[quote=Larossıan;441941]Tutku bendeki 60lık, günlük longda bizi yukarı kurtarır ancak[/quote]
bende 60 dak satta. göstergeler bozuldu.:)
Printable View
[quote=Larossıan;441941]Tutku bendeki 60lık, günlük longda bizi yukarı kurtarır ancak[/quote]
bende 60 dak satta. göstergeler bozuldu.:)
Benim göstergelerde bozulma yok şimdilik çarpmak için yapıyor olabilir
[quote=Larossıan;441913][URL="http://www.fotos-hochladen.net]"][IMG]http://img4.fotos-hochladen.net/uploads/screenhunter20fsim9817ck.jpg[/IMG][/URL]
Tabii atması içinde önce kısa vadeli indikatörü düzeltmesi gerekecek[/quote]
Sn.Larossıan, yayınladığınız graf neyi ölçüyor ve gösteriyor? mümkünse açıklayabilir misiniz? Teşekkürler...
bahar temizliği mi yapıyon la pala...
halı silkeler gibi maşallah...
halıyı tersten silkeliyo şerro pala...
o yüzden kene gibi yapıştım...[COLOR=white]101.100 de emmeyi bırakır, gömerim malı...[/COLOR]
[COLOR=black]tabii ki sl siz asla mala yapışmam...[/COLOR]
la 1dk. sys de palalaştı....dng
ü[url]www..[/url].
bana karşı çalışıyor....boks.
sl kadar yolu var.kom
Benim göstergeler uzun vade çalışır yani trendi bulur onun için arada sizi ikaz etmek zorunda kalıyorum panik yapmayasınız diye ama yararlı olabiliyormuyum bilemiyorum.
Çünkü büyük yatırımcı psikolojiye oynar her neyse benim sistemlerde yön yukarı şimdilik sevgiler saygılar herkese
[quote=Larossıan;441986]Benim göstergeler uzun vade çalışır yani trendi bulur onun için arada sizi ikaz etmek zorunda kalıyorum panik yapmayasınız diye ama yararlı olabiliyormuyum bilemiyorum.
Çünkü büyük yatırımcı psikolojiye oynar her neyse benim sistemlerde yön yukarı şimdilik sevgiler saygılar herkese[/quote]
abi yararlı olabiliyorum mu ne demek... sizin göstergeler olmasa belki de stop olmuştum. Allah sizden razı olsun. ve şu an karlı çıktım pozdan..
saygılar abi.
[QUOTE=drk;441971]bahar temizliği mi yapıyon la pala...
halı silkeler gibi maşallah...
halıyı tersten silkeliyo şerro pala...
o yüzden kene gibi yapıştım...[COLOR=white]101.100 de emmeyi bırakır, gömerim malı...[/COLOR]
[COLOR=black]tabii ki sl siz asla mala yapışmam...[/COLOR][/QUOTE]
dirençlerin hızlı kırılacağını nasıl tespit ediyoruz drk
[quote=seagate;442011]dirençlerin hızlı kırılacağını nasıl tespit ediyoruz drk[/quote]
TA çalışmalarımda gördüğüm şudur;
bir bölgede de birden fazla destek-direnç noktası oluşur ve bunlar birbirine yakın ise
ya oradan döner...
ya da sert kırar...
neden yukarı diyorsanız?
1.sys bunu söyledi ve bunu da yayınladım zaten;)
2.bu saate kadar düşmediği için:rolleyes:
3.üstad Larossıan'ın syslerinin güvenirliliğinin yüksek oluşu+.
[quote=Larossıan;441986]...[B][SIZE=3]Çünkü büyük yatırımcı psikolojiye oynar[/SIZE][/B] her neyse benim [B][COLOR=yellowgreen]sistemlerde yön yukarı[/COLOR][/B] şimdilik sevgiler saygılar herkese[/quote]
graflar ve yazdıklarım beni bağlar, öneri ve tavsiye hiç değildir.lelele
küçük yatırımcı gece uzunda kalamaz şu ortamda ya short ya flat füze attı atmadı vs. bu açıdan yukarı giderse gider hakkıdır :)
Burda yeni üye gibi gözüksemde yaklaşık 2-3 senedir zaman zaman siteyi inceliyorum.daha önce de bir ara üyeliğim aktif hale getirmiştim.bazı sistem çalışmalarından fayda da sağladım.
Ancak görünen o ki dalgalarla boğuşmaya devam ediliyor.sözüm kimseyi hedef almıyor. Ama somut şeyler ortaya koymak gerekmez mi ? Mesela sistemlerinin kontrat dönemlerine göre ne kadar performas sağladığı gibi.örnek vermem gerekirse 2012 nisan(geçen sene) zorve sıkışık bir dönemde 11,000 puan gibi bir kazanç elde edebilen bir sistem.kendi sistemlerinizle bir mukayese edin.
Herkese hayırlı bol kazançlar...
Benim sistemlerde değişiklik yok yön yukarı gösteriyor şimdilik bekleyip ne yapacağını göreceğim
Bol kazançlar