[QUOTE=Strategist;164177]Eylül-Ekim arası formsuzdum ama son iki haftadır soygun yapıyorum resmen... :)))[/QUOTE]
senin amigo da sağlam ozaman abi :::
Printable View
[QUOTE=Strategist;164177]Eylül-Ekim arası formsuzdum ama son iki haftadır soygun yapıyorum resmen... :)))[/QUOTE]
senin amigo da sağlam ozaman abi :::
Vobaralık ve ımkb-100 teknık analızı (teknıkanalızım.com)
vobaralık30endeks
endeks tepkı hedefımız olan 62.800 sevıyesıne hemen hemen ulastı
dedık,ancak son durumda endeks dırenclıve ısteklı
dolayısı ıle endeksın saatlık grafıktekı seyrı olumlu gerılemede
suzulmenın trend destek noktasına dokunması olumlu.
ılerleyen 1 saat ıle 30 dakıka ıcınde heme hemen ulastı dedıgımız 62.800
sevıyesını tekrar denemek ıcın bır yukselıs yapabılecegını gosteren bır
resım olusmakta.
Saatlıkte 61.600 trend destek sevıyesıne dokundu ve ılerleyen saatlerde
tekrar 62. Uzerıne dogru bır yukselı gelebılır.
ımkb-100 tarafında ıse
49.200 hedefımızden sonra olusan relızasyon sonrası gerılemede,
bugun ıcın onemlı ıkıncı destek sevıyesı calıstı ve saatlıkte trend
devamedıyor
ılerleyen saatlerde yukselıs tekrar endeksı 49.000 uzerıne tasıyabılır.
Krıtık destek 48.500 hareketı yukarı hızlandıracak nokta ıse 49.000
olarak ızlenebılır.
Bu durumda 22 gunluk hareketlı ortalamanın uzerıne sakın yukselıs tepkı
surecını devamettırebılır
halıl recber-f.emre recber
riskli bolgelerdeyiz gayri sadece potansları yazıyorum kendı yaptıım treydlerı yazmayorum vebal almamak ucun emme keske yazsaymısım buea havamız olurdu :::
[QUOTE=Astatin;164176]sadece kuzu yu izlediğinden olabilir mi :)...burda işlemlerini anında yazan, hatta tersde kalsa da yazan ama kazanan en az 3-4 kişi görüyorum ben..bu nedenle sorunun yanıtı evet kazanan var:..: birde oldukça gecikmeli yazanlar var kazandığını söyleyen..ilk grub anında yazdığı ve tersde kalsa da yazdığı için durumları net..ikinci grubtakilerde muhtemelen yoğunluktan v.b. zamanında yazamıyordur..here is durum[/QUOTE]
örnek olarak ben paso kaybediyorum bunu da yazıyorum ueheuheuh yazıyorum kaybediyorum kaybediyorum gene yazıyorum heueheu
250 bıraz daha shortladım bakalım semsıye olucak galıba bana .dng.dng ama sıstem sat dedu bı oncekıne uymadık daha dogrusu uyup zararda kapattık o sıstemı sonra 500 puan kazanamadık sınyalde sımdı mal gıbı beklıyorum :D
[quote=Astatin;164176]sadece kuzu yu izlediğinden olabilir mi :)...burda işlemlerini anında yazan, hatta tersde kalsa da yazan ama kazanan en az 3-4 kişi görüyorum ben..bu nedenle sorunun yanıtı evet kazanan var:..: birde oldukça gecikmeli yazanlar var kazandığını söyleyen..ilk grub anında yazdığı ve tersde kalsa da yazdığı için durumları net..ikinci grubtakilerde muhtemelen yoğunluktan v.b. zamanında yazamıyordur..here is durum[/quote]
alıp sattığı noktayı yazan adama saygım büyük.
daha önceki yazılarımda da belirtmiştim.
geç yazanlar ise, bence hiç yazmamalı.
gereksiz...
FDOW gün boyu 10245'i test etti, her seferinde şamarı yedi döndü. 16:30'a kadar son bir kez daha test etmesini bekliyorum, geçti geçti, yoksa göçebilir...
son pozdan 350 puan haşırtos..ve istop..kaldık +300
[QUOTE=unlimitted;164182]alıp sattığı noktayı yazan adama saygım büyük.
gereksiz...[/QUOTE]
Belki başkalarını etkilememek için anlık yazmıyorlardır...
[QUOTE=unlimitted;164182]alıp sattığı noktayı yazan adama saygım büyük.
gereksiz...[/QUOTE]
mesela bugun +1200 pıvan verdi canım PELAM baa savolsun kırmaz beni emme işim vardı acayip ondan foruma yazamadım anında .... :::
Örneğin ben dün 1.4820-1.4825 olmak üzer dolar aldım ve yolum uzun dedim, paralelinde 61875 ve 775 den kısayım her iki pozisyonumuda palama rağmen sürdürüyorum, beklentim 59800 yeresi, diğerinde ise yolum uzun,............
ben hamlemi hep yazıyorum ters indikator oldugum ıcın az cok ky pskolojısınden haberınız olsun dıye.. ne bıleyım bı fdax fdow kadar etkili bi göstergeyim sonucta :))
DOW ne yapar en ufak bir tahminim yok.... 62150'den histemsel açılmış long'larla gergin gergin bekliyorum... Her an flat'leyebilirim... Dow'un hareketleri beni uzun süredir bu hafta olduğu kadar şaşırtmamıştı... Bu gerginliği atamazsam geceye de flat girerim...