[quote=selçuklu;164509]ucunu mahsus açık bıraktım .. hele düşsün bakarız sonra ... :D:D[/quote]
Sonra bağlarsın heheheee.:D
Printable View
[quote=selçuklu;164509]ucunu mahsus açık bıraktım .. hele düşsün bakarız sonra ... :D:D[/quote]
Sonra bağlarsın heheheee.:D
[QUOTE=Larossıan;164502]Köpekle gezmek adamı çok rahatlatır al bir köpek Selçuklu.Benim ufaklıkla geziyorum pitbull ve arjantino var onları gezdiremiyorum ne görürse götürüyorlar.[/QUOTE]
Bende hayvanlara karşı çok zayıfım. Özellikle eve hayvan alıp beslemem ama, dışarıdan beslediğim 6 tane köpeğim var. İkitellide bir sitede işyerimiz var. Geçenlerde çevre gecekonduların yıkımı sırasında belediyeye ait bir köpek barınağıda yıkılmış, içindeki hayvanlarda etrafa yayılmış. Evvela kulağı küpeli bir deri bir kemik kalmış siyah bir köpek dükkan önüne gelmiş melul, melul bana bakıyor dayanamayıp bagajda eksik olmayan kedi ve köpek mamalarından çıkarıp besledim. Hayvan doyunca gitti. 2 gün sonra baktım aynı hayvan gene küpeli bir boz köpekle beraber gelmiş, gene besledim gittiler. Ertesi günü 3 köpek olmuşlar gene geldiler. ve bu geçen hafta sayı altıya çıktı. 15 kg. mama bir haftada tükeniyor. Masrafı bi şey değilde şimdi dükkan önünden ayrılmıyorlar. Sadakat ifadesi olarakda gelen müşterilere havlıyorlar hatta birinide kovaladılar. Belediyeye telefon ettim alın bunları diye adamlar dalga geçer gibi sevabı yeter sana dediler. Şimdi komşular şikayetçi, Site yönetiminden bana ihtar geldi. Netice olarak dediğin gibi ben pek rahat değilim ne yapacağımı bilemiyorum.
Ne yapalım herşeyde bi hayır vardır.
[quote=parderi;164512]Bende hayvanlara karşı çok zayıfım. Özellikle eve hayvan alıp beslemem ama, dışarıdan beslediğim 6 tane köpeğim var. İkitellide bir sitede işyerimiz var. Geçenlerde çevre gecekonduların yıkımı sırasında belediyeye ait bir köpek barınağıda yıkılmış, içindeki hayvanlarda etrafa yayılmış. Evvela kulağı küpeli bir deri bir kemik kalmış siyah bir köpek dükkan önüne gelmiş melul, melul bana bakıyor dayanamayıp bagajda eksik olmayan kedi ve köpek mamalarından çıkarıp besledim. Hayvan doyunca gitti. 2 gün sonra baktım aynı hayvan gene küpeli bir boz köpekle beraber gelmiş, gene besledim gittiler. Ertesi günü 3 köpek olmuşlar gene geldiler. ve bu geçen hafta sayı altıya çıktı. 15 kg. mama bir haftada tükeniyor. Masrafı bi şey değilde şimdi dükkan önünden ayrılmıyorlar. Sadakat ifadesi olarakda gelen müşterilere havlıyorlar hatta birinide kovaladılar. Belediyeye telefon ettim alın bunları diye adamlar dalga geçer gibi sevabı yeter sana dediler. Şimdi komşular şikayetçi, Site yönetiminden bana ihtar geldi. Netice olarak dediğin gibi ben pek rahat değilim ne yapacağımı bilemiyorum.
Ne yapalım herşeyde bi hayır vardır.[/quote]
Ya hiç güleceğim yoktu Allahta seni güldürsün ordu olmuşlar.:..::..:Yakın koruma ..hehehehhe
günlükler sat da...ve işte OBO....dow tıkandı..mevsimsellik ve teknik..hedef 50.000 der..
[URL=http://img197.imageshack.us/i/selale.jpg/][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/8370/selale.jpg[/IMG][/URL]
gerçi uzundayımm.ama kısa vadeli poz. bu..
Çarşı ve pazar nedeniyle parmaktan sonra görüşmek dileğiyle, doları gidip birde halkın arasında araştıracam, bir bakıyım tava gelmişlermi,............
pala gene manyadı.
Vay bee.. Masanın başından kalkıp gitmiştim, bi geldim ki benim long gol olmuş... Pala namaza gitti galiba, bu kıyağı yapmazdı bana normalde.... :..:
short için bataryaları hazırlıyorum :)) sinyale yaklastıgımı hissediyorum :)
yukarı yapacak galiba gene.
ahanda fdow günlük durduğu yere bak meretin .. hehhee
[IMG]http://img130.imageshack.us/img130/6060/adszm.png[/IMG]
[quote=Larossıan;164516]pala gene manyadı.[/quote]
hemde ne manyamak abi..
resmen nereye oynarsanız oynayın çarparım diyor :)
15 liğide flatlattı.