üwwwww.....400 fiyat itibariyle dünden gelen kar bendede sıfırlanmış oldu selçuklu patron..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun...ama şort devam
Printable View
üwwwww.....400 fiyat itibariyle dünden gelen kar bendede sıfırlanmış oldu selçuklu patron..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun...ama şort devam
Sazan 62.450'den SW börtföy'ü kısalar.
(Bu arada sistemler alda)
pala gene 90 a gol attı lol ki ne lol auhauh ula pala yaktın benı shorttan yamuldum sen longdan yamulmadın ne para varmıs helal olsun ...
[quote=Astatin;164237]üwwwww.....400 fiyat itibariyle dünden gelen kar bendede sıfırlanmış oldu selçuklu patron..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun...ama şort devam[/quote]
Zabırsız :..:
[quote=Astatin;164237]üwwwww.....400 fiyat itibariyle dünden gelen kar bendede sıfırlanmış oldu selçuklu patron..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun...ama şort devam[/quote]
yok pardon..150 daha girmesi lazım sıfırlanması içinüüüüüü
Palanın portföyünün üzerine portföy yapılırmı namıssız pala.:..::..:
[quote=Larossıan;164242]Palanın portföyünün üzerine portföy yapılırmı namıssız pala.:..::..:[/quote]
Güzel Şener Şen esprisi :
Şu nasıl.:
Ağanın longunun üstüne short s.ç.lm.z.
Sazan terminali kapatır ve kaçar, isterse %10 artsın.
İyi akşamlar.
sabah yarısını kapattıım shortlara taaa bu saatten 425 ten bı short daha.yahu amma beklemişim..hayırlısı...
[quote=unlimitted;164182]alıp sattığı noktayı yazan adama saygım büyük.
daha önceki yazılarımda da belirtmiştim.
geç yazanlar ise, bence hiç yazmamalı.
gereksiz...[/quote]
arad bir insanlık hali geç yazmak olur da:::::: sürekli geç yazanların bencede yazmasının bir anlamı yok.lelelediğer forumlarda dahil bir gözlemim var: birde sürekli geç yazıp sürekli kazananlar var mesela.dng
PALA Reloaded..dünün tekrarımı acaba..geceye 275 civarı maliyetle full şort ve rest of the breast olarak giriyorum..hayırlı olsun vatana millete foruma bana...
ahada küskü is in front of the door...(hintliler bunu beyle diyor; küskü isiynn firondd ofdi dör)...anla anlayabilirsen **....