-
[QUOTE=sovalye;163872]ana sistemim zaten sattaydı gün içi 62.500 yukarı kırılsaydı(25-50 puanı kırılma saymıyorum) ala geçecekti.
esas sinyal gün sonu gelecek yani 62.000 üstü ala geçecek.
daha önceden de söylediğim gibi ben flatım(çok ufak portföyle zevkine kısa vadeli işlem yapıyorum)
uzun süren kar dönemlerinden sonra portföyümün hazmetmesi gerekiyor...
sistemi merak eden olursa diye yazmıştım. orta vadede trade eden kişi olarak ben olsaydım short bozmaz gün sonunu beklerdim...[/QUOTE]
10000 plus pointlik bir yukarı dalga bekliyorum şövalye patron ...
altın vuruş . .alım çılgınlığı .. son tango .. :o:o
-
[QUOTE=sovalye;163872]ana sistemim zaten sattaydı gün içi 62.500 yukarı kırılsaydı(25-50 puanı kırılma saymıyorum) ala geçecekti.
esas sinyal gün sonu gelecek yani 62.000 üstü ala geçecek.
daha önceden de söylediğim gibi ben flatım(çok ufak portföyle zevkine kısa vadeli işlem yapıyorum)
uzun süren kar dönemlerinden sonra portföyümün hazmetmesi gerekiyor...
sistemi merak eden olursa diye yazmıştım. orta vadede trade eden kişi olarak ben olsaydım short bozmaz gün sonunu beklerdim...[/QUOTE]
Peki gün sonu rakami tam olarak 62000 mi?
-
[quote=Strategist;163869]Geçen ben de özendim sizlere bir sistem programlayayım dedim. MACD RSI Stoch karışımı birşey yazdım. Metastock'da test ettim, son iki yılda 160.000 puan bırakmış, ama bir yerde arkada arkaya 17 tane kayıplı işlem yapmış... :) Başlarım böyle sisteme deyip sildim gitti... :)
Sistemin ne kazandırdığından ne kaybettirdiği önemli. 10 trilyon bile kazandırsa arka arkaya 6.000 puanlık eksi işlem yapıyorsa herşey gider...
Bu sistem yazma işini kesinlikle hafife almadığım, becerebilenlere gıpta ettiğim net anlaşılsın, geyik arasında kaynayıp gitmesin diye yazıyorum....[/quote]
biz onlara performans kriterleri diyoruz..ilgili topikte bolca örnek var..:D:D sistemin bence en kıymetli olanı, optimizsyon yapmaksızın istikrarlı getiri sağlayandır
-
150 ful şort..SL= Sistemin al demesi...
-
-
en son 475-ve 100 den 2 short daha...full...
-
[quote=selçuklu;163875]10000 plus pointlik bir yukarı dalga bekliyorum şövalye patron ...
altın vuruş . .alım çılgınlığı .. son tango .. :o:o[/quote]
kısmet:)
ben flata fena alıştım. biraz daha dinlenmem lazım:)))
-
pozisyonumu buraya yazmadım deemi ben ::: guzu abeyın topiinde takılmaktan unutmusum :::
[QUOTE=fXci;163595]62325 short 300 pıvana kapamak ucun :::[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;163613]yakın emme istoptan once bı malıyet hakkım daha var ıkıncı malıyetın cok yakınındada istopum ......
62450 ıkıncı malıyet short yaptım[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;163804]62325 ve 62450 ten actıım shortlar ıcın bırsyeler dusunuyorum...
62000 yeresi aşagı kırılırsa 61500 yeresıne kadar tutcam cortları::: 62000 yeresı asavı kırılmazsa tutmaycam.. nedenmı tutmaycam ozaman tepe denemesıne gıderıkde ondan :([/QUOTE]
-
dax, vob dow a inanmooorrrr..satış baskısı var sanki
-
misal bu vob düştü veya buralarda kaldı..eğer günlükteki geçici al kaybolmazsa geceye şort girmem
-
-
075 şort..sisteme ihanet etme..cıssss