-
Faizde ve USD de teorimiz tuttuğuna göre, poz yönümüz de doğru olduğuna göre kazanç yazamıyor isek, ısrarında pek anlamı yok, bu adamlara 51 kurumun gücü yetmiyor, ve korkusuzlar, EFG 47000 kusur alışta 16.10.09 dan beri, önemli atağı 4, 5 gün önce başlattı, böyle kazanmak inanın zor, py yapay ve realiteden uzak, düşünün kafalarımız shrt, elimz long yapıyor,......
-
[B]MOST Son durum...[/B]
[IMG]http://img509.imageshack.us/img509/6781/adsztmr.jpg[/IMG]
[QUOTE=YAVUZHAN;164152]61300 altına sarkmadığımız sürece satışlar derinleşemiyecek gibi duruyor..[/QUOTE]
MOST desteği de yaklaşık oaradan geçiyor...
-
[quote=security;164164]Faizde ve USD de teorimiz tuttuğuna göre, poz yönümüz de doğru olduğuna göre kazanç yazamıyor isek, ısrarında pek anlamı yok, bu adamlara 51 kurumun gücü yetmiyor, ve korkusuzlar, EFG 47000 kusur alışta 16.10.09 dan beri, önemli atağı 4, 5 gün önce başlattı, böyle kazanmak inanın zor, py yapay ve realiteden uzak, düşünün kafalarımız shrt, elimz long yapıyor,......[/quote]
arkadaşlar totalde para kazanıyormusunuz... ben kuzudan başkasını göremedim para kazanan....
açıkcası ben aldığımdan fazlasını verdim...
-
makas açılyor, spot belirler, py o yöne gider,
-
ula bende gram sisteme uyma durumu da yok :) euheueh sınyalı zararda kapatıp kardan oldum uahuahuah sisteme tam uymak lazımmıs uheueheuhe heuehue
725 ten ıkıcı al sınyalı de gelmıstı.. 825 tekı longları kapattım 725 ten :) uahauha
sisteme uy uy uy dedi o kadar buyuklerımız alıscaz herhalde :))
-
ENDEKS SON IKI GUNDUR, KV HEDEF SEVIYEMIZ OLAN 49,000- 49,400 BANDINA HAREKET
ETMIS VE TEKRAR 48,200-400 ARALIGINA DEGER KAYBETMISTIR. ENDEKSIN 48,100 DEKI
BOSLUGUNU YARI YOL KAPATMISTIR. BU DURUMDA ENDEKSIN, 48,400 U GUCLENDIRMESINI
VE 49,400- 500 ARALIGINI DENEMEK UZERE HAREKET ETMESINI BEKLIYORUZ.
YATIRIMCILARIMIZIN HISSE BAZINDA SECCICI OLMALARI VE ILGILI DIRENC ARALIGINDA
KV SATISA YONELMELERINI TAVSIYE EDERIZ.
GLOBAL MENKUL DEGERLER
[URL="http://www.GLOBAL.COM.TR"]WWW.GLOBAL.COM.TR[/URL]
**RAPORUN TAMAMI EKTEKI DOSYADA BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
-
Abd'de ıssızlık basvuruları 12 bın kısı azaldı (beklentı:-2 bın oncekı:-20 bın)
-matrıks-
-
[quote=küçük_k;164166]arkadaşlar totalde para kazanıyormusunuz... ben kuzudan başkasını göremedim para kazanan....
açıkcası ben aldığımdan fazlasını verdim...[/quote]
Orada kuzu güzel becerdi, kenardaydı, izliyordu, tecrübesi yeterliydi, ve bütün gücüyle abandı, çünkü fırsat vardı ve zaten bekliyordu, makro hazırlığı tamdı, aldın aldın, ikinci ve üçüncü turlarda palayla işin zor, bunu biliyordu, nitekim 58,8 sonrası bocalama başladı, kuzu da bocaladı ama ilk vuruşu güzel yaptı, pala dötün üstüne düştü, aldı uzadı, sonra tırtığa girdi, pala yı kendisi için zararsız hale getirdi,
-
Selam arkadaşlar 61900 şimdilik tutmuş galiba.
-
[QUOTE=fXci;164146]bugun piyase tam benlıkmıs yuaw emme işim var accuk faydelenebıldım 600 pıvan felam ::: 61550 altı olmazsa yukarı deneme yapcaz 62250 yeresına kadder uyarmadı demeyın gayri....
61550 kırılırsada 60600 de gorusuruk deriz :::[/QUOTE]
savol pelam
-
[quote=küçük_k;164166]arkadaşlar totalde para kazanıyormusunuz... ben kuzudan başkasını göremedim para kazanan....
sadece kuzu yu izlediğinden olabilir mi :)...burda işlemlerini anında yazan, hatta tersde kalsa da yazan ama kazanan en az 3-4 kişi görüyorum ben..bu nedenle sorunun yanıtı evet kazanan var:..: birde oldukça gecikmeli yazanlar var kazandığını söyleyen..ilk grub anında yazdığı ve tersde kalsa da yazdığı için durumları net..ikinci grubtakilerde muhtemelen yoğunluktan v.b. zamanında yazamıyordur..here is durum
-
Eylül-Ekim arası formsuzdum ama son iki haftadır soygun yapıyorum resmen... :)))