Eur/Usd'de MACD PU veriyor... Şu an long'larla beklememin tek nedeni bu. Dow sonra ne yapar bilmem ama en azından pozitif açılış bekliyorum... (yukarıda en ufak tahminim yok demiştim, yalanmış meğer :) )
Printable View
Eur/Usd'de MACD PU veriyor... Şu an long'larla beklememin tek nedeni bu. Dow sonra ne yapar bilmem ama en azından pozitif açılış bekliyorum... (yukarıda en ufak tahminim yok demiştim, yalanmış meğer :) )
[quote=Kennym;164194]ben hamlemi hep yazıyorum ters indikator oldugum ıcın az cok ky pskolojısınden haberınız olsun dıye.. ne bıleyım bı fdax fdow kadar etkili bi göstergeyim sonucta :))[/quote]
bunun yanında çok ta alçak gönüllüsün kardişşşşşşşşşş:::
Sn astatin 15 dakikalık ve günlük sistemleriniz ne yönde ?
Mahsuru yoksa....
vay a* .. berbat bir seans .. gene stop oldum .. ve sabah gap karı uçtu .. geçmiş olsun ..
güçlü histemli trader ekranın başından ayrılmadan +2000 point yapabilirdi bugün .. vay a* ..
[quote=Kennym;164194]ben hamlemi hep yazıyorum ters indikator oldugum ıcın az cok ky pskolojısınden haberınız olsun dıye.. ne bıleyım bı fdax fdow kadar etkili bi göstergeyim sonucta :))[/quote]
Başarılarını yazanların başımın üzerinde yerim var ama senin gibi özellikle işe yaramayan trade'lerini yazanlar ayrı bi gözüme giriyor... Kendine güven ve olgunluk göstergesi olarak görüyorum... Söylemeden edemedim... :)))
kral artuhurunda ** .. heheeee ..:::::::D:D
[quote=enorton;164187]Belki başkalarını etkilememek için anlık yazmıyorlardır...[/quote]
zaten ben de onu diyorum sevgili enorton.
geç yazılacağına, hiç yazılmamalı.
o dediğin kişilerin başında ben geliyorum. msn'den açtığım/kapadığım pozları yazdığım bikaç arkadaş var. bu forumu da okuyorlar.
zaman zaman yazarım, zirve-dip avcılığında ciddi başarılarım vardır diye...
poz aldığımda yazdığım o arkadaşlar burayı da okudukları için rahatça yazabilirim bunu, öyledir diye.
ama bunun amacı alkış toplamak değildir. öyle olduğumu bilen arkadaşlar vardır, lütfen bu ortamda bu avcılığa soyunmayın diye uyarı mahiyetindedir.
isteyen arkadaşlar mesajlarımı aratıp görebilirler. ne yazmışım, piyasada o ara ne olmuş...
ama tam olarak poz noktalarımı (kendime göre sebepler yüzünden) yazmıyorsam, sonradan buraya gelip, "şurdan şortlamıştım, burdan longlamıştım" yazmanın tek sebebi olabilir bana göre.
ve o sebep benim düşüncelerime uymaz...
Fdow... Fena zorluyor 10245'i... Totalde ekside görünse de son saate bakarsak DOW'u + açırtacak gibi...
[QUOTE=Strategist;164203]Başarılarını yazanların başımın üzerinde yerim var ama senin gibi özellikle işe yaramayan trade'lerini yazanlar ayrı bi gözüme giriyor... Kendine güven ve olgunluk göstergesi olarak görüyorum... Söylemeden edemedim... :)))[/QUOTE]
lol son altın hamlesı yıktı benı palanın.. yoksa basarılı trade edıyordum :D ne zamankı altında drenclerı yıktı benı de bıtırdı.. artık ne yapsam terste kalıyorum uehueh bakalım aganın ıntıkamı olucak herhlade..
[quote=fXci;164188]mesela bugun +1200 pıvan verdi canım PELAM baa savolsun kırmaz beni emme işim vardı acayip ondan foruma yazamadım anında .... :::[/quote]
senin yerin ayrı fx'ci. :)))
zaten burada yazan arkadaşlar,lafımdan alınmayın lütfen. ben sadece bu forum için yazmadım.
bir sürü forum okuyoruz. tatmin peşinde koşan bir sürü adam görüyoruz.
bu forumda yazan kendine göre bazı şeyleri ispatlamış kişilere herhangi bir laf uzandığında, takip eden arkadaşlar bile gerekli cevabı veriyorlar.
her zaman söylediğim gibi,
bu forumları okuyan insanlar borsa oynamayı bilmeyebilirler. ama bu aptal oldukları anlamına gelmez.
kim kimi nasıl, neye göre takip edeceğini veya etmeyeceğini gayet iyi bilir.
özellikle bu forum üyeleri ve takipçileri...;)
agalar apsd 5700 oldu koprkuyorum normalde pozisyon kapanmasından dolayı buranın dusmesını beklerım ama aga bu eli ayagı bellı olmuyo.. muhtemelen ucuracak tepede de elındekılerı ıteleyecek .. bakalım aga 90 gonderebilecekmi ..
abavv yazarken 6000 oldu gari.. 58 yeresine gitsek iyi olmazmı sayın vobdaslar etmen eylemen :D yukarsı eyu degul dididm didim dinletemedim gari agaya..