-
[quote=Strategist;163840]Sabahtan beri zero sistem, full histem, çoğu full portföyümle yaptığım işlemlerle toplam 1600 puan aldım...
Kısacası yemişim sistemini, neye uyuyon tavuğa mı uyuyon demek istiyorum izin verirsen... :)[/quote]
de tabi de..bu işlerin reçetesi yok..en iyi yöntem para kazandığın yöntemdir..
-
Satislarin devami halinde 61700 ilk destek seviyeleri olabilir
-
[quote=sovalye;163553]64.500 den sat veren sistemim
gün içi 62.500 yukarı kırılırsa gün sonu 62.000 yukarı kırılırsa longa döner
kritik bir gün olduğundan belirtmek istedim
şimdiden bol kazançlar...[/quote]
sovalye sistem 62500 ü yukarı kırınca sat mı verdi.
-
alış baskısı hissettim .. 65000 kapanış tahminim .. a* ... stop yazılı .. avatar belli poz belli ..
-
[quote=Astatin;163845]de tabi de..bu işlerin reçetesi yok..en iyi yöntem para kazandığın yöntemdir..[/quote]
Full katılıyorum. :..:
Herşey önce kendini ve kendi tarzını tanımakla başlıyor... Birini zengin eden bir oyun tarzı diğerini iflasa sürükler...
-
[quote=selçuklu;163848]alış baskısı hissettim .. 65000 kapanış tahminim .. a* ... stop yazılı .. avatar belli poz belli ..[/quote]
Yine işlem manyağı ettin piyasayı patron... Pala'nın bile başını döndürdün saçmalamaya başladı o da... :..:
-
[QUOTE=Strategist;163836]Çok zor öyle ya... Seni yüzyılın trader'ı ilan ediyorum.. Aynı anda 6 grafiğe (VOB 5 dk, VOB 15 dk, IMKB30 5 dk, DAX 5 dk, FDOW 5 dk, EUR/USD 5 dk) bakıyorum, yine de çarpıldığım oluyor. Sen nasıl grafiksiz ayakta kalıyorsun anlamadım.... Teprik ederim...
.lelele[/QUOTE]
ters indikatorluk bole bisey...
bu arada 950 den flat yukselırse tekrar shortlarım .. 300 puan agadan bugun ıcın yeter cok alınca gerı cok verıyorum :D deplasmanda 1 puan aldık bugun..
fırsat kollama mode on..
-
[quote=feridunabi;163847]sovalye sistem 62500 ü yukarı kırınca sat mı verdi.[/quote]
Hayır seans ici 62500 asılırsa long sinyal vereceğini veya gunsonu kapanişin 62000 üzerinde olmasiylada long sinyal geleceğini anliyorum
-
yavızhan patron nerdesin .. .ralli .. gel at koşturak .. hehhe ..:D:D
-
flat...+250 daha...bereket versin..sistem kusura kalmasın
-
[QUOTE=feridunabi;163847]sovalye sistem 62500 ü yukarı kırınca sat mı verdi.[/QUOTE]
Sat değil AL vermesi lazım... Ama kırıldı sayılmaz, daha doğrusu ben trend trader olsaydım, pivot seviyemi 50 puan geçti diye longlamazdım...
-
[QUOTE=enorton;163856]Sat değil AL vermesi lazım... Ama kırıldı sayılmaz, daha doğrusu ben trend trader olsaydım, pivot seviyemi 50 puan geçti diye longlamazdım...[/QUOTE]
golu atak emortım .patron .. yeter a* .. new high olsun ...