz de düşüyoruz Kenny.. Başka neden aramaya gerek yok. Ekranında FDOW, DAX ve EUR/USD aç, anlamadığın bir piyasa hareketi kalmaz. :)[/QUOTE]
hocam bende ekran filan yok ayda yılda bi kez ekran karsısına gecıyorum kı basladım baslayalı 1 kere ekran karsısından ızledım.. sadece fiyatı goruyorum ve oyle trade edıyorum sımdılık :) genelde aga hırpalıyo yakaladımı ama ıste bızımkısı heyecan..
[quote=Kanaatkar;163825]1 e 1 korelasyon 2008 oncesiydeydi simdilerde eksiye oranla korelasyon oldukca zayif heleki kisa periyotlarda, günlüklerde ise korelasyon yüksek tabi.[/quote]
Ben tırtıkçıyım, %100'e yakın korelasyon görüyorum. Bana puan getiren hemen hiçbir hareket yok ki önce FDOW, DAX veya EUR/USD grafiğinde görmüş olmayayım.
Hey gidinin palası.:D
Yyfsd