-
[quote=Astatin;164279]patron bu hangi ölçü sistemi:::::: benim tahminim avagadro sayısının üssü eksi değeri ile kapanır dow ... 6.02214199x10-23 ...
yani 0.00000000000000000000000602214199 kapatır dow...ehuhe.kom(meajım: DOW moleküllerine atomlarına ayrılır bu gece)...
EW belli, AW Belli, SW Belli, AVatar belli, AV Belli, Her şey belli daaaaaaaa..
(way**, bu akşamda ceylan etini 2porisyon yiyemedük..üww)[/quote]
küçük vir revizyon yaptım kapanış tahminimde... 6.02214199x10exp -24
-
[quote=QUEEN;164318]layığını bulacak..w yu ya gidiyo.lelele[/quote]
Belli olmaz doları aşa basarlarsa, pla lime, lime dğrar bizi,:eek:
-
[QUOTE=security;164321]Belli olmaz doları aşa basarlarsa, pla lime, lime dğrar bizi,:eek:[/QUOTE]
yok toplucana hareket başladı..petrol emtialar..dolar..bu tren d yapar..borsalar düşer..
-
ula coniler satıp sıcak para icinde yüzek istiyo ama hepsi bianda istedu herhalde.. bole devam ederse sabahtan agadan 1000 points alırık nasılsa aga elindeki longları son yarım saat kapadı sabaha olmaz demez..
wurun ayular tüy döken stressli kuzenleriniz için vurun.. .dng.dng.dng.dng
-
[quote=QUEEN;164319]yok ya..hem trende otursun..yatayda bugün indikatörler çalışsınn..öyle lüferleri lüplüp götürmek yok asti efendi:::[/quote]
ne oturuyo tavuk mu otoruyo::::::::: yok yaaaww....suyundan da olsunmu...
yav şaka bir yana; trend - yatay ayrımını nassı yaparız sistemde diye çoktur çalışıyoz graliçem... yani mesela trend için ayrı al-sat-flat koşulu, yatay için ayrı al-sat koşulu olacak...amma bunlardan bağımsız ayrı bir koşul sistemi tanımlanacak ve o koşullar hangi piyasa da olduğuna karar verip (trend-yatay) o koşullara switch edecek..aslında bir miktar mesafe kaydettik...trende doğru zamanda giriyor ve yatayda da iyi iş yapıyor..emme yeniden trend başlangıcında yamulabiliyor...neden dersen ATR tabanlı koşullar var ve ATR, yapısı gereği, ancak bunu başarabiliyor... hımmmm..haftasonu ben SAZAN ı sağayım biraz yine...ehehehehe...
PS: Beyle bir sistem olursa yani mümkünse ve yapabilirsem emin olki satmam::::::::::::
-
[QUOTE=Astatin;164324]ne oturuyo tavuk mu otoruyo::::::::: yok yaaaww....suyundan da olsunmu...
yav şaka bir yana; trend - yatay ayrımını nassı yaparız sistemde diye çoktur çalışıyoz graliçem... yani mesela trend için ayrı al-sat-flat koşulu, yatay için ayrı al-sat koşulu olacak...amma bunlardan bağımsız ayrı bir koşul sistemi tanımlanacak ve o koşullar hangi piyasa da olduğuna karar verip (trend-yatay) o koşullara switch edecek..aslında bir miktar mesafe kaydettik...trende doğru zamanda giriyor ve yatayda da iyi iş yapıyor..emme yeniden trend başlangıcında yamulabiliyor...neden dersen ATR tabanlı koşullar var ve ATR, yapısı gereği, ancak bunu başarabiliyor... hımmmm..haftasonu ben SAZAN ı sağayım biraz yine...ehehehehe...
PS: Beyle bir sistem olursa yani mümkünse ve yapabilirsem emin olki satmam::::::::::::[/QUOTE]
satma zaten bana hediye et:::..ruhun huzur bulsun...lelele..eyülük yaptım deyü.lelele
-
[quote=QUEEN;164325]satma zaten bana hediye et:::..ruhun huzur bulsun...lelele..eyülük yaptım deyü.lelele[/quote]
aynı şey o...sıfır liraya satmak = bedava vermek=hediye etmek:D:D
-
[QUOTE=unlimitted;164206]zaten ben de onu diyorum sevgili enorton.
geç yazılacağına, hiç yazılmamalı.
o dediğin kişilerin başında ben geliyorum. [COLOR="Red"]msn'den açtığım/kapadığım pozları yazdığım bikaç arkadaş var. bu forumu da okuyorlar.
zaman zaman yazarım, zirve-dip avcılığında ciddi başarılarım vardır diye..[/COLOR].
poz aldığımda yazdığım o arkadaşlar burayı da okudukları için rahatça yazabilirim bunu, öyledir diye.
ama bunun amacı alkış toplamak değildir. öyle olduğumu bilen arkadaşlar vardır, lütfen bu ortamda bu avcılığa soyunmayın diye uyarı mahiyetindedir.
isteyen arkadaşlar mesajlarımı aratıp görebilirler. ne yazmışım, piyasada o ara ne olmuş...
ama tam olarak poz noktalarımı (kendime göre sebepler yüzünden) yazmıyorsam, sonradan buraya gelip, "şurdan şortlamıştım, burdan longlamıştım" yazmanın tek sebebi olabilir bana göre.
ve o sebep benim düşüncelerime uymaz...[/QUOTE]
valla ben şahidim bugün tam full 62.475 den shortladı.. :::.brv
bugün totalde kaç point aldın gıı.. vallahi nazarım değecek bak..:..:
-
[QUOTE=Astatin;164326]aynı şey o...sıfır liraya satmak = bedava vermek=hediye etmek:D:D[/QUOTE]
çok maddiyatcısın asti..hele sistemi bul..zaten vicdanen küvin ablana vermediğin için huzur bulamayacak..uyuyamayacaksın...dng
-
[quote=jerfin;164327]valla ben şahidim bugün tam full 62.475 den shortladı.. :::.brv
bugün totalde kaç point aldın gıı.. vallahi nazarım değecek bak..:..:[/quote]
Nerdesin gız Cerpphhhiinnnnn......:mad: eyüsün eyüüüü::::::
-
[quote=QUEEN;164328]çok maddiyatcısın asti..hele sistemi bul..zaten vicdanen küvin ablana vermediğin için huzur bulamayacak..uyuyamayacaksın...dng[/quote]
gız dedimya işte..bedava satcam diye daha ne... (ama 3 lüferi her durumda alırım..hatta şöyle yapalım.. Ben ve enişte'ye sen rakı sofrası kuruyosun..Lüferleri ızgara yapıyosun..masada 10 çeşit meze ve rakı servisi sürekli oluyor...o esnada GS-FB maçını izliyoruz biz... ve maçı GS kazanıyor) aha işte bu koşullarda bedava veririm sistemi....bu arada enişte hangi takımı tutuyodu:o FB değil dimi...üwwwww
(Bu koşulun GS kazanması ile ilgili kısmısı asla gerçekleşemez diyecek ilk 5 fenerlinin gafasını gırarım haaa :))
-
Şimdi bu konuyu çok yazdım, son bir kaç günlük yazılarımda bulabilirsin, konuya dönersek:
ABD de faiz sabit olduğuna göre ve FED son kararında vurguladığına göre,
şimdilik diyorum ama şimdilik dolar regülasyon aracı olarak kullanılıyor, buna dikkat adamın kendi parası istediği gibi at oynatır, tek sınır enflasyonun azması, onunda bir böümüne zaten razılar, öngörü üstünde artar ise, faizi devreye sokacaklar,
şunu yapıyorlar, doları yukarıya gönderiyorlar, kendisi bu arada beklenenin tersine, limiti zorluyor(10350 ler), sonra dolar hareketleniyor, ama coni Üsküdara geçmiş oluyor(10000 nin üstü), bu arada 10350 den şu anlarda olduğu gibi gevşeme, neden py bunu dolar yükseliyor diye algılıyor ondan, sonra doları aşağıya basıyor, potans yaratıyor ve yeni hedefine gidiyor, o arada pala da burada bizi lime lime doğruyor, ayu katliamı yapıyor, şimdilik proceksiyon bu, istisnaları var, bekleyip göreceğiz.......... xD