-
walla ben daha burada yeni olduğum içün o kadarını bilemiorum asti bey.
ama bu sitedekilerin çoğunun ööle herkesin lafıyla işşlem yapmayacak kadar donanımlı olduğunu da görüyorum...yani l.s.s,kimsenin milletten saygı beklemek için yalan poz.lar uydurduğunu düşünmüorum.
-
[quote=Astatin;164257]yanlış yazmışsın:cool::cool::cool: onun doğrusu fob...yada fobci[/quote]
Astat yazıda hangi kelime doğruki,......dng
-
[quote=Astatin;164235]DJ çok pis NU...300 den de şort aq..full şort...rest..rest of the best...
best of the breast of the beast of the rest....[/quote]
[quote=sazan;164238]Sazan 62.450'den SW börtföy'ü kısalar.
(Bu arada sistemler alda)[/quote]
[quote=sazan;164240]Zabırsız :..:[/quote]
Ehehehehe..Unlimitted patron..Az önceki yazışmalara güzel iki örnek..
1) Anında yazan, tersde kalsa da yazan
2) Nadir yazan ama anında yazan ve küsküsüne güvenen ve hatta ekranı kapatan...
birde ikincisi ilkine göre 175 puan iyi maliyette gibi bir ayrıntı var üwwwww..
Birde veresiye satan peşin satan var ama o ayrı bir konu...
Bu arada, Sazan, amagimadoları pis terbiye etmiş. ekran kapamak ha..way be:eek::eek::eek: (beylemiydi yazılışı???)..teprik ederim
-
[quote=security;164263]Astat yazıda hangi kelime doğruki,......dng[/quote]
62400 doğru:::
-
[quote=ATHLON;164262]walla ben daha burada yeni olduğum içün o kadarını bilemiorum asti bey.
ama bu sitedekilerin çoğunun ööle herkesin lafıyla işşlem yapmayacak kadar donanımlı olduğunu da görüyorum...yani l.s.s,kimsenin milletten saygı beklemek için yalan poz.lar uydurduğunu düşünmüorum.[/quote]
yaww öyle bir şey düşünecek veri yok zaten.. ayrıca olay elli boyutlu..adam anında yazıyorsa ama gerçek işlem yapmıyosa şimdi onun yazdıklarına değersiz diyemeyiz...
boşveer..herkes herkesi izliyor herkes herkesi değerlendiriyor... 100 metre yarışı yapılmadığına göre brakınız yazsınlar brakınız etsinler..herkes ne isterse yazsın..
-
950 tekrar short.. maksat aracı kurum kazansın :D
-
son kararım geceye kısa ...
-
[quote=Astatin;164265]62400 doğru:::[/quote]
O rakam kelime değil,.kom
-
[quote=selçuklu;164268]son kararım geceye kısa ...[/quote]
PAtron,
kral Arthur daha bir kaslı göründü gözüme..yarın olaya girecek galiba::::::
-
[QUOTE=security;164269]O rakam kelime değil,.kom[/QUOTE]
sayı .. .lelele
-
[QUOTE=Astatin;164270]PAtron,
kral Arthur daha bir kaslı göründü gözüme..yarın olaya girecek galiba::::::[/QUOTE]
girsin artık yoksa .. kovacam onuda .. a* .. :::
-
EMortom patrom,
Bak şimdi negatif ayrıldık bence..son 1 saate bakınca :) yok yok pozisyon ayarlaması o bence :)