[QUOTE=security;164144]Hocam lokasyon ataşehirmi, öyle ise yakınız ozaman[/QUOTE]
Ümraniye - Ataşehir arası...
Rahmetli Kazım Koyuncu'nun dediği gibi "Dünyada Bir Yerdeyim" :)
Printable View
[QUOTE=security;164144]Hocam lokasyon ataşehirmi, öyle ise yakınız ozaman[/QUOTE]
Ümraniye - Ataşehir arası...
Rahmetli Kazım Koyuncu'nun dediği gibi "Dünyada Bir Yerdeyim" :)
61300 altına sarkmadığımız sürece satışlar derinleşemiyecek gibi duruyor..
Dolar coştu ama FDOW tutunuyor... FDOW da kendini bırakırsa görün küsküyü...
bizdeki 18 olan ehliyet alma yaş sınırı kesinlikle çok erken bu memleket için..
eğitim şart..
[quote=enorton;164151]Ümraniye - Ataşehir arası...
Rahmetli Kazım Koyuncu'nun dediği gibi "Dünyada Bir Yerdeyim" :)[/quote]
İçerenköy- ATAŞEHİR arası,
[quote=Strategist;164153]Dolar coştu ama FDOW tutunuyor... FDOW da kendini bırakırsa görün küsküyü...[/quote]
Sakin ol kardeş, kanlımı olcak, kansızmı,.......
[QUOTE=SEYYAH;164143]kenny bakıyorum artık teknik takılıyorsun.ya herro ya merroyu bıraktın mı :D
MFI KENNY,CSI NEW YORK ::::::[/QUOTE]
ehueh aradabi bakıyorum gos kararı :) 3-5 sanıye .. sınyal gorursem yoksa yapmıcam ıslem bugun yaptım 350 puan yalama olduk..
[quote=security;164156]Sakin ol kardeş, kanlımı olcak, kansızmı,.......[/quote]
Bol puanlı olsun, kanla işimiz olmaz... :..:
[QUOTE=YAVUZHAN;164154]bizdeki 18 olan ehliyet alma yaş sınırı kesinlikle çok erken bu memleket için..
eğitim şart..[/QUOTE]
Bence olay yaş sınırında değil, ehliyet alma sisteminde... Çevremize bakalım onlarca kişi var daha doğru dürüst araba kullanmayı bilmediği halde ehliyeti olan... Benim sınavımda bile kurs sahibi sınav öncesi cevapları dağıtmıştı isteyenlere :)
Piyasada ki kurumlar arasında doğru saydıysam eğer alıcılar ile satıcıar arsında vade de 1500 kontrat civarında satıcılar lehine fark var, buna karşılık, kurum bazında sayı olarak 15 alıcıya, 51 satıcı, şu meşhur 52 li yereden, 57 li yereye giderkenki durum, hani suç duyuruları yapılmıştı falan, bu 51 kurumun içinde biz varsak yandık valla...........yani piyasayı durduruyor adamlar, kendilerine tehlike oluşunca taktikleri bu, ama rahat olduklarında yukarıyada aşağıyada aynı guruh dans ettiriyor vobu,
[quote=Strategist;164158]Bol puanlı olsun, kanla işimiz olmaz... :..:[/quote]
Kansıza bol puan olmaz,
imkb 100 48400 üstünde kaldıkça bence yön yukarı...