bu tşk butonlarına ne oldu..
Printable View
bu tşk butonlarına ne oldu..
[quote=7410;164385]teşekkur edemiyo muyuz şimdi...adam döşemis mis gibi sistem grafiklerini....
eline sağlık asti...[/quote]
onlarda grafmı abi..sen şuna bak.. kim bu bunlar.. sitenin %51 hissesi benim %49 u PAMBIK ın...ehühehü:::::::D:D:D
[COLOR=#0000ff]13 Kasım 2009 Mahşerin Üç Maddesi : [/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Dünkü yorumda belirtilen 3 madde çok daha belirgin hale geldi. DJI için 10300-10400 bandı olarak belirtilen hedeften dönüldü. IMKB için düne ait yorumlarda belirtilen konulara eklenecek bir yorum bulunmamaktadır. Özellikle Banka hisselerindeki zayıflık daha belirgin hale geldi. Aşağıda [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana]XU30'un Haftalık[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana] ve 60 dakikalık döngü için, Banka endeksinin ve ISC'nin ise günlük döngü için grafikleri bulunmaktadır. Özellikle haftalık grafta yumuşatılmış DIS indikatörü ile fiyat arasında oluşan uyumsuzluk dikkat çekicidir. Yükselen trend çizgisi aşağı kırılmıştır ve bu hafta oluşan tepkide fiyatlar yükselen trendin üstüne çıkamamıştır. Negatif görüntü daha da belirginleşmiş görünmektedir. [/FONT][/COLOR]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/xu30hafta.png[/IMG]
[quote=jerfin;164390]çalışmaya ne gerek.. yeterki insanın senin gibi bir arkadaşı olsun, varsın 1 milyon borcu olsun..:D[/quote]
eksik olma arkadaşım.
yalnız bu dow'un son 35 dakikadır yaptığına ne denir burada söyleyemeyeceğim. :..:
900 piramit emrimin gerçekleşmediğine nasıl yanmayayım şimdi unlimit..:..:
[quote=jerfin;164394]900 piramit emrimin gerçekleşmediğine nasıl yanmayayım şimdi unlimit..:..:[/quote]
200den şortlarkene, ben "dur daha fulleme" dediğimde ve 500e çıktığında böyle demiyodun ama. :..:
yarın bizi yemyeşil bi fdow karşılarsa halaydaki mendilleri tek tek toplarlar elimizden gıııı! :..:
[quote=Astatin;164392]onlarda grafmı abi..sen şuna bak.. kim bu bunlar.. sitenin [B]%51 hissesi benim %49 u PAMBIK ın[/B]...ehühehü:::::::D:D[/quote]
bende yannız bi dene altın hisse var biliyon....hahaha deel %51 %99 u senin ossa ne olur ki?
sendeki %51 b grubu hisse hahahaha bendeki %49 A grubu...senin yönetimde oy verme hakkın filan yok anca y.k. toplantılarında ve genel kurullarda çay içip gidersin :::
[quote=SEYYAH;164396]bende yannız bi dene altın hisse var biliyon....hahaha deel %51 %99 u senin ossa ne olur ki?
sendeki %51 b grubu hisse hahahaha bendeki %49 A grubu...senin yönetimde oy verme hakkın filan yok anca y.k. toplantılarında ve genel kurullarda çay içip gidersin :::[/quote]
Halka arz etcem ben benim payımı..10 dan halka arz edip halka çok az mal verecem..sonra 100000 e çekip, isteyene istediği kadar verecem...sonra YK da senin olsun şirkette, o şirret sekreterde:..:
[QUOTE=unlimitted;164395]200den şortlarkene, ben "dur daha fulleme" dediğimde ve 500e çıktığında böyle demiyodun ama. :..:
yarın bizi yemyeşil bi fdow karşılarsa halaydaki mendilleri tek tek toplarlar elimizden gıııı! :..:[/QUOTE]
hee yaa sen beni dürtüklemesen orada ben daha 500 ü kıracak mıyız kıramayacak mıyız diye papatya falına bakıyor olacaktım..:..:
evet, dow ve fdow tam da tepki yeresine gelmişler.. ama fdax ın ve asya nın eksi olma ihtimali yüksek..
[quote=Astatin;164397]Halka arz etcem ben benim payımı..10 dan halka arz edip halka çok az mal verecem..sonra 100000 e çekip, isteyene istediği kadar verecem...sonra YK da senin olsun şirkette, o şirret sekreterde:..:[/quote]
nası halka arz etcen asti? genel kurulda izin çıktı mı? ben izin verdim mi? tavuk mu arz ediyon asti? hahahaha :::
get PM ne bak hasta etme adamı...
[quote=jerfin;164399]hee yaa sen beni dürtüklemesen orada ben daha 500 ü kıracak mıyız kıramayacak mıyız diye papatya falına bakıyor olacaktım..:..:
evet, dow ve fdow tam da tepki yeresine gelmişler.. ama fdax ın ve asya nın eksi olma ihtimali yüksek..[/quote]
yükselmesine bişey demezdim de, yükselme şeklinden hoşlanmadım.
5'lik son 7 barın 6'sı, dipten açılıp zirveden kapanmış. soluksuz yükseliş.
yarınki fdow hakkında verdiği fikir hoş değil...
neyse sabah ola hayrola... cümleten iyi geceler.
dowun cokusuyle sansım da dondu artık ters ındıkatorluk bıtmıstır .lelele.lelele.lelele
[B]Günaydın,
[U]13 Kasım Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U] GER GSYH (q/q) (Q3) 09:00 %0,8 %0,3 Yüksek
EUR GSYH (q/q) (Q3) 12:00 %0,5 -%0,2 Yüksek [/U]
[B] USD Dış Ticaret Dengesi (Eyl) 15:30 -$31,6Mlyr -$30,7Mlyr Yüksek
USD İthalat Fiyat Endeksi (a/a) (Eki) 15:30 %1,0 %0,1 Düşük
USD Michigan Güven Endeksi (Kas) 17:00 71 70,6 Yüksek
USD Fed-Evans'ın Konuşması 18:30 Düşük[/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
JCPenney (JCP) 0.11$ (Açılış öncesi)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Eylül ayı Sanayi Ciro Endeksi (10:00)
Eylül ayı Sanayi Sipariş Endeksi (10:00)
Eylül ayı ihracat birim değer Endeksi (10:00)
Eylül ayı ithalat birim değer Endeksi (10:00)
NOT: 9 aylık konsolide bilançoların İMKB'ye iletilmesi için son gün.
[B]Bol Kazançlar..[/B]