-
[QUOTE=unlimitted;164564]komplo teorisi:
ATA yatırım baş alıcı.
yukarı uçarız.
herkesin kafasına "ATA bildi" imajı yerleştirilir.
kritik bir günde ATA'daki hesaptan terste kalacak şekilde işlem yapılır. [B]imajı sağlam[/B] olan kuruma bakıp işlem yapanlara gol itinayla çakılır.
skıntı bastı. yoldayım. iki dakka girip bi bakayım dedim.
hazır girmişken de, senaryo yazayım dedim. :)))
ulem pala, benim kısalara en abzürt yerden stop yaptırdın ya, tebrikler diyorum ne diyeyim... vay anasını yaw...150 puanda koca gün geçti.[/QUOTE]
al bizden de o kadar sen gene 150 puan almısın biz 50 puanda kaldık..
bu adamların bu pıyasada para kaybetme ıhtımalı yok kı ıstedıklerını yapıyolar nasılsa hueheueh yada ben cok ky mantıgına gırdım.. yaf adamakıllı pozisyon alıyoruz dusecek diye zırt yukseltıyolar 3 saat aynı yerde duruyo hatta daha yukselıyo e insan amigdalasının da sınırı var kapatıyoruz pozisyonu zırt dusuruyolar.. tekrar girmeye yurek ıstıyo gırmesen daha dusuyo girsen geri yukselıyo iice yamulduk be .. hic ekranı izlemedigimde daha iyiydi bu tradeler.. dusecek dıyodum hamle alıp kapatıp gün sonunda bakıyordum simdi aha yukseldı aha dusuyo yok al cıktı aha sat cıktı aha spot yok makas iice maymun olduk..
-
Sazan extra açığa satış yapar. (Short). 550'den.
-
-
sazan patron .. spotta triple olmuş gibi .. hehhe .. :o:o:D:D
[URL=http://img193.imageshack.us/i/adszuw.jpg/][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/6482/adszuw.jpg[/IMG][/URL]
-
aaanneeeyyyy,
oluk oluk, gürül gürül, ahlaksızca, serin sulara dalarcasına, fütursuzca basıyoarlarrr
-
bunların alayı su katılmamıs yaf.. tum gun pıyasayı tek baslarına tutup 15 dakkada kusku yapmak her babayıgıdın harcı degıl helal olsun .. sabah 2000 pozisyon actılar sırf dususu tutmak ve pıyasayı bezdırmek ıcın spotada 5 m para gırmısler ısyan yokmus gıbı gostermeye. allahsızlar.. simdi gir girebiliyosan pifff .dng.dng
kendimi yılın ky si odulune layık goruyorum .brv.brv.brv.brv palanın her türlü ayak oyunlarını yiyen gariban yatırımcı uahuahauhauahuh
-
-
facebook da DSİ nin hayranı ol..ehuheheh..seviyorum Almanları kardeşim...ya şönn wundibaaaa
-
saatlik grafikler 50 günlük ho lar seviyesinden destek buldu bakalım dayanabilecek mi
-
Bu herifler hayrına iş yapmazlar... Sakın 15:30 verileri pozitif gelecek olmasın??? Korkmaya başladım.... :)))
-
61425 aylık destek var.Ayrıca 61250 haftalık
-
[quote=Strategist;164582]Bu herifler hayrına iş yapmazlar... Sakın 15:30 verileri pozitif gelecek olmasın??? Korkmaya başladım.... :)))[/quote]
Cuma günleri haftanin en zor günüdür ,
eski bir gozlemim piyasa cuma 2 seansa bir yonde başlar saat 15- 15:30 civarida aniden ve hızlıca ters yone giderdi umarim bugun olmaz