TP belli TS (treyiling stop)...ben kaçar..bol şans
Printable View
TP belli TS (treyiling stop)...ben kaçar..bol şans
[quote=Larossıan;164444]günlüğü longda olan varmı acaba.[/quote]
Sazan'ın 2 sistemi hala long'da. (20 ve 15 dk'lık)
[quote=Larossıan;164444]günlüğü longda olan varmı acaba.[/quote]
Benim ki hala şort :( 28.10.2009dan beri... üüü
61.750'den long'a geçtim... Her zamanki gibi long'u açar açmaz göçtü grafik. İnsan 1-2 dk. bekler... :)))
Umarım yine adetim üzere günün en yüksek değerinden long açmışımdır da short'lardan malı götürürüz.... :)))
Benim günlük 2 gün önce longa geçtide ondan sordum.
arkadaşlar;
piyasanın dinamikleri,aralıkları ve realizasyon seviyeleri biliyorsunuz her an değişebilir.fakat son zamanlarda bu kavramlar,kısa ve orta vadede çok volatil olmaya başladı.eski cycle lar geçerli olmayabiliyor.o yüzden eskiden optimum kazanç getirisi olan sistemlerin revize edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
yani Türkçesi ,eski ortalama ve formüllere göre oluşturulan sistemler bence kesinlikle revize edilmeli.kazançlı al-sat verecek şekilde formüle edilmiş sistemler, çoğu kez artık eski yüzde ve ort.larla yanlış sinyal verebilir.dikkat edilmesi lazım diye düşümüyorum.
saygılarımla...
Sazan bugün SW portföye pek işlem yapmıyacak. Sistemler çalışsın. Hava güzel. (62.45 maliyetli shortlara pasif satış emri yazılır. Biraz yukarılardan) Ve köpek dolaştırmaya kaçılır.
5 liğin biri flatladı.
larossian abi .. 5-15 sinyaller ne durumda ? ... benim histem exxx oldu .. yerlerde geziyor .. .. tşk ..
yaf bunların niyeti gene bozuk fena cokertecekler .. inadına beklenti tersinde hareket ettiriyolar sanki
ayrıca salak gibi 850 den kapattım shortları.. piff pala gibi ** ben senın :) ne his biraktın ne akıl..
[quote=selçuklu;164459]larossian abi .. 5-15 sinyaller ne durumda ? ... benim histem exxx oldu .. yerlerde geziyor .. .. tşk ..[/quote]
5 lik flat 15 lik shortta daha günlükte longda.Histem ondan exxx olmuştur namıssız pala az değil.
Pala yine çok çarpıcı bugün.... Akşamki verilere kadar da böyle devam edebilir... Şu elimdeki long'lardan bir kurtulsam histemim çok ciddi sinyal verene kadar flat kalacam... Bir gün kazanıp öteki gün geri verme trendini kırmak lazım...