[QUOTE=sovalye;164291]maç ortada
iyi olan kazansın
iyi akşamlar herkese...[/QUOTE]
Abi senin dün 62.000 üstünde longa geçen sistemin ne alemde? Hala long mu?
Printable View
[QUOTE=sovalye;164291]maç ortada
iyi olan kazansın
iyi akşamlar herkese...[/QUOTE]
Abi senin dün 62.000 üstünde longa geçen sistemin ne alemde? Hala long mu?
[quote=QUEEN;164305]heralde..28000 den 65000 e geldik..5000 puan yapmışım nette..:::şimdi kıpraşmayacağım....dng
[COLOR=red]sen onu bırak taze sistem varmı satılık[/COLOR]..onu söle..hem dünü hem bugünü karla kapatan[/quote]
war ama fiyatı iki lüfere çıktı...boks.(dün karlı, bugün az eksi kapattı ama son 13 gün karı 7xxx pıvan..eheheheh...pardon ya 3 lüfere çıktı..artı sınırsız rakı debiki:::
[url]http://www.tradersinternational.com/library/tod/2009/11/11/11.html[/url]
[quote=enorton;164307]Abi senin dün 62.000 üstünde longa geçen sistemin ne alemde? Hala long mu?[/quote]
sistem basit 62bin gün sonu kırıldı ve shorta geçti ama 100 puanı ne kadar kırılmaktan sayarsın onu bilemem
kullanıcının insiyatifine göre değişir uzun vadede mot a mot uyarsan kazanırsın o ayrı konu;)
ilginç olan ise mart ayından beri bu sistem şorttan ilk defa son işleminde para yaptı ama dün longa geçti ve 400 puan zarar yazdı çok ilginç.???
bu piyasada bazı şeylerin değiştiği anlamına mı geliyor onu zaman gösterecek...
[QUOTE=Astatin;164309]war ama fiyatı iki lüfere çıktı...boks.(dün karlı, bugün az eksi kapattı ama son 13 gün karı 7xxx pıvan..eheheheh...pardon ya 3 lüfere çıktı..artı sınırsız rakı debiki:::[/QUOTE]
bugünü dünden karlı sistem istiyorum..:::
[quote=QUEEN;164310][URL]http://www.tradersinternational.com/library/tod/2009/11/11/11.html[/URL][/quote]
ne oldu gız 3 lüfer bahalı mı geldi heeee :).
imzanı değiştir bence..yeni hali; dirençten sat destekten de sat..şeklinde olmalı
[quote=QUEEN;164312]bugünü dünden karlı sistem istiyorum..:::[/quote]
onu hallederiz de..bu kural her gün geçerli olacaksa zor bak..onu yapamam..
Dovada bakın hele,
[QUOTE=Astatin;164313]ne oldu gız 3 lüfer bahalı mı geldi heeee :).
imzanı değiştir bence..yeni hali; dirençten sat destekten de sat..şeklinde olmalı[/QUOTE]
lüferde neymiş..kalkan balığı ismarlarım..ama bana istediğim sistemi göster...he imza öyle olcakda..az kaldı..eli kulağında..obama niye çine gidiyo..bu çinde bişey var..ne zaman çine gitseler trend dönüyo..
[quote=QUEEN;164316]lüferde neymiş..kalkan balığı ismarlarım..ama bana [COLOR=red]istediğim sistemi[/COLOR] göster...he imza öyle olcakda..az kaldı..eli kulağında..obama niye çine gidiyo..bu çinde bişey var..ne zaman çine gitseler trend dönüyo..[/quote]
nasıl bi sistem istiyon..her günü önceki günden karlı olcak gibi bi fantastiko olcaksa hiç tartışmayalım konuyu... :)
[QUOTE=security;164315]Dovada bakın hele,[/QUOTE]
layığını bulacak..w yu ya gidiyo.lelele
[QUOTE=Astatin;164317]nasıl bi sistem istiyon..her günü önceki günden karlı olcak gibi bi fantastiko olcaksa hiç tartışmayalım konuyu... :)[/QUOTE]
yok ya..hem trende otursun..yatayda bugün indikatörler çalışsınn..öyle lüferleri lüplüp götürmek yok asti efendi:::