[QUOTE=Astatin;163820]Niye sisteme uymuyon paton..kızacam ha:..:[/QUOTE]
yıllıklarla uyumlu açtığım poz patron .. ... ::::::
ayrıca avatara uyuyorum .. sistemin a* ..
Printable View
[QUOTE=Astatin;163820]Niye sisteme uymuyon paton..kızacam ha:..:[/QUOTE]
yıllıklarla uyumlu açtığım poz patron .. ... ::::::
ayrıca avatara uyuyorum .. sistemin a* ..
[quote=Strategist;163827]Ben tırtıkçıyım, %100'e yakın korelasyon görüyorum. Bana puan getiren hemen hiçbir hareket yok ki önce FDOW, DAX veya EUR/USD grafiğinde görmüş olmayayım.[/quote]
O zaman sorun bende malesef artik dowa bakarak trade ekseriyetle yaniltiyor beni.
Uzuna aşağıdan girmeyi, kısaya yukarıdan girmeyi tercih ediyorum, ağanın dümenine gelmemek için, kısaya henüz fiyatım yok,
[QUOTE=Astatin;163822]700 makas çok ayıpoluyo ha..(bunu her deyişimde 200 puan daha düştü bakalım yiyecekmi).. bu arada günlükte çıkan geçici al hala kaybolmamış way**[/QUOTE]
Açılışı yukardan yapıyorlar öğleden sonra biraz gevşetince 15dk ve saatliklerde sat sinyali çıkıyor. Lakin kapanış bir önceki günün üzerinde! Algıyı bozarak yukarı doğru sürüyorlar piyasayı. Bu sebebten mütevellit short giymek tehlikelidiye düşünüyorum!
[quote=AMON RA;163833]Açılışı yukardan yapıyorlar öğleden sonra biraz gevşetince 15dk ve saatliklerde sat sinyali çıkıyor. Lakin kapanış bir önceki günün üzerinde! Algıyı bozarak yukarı doğru sürüyorlar piyasayı. Bu sebebten mütevellit short giymek tehlikelidiye düşünüyorum![/quote]
eski bir astisözü derki,
Düşünme sisteme uy:..:
artık avatara uyacam .. sistemin a* ... avatarda bebe ayılar olursa short. .. boynuzlu inek olursa long .. hehheee ...:D:D:D
[quote=Kennym;163826]hocam bende ekran filan yok ayda yılda bi kez ekran karsısına gecıyorum kı basladım baslayalı 1 kere ekran karsısından ızledım.. sadece fiyatı goruyorum ve oyle trade edıyorum sımdılık :) genelde aga hırpalıyo yakaladımı ama ıste bızımkısı heyecan..[/quote]
Çok zor öyle ya... Seni yüzyılın trader'ı ilan ediyorum.. Aynı anda 6 grafiğe (VOB 5 dk, VOB 15 dk, IMKB30 5 dk, DAX 5 dk, FDOW 5 dk, EUR/USD 5 dk) bakıyorum, yine de çarpıldığım oluyor. Sen nasıl grafiksiz ayakta kalıyorsun anlamadım.... Teprik ederim...
.lelele
eheheheheehehehe...GROOAARRRRRRR
[quote=selçuklu;163835]artık avatara uyacam .. sistemin a* ... avatarda bebe ayılar olursa short. .. boynuzlu inek olursa long .. hehheee ...:D:D:D[/quote]
patron dikkat..avatardaki boğa sanki domuz gribi kapmış gibi duruyorrr haa:)
[quote=Astatin;163834]eski bir astisözü derki,
Düşünme sisteme uy:..:[/quote]
Sabahtan beri zero sistem, full histem, çoğu full portföyümle yaptığım işlemlerle toplam 1600 puan aldım...
Kısacası yemişim sistemini, neye uyuyon tavuğa mı uyuyon demek istiyorum izin verirsen... :)
[quote=Kanaatkar;163831]O zaman sorun bende malesef artik dowa bakarak trade ekseriyetle yaniltiyor beni.[/quote]
Tırtıkçılık ön plana çıkıyor burada. Bugünki gibi uzun trendler çok nadir. Hareket görünce 150-175 puan alıp çıkacaksın hemen. Sürümden kazanacaksın. Yoksa katılıyorum, öyle FDOW ile falan uzun vadeli pozisyon alınmaz.
Dikkat, çook dikkat, hem pozişın, hem can yanma yeresi,