abavv bu sisstem olayı ne guzelmıs yaf.. bekleyınce dedıgı oluyo bunların :D
Printable View
abavv bu sisstem olayı ne guzelmıs yaf.. bekleyınce dedıgı oluyo bunların :D
ahahahahaahahah konoli...62000 altına bile inmişiz...
[quote=sazan;164244]Sazan terminali kapatır ve kaçar, isterse %10 artsın.
İyi akşamlar.[/quote]
Teprik ederim....
[quote=Astatin;164246]arad bir insanlık hali geç yazmak olur da:::::: sürekli geç yazanların bencede yazmasının bir anlamı yok.lelelediğer forumlarda dahil bir gözlemim var: birde sürekli geç yazıp sürekli kazananlar var mesela.dng[/quote]
şööle yapılabılır.herkes buraya ordinosunu ekler gün sonu,ona göre performans değerlendirmesi yapılır.tabi kaç kişi kabul eder bilemem.
62400 lerden shrt yapmadım, çünkü tehlikeli yerydi, onon terine pozizyonumu koruyorum, hedefimi daha önce yazmıştım, usd long, vop şhrt olarak geceye devam,
[quote=ATHLON;164253]şööle yapılabılır.herkes buraya ordinosunu ekler gün sonu,ona göre performans değerlendirmesi yapılır.tabi kaç kişi kabul eder bilemem.[/quote]
ey gidi ey..eski ekstre yapıştırma muhabbeti geri döndü he:..::..:
yiter 925 ten flatlendım gari.. bu ne heyecan bea terste kalmak kadar adrenalin salgılatan bisey hatırlamıyorum sırf bu heyecan benı ceken galıba :D
[quote=security;164254]62400 lerden shrt yapmadım, çünkü tehlikeli yerydi, onon terine pozizyonumu koruyorum, hedefimi daha önce yazmıştım, usd long, [COLOR=red]vop[/COLOR] şhrt olarak geceye devam,[/quote]
yanlış yazmışsın:cool::cool::cool: onun doğrusu fob...yada fobci
Selçuklu patron nerdesin yaww...yarın teprikleri kabul eden tarafdamı olacaksın patron... evet de...üwwww
geceye kısa .. my last decsion .. kral arturun hatrına .. hehhee ..:D:D
[url]http://www.ensonhaber.com/Ic-Haber/239482/teyzenin-domuz-gribi-isyani-izle.html[/url] :D
[QUOTE=Astatin;164258]Selçuklu patron nerdesin yaww...yarın teprikleri kabul eden tarafdamı olacaksın patron... evet de...üwwww[/QUOTE]
crashhh .. scenario live ...