[quote=ttcetinkaya;164438]Sn larossıan sizin sistemin durumu nedir ? teşekkürler[/quote]
5 likler satta.
Printable View
[quote=ttcetinkaya;164438]Sn larossıan sizin sistemin durumu nedir ? teşekkürler[/quote]
5 likler satta.
[quote=sazan;164436]Her mesaja teşekkür eden, terbiyesiz ve [COLOR=red]ilkokul 5 çocuğu zeka[/COLOR], 0 altı yaş ahlak düzeyine sahip nick sahibi neden yasaklanmıyor ve bu nick'i alan utanmıyor mu ? Benim sinirlerimi bozmak dışında bu nick sahibi kime ne mesaj verdiğini sanıyor. :mad:[/quote]
İlkokul 5 çocuklarına ayıp olmuş patron.... Şöyle düzeltelim "İlkokul 5 çocuklarının, pırtlatma deneyi yapmak için üzerine işedikleri solucanların zeka düzeyine sahip"
Sazan 61.6'da shortların yarısını kapar.
beklıorum kısalarımla...sabır...
[QUOTE=Astatin;164437]İyide patronaj bu işin kuralı bir periyot seçip onla devam etmek değil mi:..:
ne güzel fırsat işte..patronajlar sisteminiz elek oldu kelek çıktı size yaramaz bize verin de:..::..:[/QUOTE]
sıkıntı ortaksa acısı azalırmış...
dün ben de 2 kere çarpıldım..onları da görünce rahatladım..:::
günlüğü longda olan varmı acaba.
dünkü şu kudurmuş alımları yapanların aynı kudurmuşlukla stoploss yapmalarını diliyorum.
yalnız ulem ne piyasa be. long olmak ne kadar rahat olurmuş şu piyasada, düşünmeden edemiyor insan...
piyasa geberdi dediğimiz gün 500 puan düşüyor.
longsan kafana yediğin puan en çok 500 points.
şortsan?
sırf "aha çok feci alıyorlar, 1.000 puan yiycem" korkusuyla aç-kapa'larla bile 2.000 puan yiyosun.
[quote=sazan;164436]Her mesaja teşekkür eden, terbiyesiz ve ilkokul 5 çocuğu zeka, 0 altı yaş ahlak düzeyine sahip nick sahibi neden yasaklanmıyor ve bu nick'i alan utanmıyor mu ? Benim sinirlerimi bozmak dışında bu nick sahibi kime ne mesaj verdiğini sanıyor. :mad:[/quote]
yahu eleman yabancı deel abi...varoşların ezik çocuğu her gittiği yerde ŞUT lanan çocuk...:D
şut çocuğu pardon süt çocuğu :D
kesin sat teyidi 61000 altı olur.
[quote=abka;164443]sıkıntı ortaksa acısı azalırmış...
dün ben de 2 kere çarpıldım..onları da görünce rahatladım..:::[/quote]
ben histemciyim bu ara..sıkıntıy ortak olmayayım mümkünse..::::::
yalnız adamlar dün değil önceki akşam, bu sistem orta zekalıdır deyip, sistemin muhtemeln çapılacağını haftasonu ise bu hatalı sinyallerin nasıl eleneceğini yaacaklarını demişler....tacize devam..beleş olduğu sürece sponsorluğ da devam.dng
[quote=Larossıan;164444]günlüğü longda olan varmı acaba.[/quote]
melaba:..::..:
[quote=Larossıan;164444]günlüğü longda olan varmı acaba.[/quote]
Evet 61600 den onceki gün long gelmişti devam ediyor , ancak son 2 işlemi basariliydi bu yuzden bu zararlida kapanabilir.