zişt hişd
Printable View
zişt hişd
Ülem pala dansöz nanayıda geçtin..:DBilenler vardır belki zürafa maymun fıkrasını ona döndü iş Çık yukarı öp beni in aşağa....beni demiş.hehhehehe
[quote=Strategist;164597]Temel analizden hiç anlamam. ABD dış ticaret açığının beklenenden daha kötü gelmesinin FDOW'u niye yükselttiğini bana biri açıklayabilir mi? :confused:[/quote]
yahu kardeş bunların neyi iyi neyi kötü anladıklarına kafayı yorma bence onu kimse anlamaz.
enorton un imzasını oku bak o laf herşeyi açıklar temel analiz konusunda saygılar.:D
namussuz pala..dow dünden göcmüş,futuresi aynı yarde sayılır,sortcuya verdiği puana bakarmısınız 300 puan...tersi olsaydı şımdi 1500 puan kafaya yemiştik...kınıyorum palayı...boyun posun devrilsin,namıssız dolandırıcı pala....
[quote=Strategist;164597]Temel analizden hiç anlamam. ABD dış ticaret açığının beklenenden daha kötü gelmesinin FDOW'u niye yükselttiğini bana biri açıklayabilir mi? :confused:[/quote]
Abi ona o.ç etkisi diyorlar..bu o.ç ler gün gün bekledikleri seyler olmayınca kralice o.ç tarafından hareket ettiriliyor..diger o.ç ler bu kraliçe o.ç yi koruyacagim diye turlu turlu o.ç lugu yapıyorlar..olay bu abi,ilk cag,orta cag,o.ç cagı diyede tarih kitaplarına girmis cagları vardır bunların...:)
[quote=juliano;164602]yahu kardeş bunların neyi iyi neyi kötü anladıklarına kafayı yorma bence onu kimse anlamaz.
enorton un imzasını oku bak o laf herşeyi açıklar temel analiz konusunda saygılar.:D[/quote]
Enorton'un piyasayı anlamak gerekmez görüşü kendi için doğrudur tabi. Zaten sistem ile al sat yapan hiçkimsenin piyasayla işi olmaz, sistem Al verince al, Sat verince sat. Benim gibi kendi kararını kendi verenlerin herşeyi anlaması lazım. Ben kainatta sebepsiz birşey olmadığını düşünüyorum, borsa buna niye istisna olsun?
[QUOTE=eksper;164603]namussuz pala..dow dünden göcmüş,futuresi aynı yarde sayılır,sortcuya verdiği puana bakarmısınız 300 puan...tersi olsaydı şımdi 1500 puan kafaya yemiştik...kınıyorum palayı...boyun posun devrilsin,namıssız dolandırıcı pala....[/QUOTE]
sen gene almıssın biz pozisyon kapattık bide :)) ueheueh ustune bir iki de carpıldık sımdı ıkı ucu p**lu degnek , indikatorler bile yamuldu ne tarafa gitceklerini sasırdılar..
[QUOTE=elstock;164604]Abi ona o.ç etkisi diyorlar..bu o.ç ler gün gün bekledikleri seyler olmayınca kralice o.ç tarafından hareket ettiriliyor..diger o.ç ler bu kraliçe o.ç yi koruyacagim diye turlu turlu o.ç lugu yapıyorlar..olay bu abi,ilk cag,orta cag,o.ç cagı diyede tarih kitaplarına girmis cagları vardır bunların...:)[/QUOTE]
çok güzel yazmışın elstock patron .. teprik ederim .. :D
[quote=eksper;164603]namussuz pala..dow dünden göcmüş,futuresi aynı yarde sayılır,sortcuya verdiği puana bakarmısınız 300 puan...tersi olsaydı şımdi 1500 puan kafaya yemiştik...kınıyorum palayı...boyun posun devrilsin,namıssız dolandırıcı pala....[/quote]
Önümüzdeki günlerde yukarıya götüreceği için yapıyor galiba.:)(bir tahmindir)
[quote=Kennym;164606]sen gene almıssın biz pozisyon kapattık bide :)) ueheueh ustune bir iki de carpıldık sımdı ıkı ucu p**lu degnek , indikatorler bile yamuldu ne tarafa gitceklerini sasırdılar..[/quote]
Ben 525'den short'larımı hala koruyorum, borsada en tehlikeli duygu olan inat moduna girdim. 800'lere falan çıkarsa flat'lerim ama.. Erkeklik bi yere kadar... :..:
[quote=Strategist;164605]Enorton'un piyasayı anlamak gerekmez görüşü kendi için doğrudur tabi. Zaten sistem ile al sat yapan hiçkimsenin piyasayla işi olmaz, sistem Al verince al, Sat verince sat. Benim gibi kendi kararını kendi verenlerin herşeyi anlaması lazım. Ben kainatta sebepsiz birşey olmadığını düşünüyorum, borsa buna niye istisna olsun?[/quote]
sebep : para kazanmak
veri kötü geldi; zaten bekliyorduk böle bişeyi hurra yukarı
veri kötü geldi; (şayet para kazanamadılarsa) hayda pes dorusu bu kadar da beklemiyoduk ama yine satmaya devam edelim.
veri kötü geldi; inşallah bundan bi sonraki bu kadar kötü gelmez haydi alalım.
daha da çoğaltabiliriz tabi ki.
artık futbol bile tekniğe dayanıyor. temeli anlamaya çalışma teknik ol nacizane tavsiyem. ister beğenip al ister bırakıp kaç.
[QUOTE=Strategist;164597]Temel analizden hiç anlamam. ABD dış ticaret açığının beklenenden daha kötü gelmesinin FDOW'u niye yükselttiğini bana biri açıklayabilir mi? :confused:[/QUOTE]
Doların aleyhine olduğu için borsanın lehine. İşte Yahudi düzenininin izahı bu, yerseniz. Ne diyeyim... Allah ıslah etsin...