-
[quote=fXci;163938]yuaw asteton gı accuk şeyle manyak bı treyd et la saa teprik borcum var içimde kalcak :::[/quote]
de get la.. al sana manyak traey..dün kapanışdan iki bar önce long...bugün 6 işlemin 5 i karlı..toplam 1650 puan civarı kar :) yerim histemini histeminde neymiş.....kom teprikini tarihi zirvenin 50 puan altında şort açtığımda edeceğidin..artık çok geç..:..::..::..: histemci efiksci.dng
-
[QUOTE=sazan;163676]Amigdalanın iyisi, psikopat olanıdır. Sakın ehlileştirme, sal gitsin. Hatta yapabiliyorsan şizofren (terelelli) vs düzeyine çıkar.
(Son zamanlardaki başarılı yorumlarından dolayı yazdım)[/QUOTE]
savol zasan abeyim muhteşem insan
-
[quote=Larossıan;163936]Pala bu asti bendeki bir sistem bu daha bitmedi der.:..:Yarın ola hayrola.[/quote]
doğru diyon..risksiz ve belkide mantıklı olan flat girmekti ama, tüm piyasa günün en yükseğinden mallanırken, dışarılarda manyak artı iken, sistem ne derse desin şort yapmaya dayanamıyorum...Çünkü geçmiş şunu diyo: %85 ihtimal, günün en yükseğindne satan veya günün en düşüğünden alan, ertesi gün mutlaka iyi paar kazanıyo.. run away piyasalar hariç..ama bizdede runlık bir durum yok...
FX ci; Al sana histemsel yorum..öperim seni...:::.dng
-
şşşş FX ci... 500 ün üzerinde millet manyak gibi mal alıyorken, FX ci bile 650 nin üzerinde şort kalınmaz diyorken, kısa açan trade e manyak trade denilmezde ne denir:D:D:D:D şimdimi teprik edecen yoksa sabah, eksi gap ı görmeyimi bekliycen...artı gap olursa dalga geçme hakkın baki..ama şimdi teprik etmezsen ve sabah pis eksi gap olursa bende sana yemişim HİSTEMİNİ derim..ona göre..hatta yemişim TEPRİKini.dng.dngefiksci pabucu yarım..gel şortada oynayalım
-
siteye giremedim .. 1 saat ... geceye 475 son poz kısa girdim ... dow kapanış tahminim .. 5111,11 kara çarşamba olacak bence ... satım çılgınlığı bekliyorum dowda ... %50-60 düşer tahminim ... bereket versin güzel gündü ..
-
şş EFİKSÇİ nereye gittin..bu akşam sana takılacaydım bol bol..üwwwwwww..gelsene beaaaaa...
-
şu boynuzlu ineğide kaldırayım a* .. .ne o öyle kendi kadar boynuzu var a* .. bakışlarıda bi tuhaf .. hiç gözüm tutmadı zaten bu ineği ...
-
[quote=selçuklu;163943]siteye giremedim .. 1 saat ... geceye 475 son poz kısa girdim ... dow kapanış tahminim .. 5111,11 kara çarşamba olacak bence ... satım çılgınlığı bekliyorum dowda ... %50-60 düşer tahminim ... bereket versin güzel gündü ..[/quote]
kısalar
Sazan, Astatin, Thrakyan, Apka, Selçuklu
"SATAS"
way**..tersdende okusan düzdende okusan SAT ve AS oluyor...peeeee....kesin -1000 GAP yarın var... ne diyor SAT ve boğaları AS...
(Ulme en son beyle bir metafizik yorum yaptığımda ertesi gün -500 dakmışlardı ama du bakalım).kom.kom
-
[quote=selçuklu;163945]şu boynuzlu ineğide kaldırayım a* .. .ne o öyle kendi kadar boynuzu var a* .. bakışlarıda bi tuhaf .. hiç gözüm tutmadı zaten bu ineği ...[/quote]
he ya..sal sığırı gitsin patron..şu EW sayımınıda taze taze sür piyasaya:::
-
Short kararı veren arkadaşlara tebrikler, hayırlısı olur inşallah, ben kendimi başka limana attım ve dolarda longladım, yolum uzun
-
ahanda en baba avatarı koydum .. poz belli avatar belli ..nobelli sayımım nerde benim ...::::::
-
[QUOTE=Astatin;163942]şşşş FX ci... 500 ün üzerinde millet manyak gibi mal alıyorken, FX ci bile 650 nin üzerinde şort kalınmaz diyorken, kısa açan trade e manyak trade denilmezde ne denir:D:D:D:D şimdimi teprik edecen yoksa sabah, eksi gap ı görmeyimi bekliycen...artı gap olursa dalga geçme hakkın baki..ama şimdi teprik etmezsen ve sabah pis eksi gap olursa bende sana yemişim HİSTEMİNİ derim..ona göre..hatta yemişim TEPRİKini.dng.dngefiksci pabucu yarım..gel şortada oynayalım[/QUOTE]
ülem 62650 üstünde short kalmam dedım ben ::: 62650 üstü oldumu ki olmadı ::: teprik teprik
+.