-
[QUOTE=Astatin;164330]gız dedimya işte..bedava satcam diye daha ne... (ama 3 lüferi her durumda alırım..hatta şöyle yapalım.. Ben ve enişte'ye sen rakı sofrası kuruyosun..Lüferleri ızgara yapıyosun..masada 10 çeşit meze ve rakı servisi sürekli oluyor...o esnada GS-FB maçını izliyoruz biz... ve maçı GS kazanıyor) aha işte bu koşullarad bedava veririm sistemi....bu arada enişte hangi takımı tutuyodu:o[/QUOTE]
ailecenek cim bomluyuz..heralde kalite farkı..:::gel marmarise cerfin guzu selçuklu patron balkonda..çingene mangalı..oohh güzel olur..onlara sistem verme..ben satarım merak etme...lelele
-
Aslanlarım benim be... Yiğitler... Elleriniz dert görmesin... Nasıl da vermişsiniz küsküyü DOW'a ben yolda trafikle boğuşurken... Her birinizi tek tek tebrik ederim....
.lelele
-
[QUOTE=Astatin;164329]Nerdesin gız Cerpphhhiinnnnn......:mad: eyüsün eyüüüü::::::[/QUOTE]
iyiyim iyiyim.. msn den vakit bulamıyorum foruma bakmaya..:..:
-
10195..dj..anca kurtarıır..
-
[quote=QUEEN;164332]ailecenek cim bomluyuz..heralde kalite farkı..:::gel marmarise cerfin guzu selçuklu patron balkonda..çingene mangalı..oohh güzel olur..onlara sistem verme..[COLOR=red]ben satarım merak etme[/COLOR]...lelele[/quote]
Bak sen hele...Bize duygusal şeker kız candy tripleri çeken kuin e de bak seennn...demek bedava alacan sistemi ve millete satacan heee.dng.dng
Olmasına olur da ben bu aralar bu GUZU dan tırsıyorum biraz..Çok aç ortalıkda gezen bir adam imajı var onun bende..ZOmbi filmlerinde zombiler "beyinnn, beyinnn" diye gezer ya, GUZU da "ağa, ağa, ağa yemek istiyorum" diye geziyomuş kibi geliyor bana...
-
ciddi DJ kapanış tahmini 10167
-
[QUOTE=Astatin;164336]Bak sen hele...Bize duygusal şeker kız candy tripleri çeken kuin e de bak seennn...demek bedava alacan sistemi ve millete satacan heee.dng.dng
Olmasına olur da ben bu aralar bu GUZU dan tırsıyorum biraz..Çok aç ortalıkda gezen bir adam imajı var onun bende..ZOmbi filmlerinde zombiler "beyinnn, beyinnn" diye gezer ya, GUZU da "ağa, ağa, ağa yemek istiyorum" diye geziyomuş kibi geliyor bana...[/QUOTE]
guzu eyü oğlandır..fxcim pamık vobix emortım..tobreg recep..hepiniz gelseniz ..hep beraber..sertbdan vob türküsü söylesek:D..ne güzel olur...oryantal klasik..karışık ...şapkalarıda takarız..:D:D
-
hayde ben eve kaçar...vahşi bir avatar bulayım kendime..yarın kanlı olacak
-
10122 dj dip, bunun altı py yi bozar ayu kardeşliğini perçinler, 10100 altı bir iki gün kapanış coniyi 9700 lere gönderir, takoz ikinci kez kırlmış olur, ayular para kazanır, ama şimdilik zor,
-
[quote=QUEEN;164338]guzu eyü oğlandır..fxcim pamık vobix emortım..tobreg recep..hepiniz gelseniz ..hep beraber..sertbdan vob türküsü söylesek:D..ne güzel olur...oryantal klasik..karışık ...[B]şapkalarıda takarız..[/B]:D:D[/quote]
astiye çok yakışır zvaroski taşlı şapka :::
birde boynuna beşi bi yerde takarız astiye :::
-
çok uyuz düşüyor .. kafasına küt küt vurmaları lazım ... larossian abi crashh zeminini hazırladım .. iyice kontrol ettim .. çok güzel zemin oldu .. kendmi teprik ederim ..
-
quenn patron dowun kafasına bi smaç patlatsana .. yarında voba patlat .. -1875 gap olsun ..-5000 kapatsın .. yeter çok yükseldi .. sıkıldım yükselişten yataydan .. cart diye 15000 point düşsün ..