kapanış tahminim, 60875..şimdiden kendimi teprik ederim
Printable View
kapanış tahminim, 60875..şimdiden kendimi teprik ederim
kapanış tahminim .. 58.425 kayıtlara geçsin ..
Benim kapanış tahminimde 61900-61925
[quote=özdenil;164611]Doların aleyhine olduğu için borsanın lehine. İşte Yahudi düzenininin izahı bu, yerseniz. Ne diyeyim... Allah ıslah etsin...[/quote]
Ne saçma iş yaw... Bir ülkenin borcu artıyor, para birimi paçavraya dönüyor, borsa neredeyse sevincinden horon tepecek... Hepten batsalar 40 gün 40 gece eğlenecekler demek ki... Neyse ki teknik analizciyiz, bu temel analiz işi çok kelek... :..:
[QUOTE=Astatin;164612]kapanış tahminim, 60875..şimdiden kendimi teprik ederim[/QUOTE]
patron aynı anda yazmışız ..ben bastım senin mesajı gördüm .. benim avatar böyle değildi a* .. dedim .. . hehheeee. .. .:D
borsada en garantili kazanma yöntemi....
borsa nedir bilmeyen 72 milyon vatandaş gibi hayatını yaşa..paranı döviz veya vadeliye at....
ayda bir kere imkb-100 grafiğine bak....eger imkb max. zirvenin %60 altına gelince tüm varlığını ,ne var ne yok imkb-3(akbnk,garabnk,işc ye yatır)...
***1998 de imkb 4400 den çakıldı..1850 ye kadar ..oradan bu dediğim hisseler 10-20 kat yaptı...
***2000 de zirve 20600 oldu...6800 de dip yaptı.... yine olagan üstü karlar...
**** en son tarihi tepe 58000 oldu...dip 21000 den alan 3-5 kat karlı....,
[B]sihirli rakam %60....[/B]
10 yılda 2 kere oluyor..ama oldumuda 4-5 kat kar var...2 kerede 25 kat kar.....
[B]borsayla hiç ilgilenmeyene kral gibi yatırım..[/B]
[QUOTE=Astatin;164612]kapanış tahminim, 60875..şimdiden kendimi teprik ederim[/QUOTE]
patron çok olmuş o ... ama teprik ederim yinede .. :D:D:D..
[quote=artanis;164480]eksi makas gerçekten ilginç bir dip yaptırıp (61.100 civarı) oradan iyi bir zıplama ile makasıda artı yaparmı acaba pala bu sağı solu belli olmaz[/quote]
61300 e kadar geldi bence yeni bir tepe daha yapacak gibi 3 dalgaya göre biraz kararsız gidiyoruz
tabi pala ne derse o
Boyun posun devrilsin FDOW... Bugün yaptığı hareketlere bakın... Değme dansöz eline su dökemez.... En güvendiğim silahımdın, Pala'yla bir olup uyuz ettin beni bugün... Yıkıl karşımdan.... :..:
veri kötü alıcı yok...eee ozaman ne yapmak lazım.. basalım futursuzca yukarı ,milleti manyak yapalım soyup soğana cevirelim....hahaha daha ne duruyor bunlar almak icin anlamadım hadi pala soy milleti.....
Euro/Dolar'a birileri sağlam küskü verdi az önce ama niye nasıl ne gibi yine anlamadım... Avatar'ımdaki adama döndüm bugün resmen... :..:
:p[quote=selçuklu;164616]patron aynı anda yazmışız ..ben bastım senin mesajı gördüm .. benim avatar böyle değildi a* .. dedim .. . hehheeee. .. .:D[/quote]
:D:D:D:D:D:D:..::..::..::..::..: bu gün %1 den fazla eksi yapmasın, senin avatar arthur'u,aforoz edelim, aşağalayalım, kovalım...hatta gavatarthur diyelim dışlayalım:..::..: