dow bi yukarı hamle daha yapabilir....10400 500aralığına..ayuluk timingini iyi yapmalı..byyy
Printable View
dow bi yukarı hamle daha yapabilir....10400 500aralığına..ayuluk timingini iyi yapmalı..byyy
Günaydınlar...
FDOW kalleşlik yaptığı için gap beklediğimz düzeyde gelmeyebilir ama olsun... Akşam açıklanacak veriler çok kritik. Onlar pozitif gelirse dünkü hareket ufak bir düzeltme olarak kalır, yok bir de nagatif gelirse bayram var...
Astatin'e inat bugüne de makroekonomik chart'la başlıyorum. :..: Aşağıda Dolar endeksi. Efsanevi bir çift dip yapmış gibi görünüyor. Veriler negatif gelirse ve USD yukarı zıplarsa çift dip doğrulanmış olur ve bu iş biter... Veriler gelene kadar piyasanın uyuz uyuz hareket etmesi normaldir, çarpılmayalım..
Herkese bol kazançlar... .lelele
Avatar'ımı da değiştirdim. Son EW sayımım sonucu oluşan ruh halimi gösteriyo.... :p
[quote=Strategist;164406]Avatar'ımı da değiştirdim. Son EW sayımım sonucu oluşan ruh halimi gösteriyo.... :p[/quote]
Zihni Sinir, Elliot Sayıcı icadı'nı resmetmiş avatarınızda..:p
[quote=QUEEN;164404]dow bi yukarı hamle daha yapabilir....10400 500aralığına..ayuluk timingini iyi yapmalı..byyy[/quote]
bak hele....aylardır foruma uğrma, sonra 7.45 de forum mesaisine başla...
[quote=jerfin;164351]hexa nın sana selamı vardı asti.. söyliyim de üstümde kalmasın selam..:)))
asti'ye soruver, usd/ytl de nasıl poz alayım diyordu..:..:[/quote]
aldım selamı da..ne yapıyomuş kerata..msn mi takılıyo..söyle hasta etmesin adamı:..:
günayın mutlu bi gün dileklerimle..
61475/500 ilk destek olabilir
cümleten günaydın ... bol kazançlar... fdow +15 bilgi ..
Günaydin arkadaslar...
güclü actı kesın artı kapatırız bugun pifff ayu ruyası olmadı .dng.dng ne hayallerim vardı lol neyse
hksd
(hayal kurarak short devam)
Günaydınlar Allah iyiliğini versin pala ülem düşüreceğin bumuydu de hadi be ya de hadi.:)