kesin düşüş başladı denmesi için 61000 altı kapanış lazım.
Printable View
kesin düşüş başladı denmesi için 61000 altı kapanış lazım.
[quote=Kanaatkar;164585]Cuma günleri haftanin en zor günüdür ,
eski bir gozlemim piyasa cuma 2 seansa bir yonde başlar saat 15- 15:30 civarida aniden ve hızlıca ters yone giderdi umarim bugun olmaz[/quote]
Farketmez... Baktım ikna edici şekilde çıkıyor anında stop&reverse yaparım... Az veride ters yönde kalmadım, hızlı tepki vermeye alıştım... Bu işe ilk başladığımda sadece stop-loss koyup stop yapardım. Ne zaman stop-reverse olayını öğrendim, hayatım değişti... :))) Eskiden hızlıca iflasa sürükleniyordum, şimdi yavaşça iflasa sürükleniyorum... :..:
[QUOTE=Strategist;164582]Bu herifler hayrına iş yapmazlar... Sakın 15:30 verileri pozitif gelecek olmasın??? Korkmaya başladım.... :)))[/QUOTE]
zaten ne kaybediyosak bu paranoyaklıgımızdan kaybedıyoruz .. en guzelı bodoz trade aga.. ya cıkacak ya dusecek kararını verip hamle yapcam bundan sonra. aklımızda elli senaryo uretıp ani kararlar degıstırıp esas kararı kacırıyoruzgibime geliyo.. yanı en azından bende oyle oluyo..
aa dedıgınde dogru ortada acılmıs pozisyon yok dun actılar bugun onun ceremesini de yiyo olabilirler.. spotu cok ıyı kullandıalr bu hafta.. istedikleri gibi kimseye imkan tanımadılar nerdeyse.. spot ve makas hep ensemizdeydi..
Veriyle basmak için yükseltme çabası var
[quote=Astatin;164392]onlarda grafmı abi..sen şuna bak.. kim bu bunlar.. sitenin %51 hissesi benim %49 u PAMBIK ın...ehühehü:::::::D:D:D
[COLOR=#0000ff]13 Kasım 2009 Mahşerin Üç Maddesi : [/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Dünkü yorumda belirtilen 3 madde çok daha belirgin hale geldi. DJI için 10300-10400 bandı olarak belirtilen hedeften dönüldü. IMKB için düne ait yorumlarda belirtilen konulara eklenecek bir yorum bulunmamaktadır. Özellikle Banka hisselerindeki zayıflık daha belirgin hale geldi. Aşağıda [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana]XU30'un Haftalık[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana] ve 60 dakikalık döngü için, Banka endeksinin ve ISC'nin ise günlük döngü için grafikleri bulunmaktadır. Özellikle haftalık grafta yumuşatılmış DIS indikatörü ile fiyat arasında oluşan uyumsuzluk dikkat çekicidir. Yükselen trend çizgisi aşağı kırılmıştır ve bu hafta oluşan tepkide fiyatlar yükselen trendin üstüne çıkamamıştır. Negatif görüntü daha da belirginleşmiş görünmektedir. [/FONT][/COLOR]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/xu30hafta.png[/IMG][/quote]
Bu mesajı sadece fikrisent teprik etmiş..Teprik etmeyenleri kınıyorum..Pambbıkkkk nerdesin, şirketin hisseleri düşüyo acil hit lazım...:..:
Şaka bir yana, ciddi de bir yana, ben bu grafa inandım arkidaş..küskü büyük hedef büyük bence...
apsd - 2000 e geliyo buyuk bi shortcu grubu pozisyon kapatıyo... allah alalh veriyi mi ogrendiler nedir...
Dağ fare doğurdu yaw... Bu veri de boşa gitti... :mad: İşin yoksa şimdi kara kara geceye nasıl gireceğini düşün.... Nemussuz Pala... :)
eger apsd -2000 lerden tekrar sıfıra dogru giderse demekki veri iyi gelecektir ve biri onceden bunu longlayacak.. merakla izliyoruz ..
yok -2000 lerde sabit kalırsa fıyat yukseldigi halde o zaman fena gelecek demektir gommek ıcın yukarı cıkarıyolar....
[quote=Kennym;164593]eger apsd -2000 lerden tekrar sıfıra dogru giderse demekki veri iyi gelecektir ve biri onceden bunu longlayacak.. merakla izliyoruz ..
yok -2000 lerde sabit kalırsa fıyat yukseldigi halde o zaman fena gelecek demektir gommek ıcın yukarı cıkarıyolar....[/quote]
Veri 15:30'da geldi zaten...
[quote=Kennym;164593]eger apsd -2000 lerden tekrar sıfıra dogru giderse demekki veri iyi gelecektir ve biri onceden bunu longlayacak.. merakla izliyoruz ..
yok -2000 lerde sabit kalırsa fıyat yukseldigi halde o zaman fena gelecek demektir gommek ıcın yukarı cıkarıyolar....[/quote]
veri geldi da başka veri demi var biliyosan söle allah aşkınaüüü
Temel analizden hiç anlamam. ABD dış ticaret açığının beklenenden daha kötü gelmesinin FDOW'u niye yükselttiğini bana biri açıklayabilir mi? :confused:
[QUOTE=Strategist;164595]Veri 15:30'da geldi zaten...[/QUOTE]
banabi bilgi gelmedi :D
o vakit senaryo iptal.. aganın baska planları var demek ki..