5 likler satta kapattı günlük dünden beri alda.
Printable View
5 likler satta kapattı günlük dünden beri alda.
dolar çıkarsa borsa ne olur..dowa bak.. ne de havalı 10300de..ayu tokadını yiyecek ..az kaldı gızlar..tee ne zaman 10400 direnç olarak görmüştüm..ölümüne şortum..stop yok..
maç ortada
iyi olan kazansın
iyi akşamlar herkese...
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/12/3839.jpg[/img][/url]
Buda kapanış
[quote=QUEEN;164290]dolar çıkarsa borsa ne olur..dowa bak.. ne de havalı 10300de..ayu tokadını yiyecek ..az kaldı gızlar..tee ne zaman 10400 direnç olarak görmüştüm..ölümüne şortum..stop yok..[/quote]
way way ay...timler gelmiş timler gelmiş...DJI bu akşam %1.75 düşsün senin foruma dönüşün şerefüne...:..:
[QUOTE=Astatin;164293]way way ay...timler gelmiş timler gelmiş...DJI bu akşam %1.75 düşsün senin foruma dönüşün şerefüne...:..:[/QUOTE]
%1,75 ne patron çok ayıp ettin ... %17,5 düşsün ..
[quote=selçuklu;164294]%1,75 ne patron çok ayıp ettin ... %17,5 düşsün ..[/quote]
1.75 in manası var patron...şöyle diyeyim sana: KUIN benden az bişi uzun.üüwwwwww..ama seni mi kırcam..%1.75 KUIN için düşsün..sonra %15.75 de senin için düşsün...
[QUOTE=Astatin;164293]way way ay...timler gelmiş timler gelmiş...DJI bu akşam %1.75 düşsün senin foruma dönüşün şerefüne...:..:[/QUOTE]
düşsün ya yater aaa....:::ara ara bakıyodum..işlerim vardı..ara verdim biraz voba.. son hafta alamadım..al gülüm ver gülüm..ama taktik değiştirdim..sabırın bu işte ne kadar önemli olduğunu anladım..bugün heç bişey yapmadım..bi yakalarsam bu sabırla..fene yapıcam....boks.
ama didum didum dinletemedim apsd 7000 oldu deyu zorlayarak cıkarıdlar 300 ustune.. ayrıca ben bu tırttan da olsa bi sisteme uyma isini cok sevdim.. bugunku harekette keısnlıkle poz kapardım yoksa 375 civarında.. savıl MFI. guvenımı yerle bir ediyodun ama son dakkada calımladın agayı..
geceye de short girdim bu arada hatırlatmak ısterım bu zamana kadar geceye ne girdiysem ertesi gün tersten gap yedum haberiniz olsun.. ama artık aganın bizi terse getirmesi ıcın cok para dokmesı lazım spota.. yeter aga 62 tavsan hedefinde cok durdu piknigini yaptı arkadaslarıyla kucaklastı artık yol alması lazım misafir 3 gunden sonra kokar derler. cok bile bu agaya.. yarından tezı yok yola dussun de biz de rahatlayalım..
[quote=QUEEN;164299]düşsün ya yater aaa....:::ara ara bakıyodum..işlerim vardı..ara verdim biraz voba.. son hafta alamadım..al gülüm ver gülüm..ama taktik değiştirdim..sabırın bu işte ne kadar önemli olduğunu anladım..bugün heç bişey yapmadım..[COLOR=red]bi yakalarsam bu sabırla..fene yapıcam..[/COLOR]..boks.[/quote]
:eek::eek::eek: waşşşş...ayular kin dolu:eek::eek::eek:
[QUOTE=Astatin;164304]:eek::eek::eek: waşşşş...ayular kin dolu:eek::eek::eek:[/QUOTE]
heralde..28000 den 65000 e geldik..5000 puan yapmışım nette..:::şimdi kıpraşmayacağım....dng
sen onu bırak taze sistem varmı satılık..onu söle..hem dünü hem bugünü karla kapatan
[quote=Astatin;164304]:eek::eek::eek: waşşşş...ayular kin dolu:eek::eek::eek:[/quote]
Yavaş gı ayuları uyandıracan, hem men hem woman olarak