-
[quote=indregandi;248787]şerrefsizler dünyayı bırakıp burayı alıyorlar, başımıza bir şey gelmese bari,[/quote]
herkes dünya güzelini koynuna almaya çalışıyo:..:.heyk bakalım kime nasip olacak:mad:bi laf vardı geçen bi yerde okuduydum; sahibinden habersiz satılık ülke:eek: diye böyle bişey olsa gereküüü:..:
-
[quote=sadberk22;248795]herkes dünya güzelini koynuna almaya çalışıyo:..:.heyk bakalım kime nasip olacak:mad:bi laf vardı geçen bi yerde okuduydum; sahibinden habersiz satılık ülke:eek: diye böyle bişey olsa gereküüü:..:[/quote]
süpersin, +.
-
günlükte ortalamadalar, oraya tekrar oturdular,.....
[IMG]http://i45.tinypic.com/vy75mq.jpg[/IMG]
-
üstad bizim pala gene dowun kendini 10250 üstüne atacağını mı düşünüyo da bu kadar iştahlı yoksa dünya güzeli kur mu yapıyo:)
-
cuma günü pozuma göre tak fırsatım var kullanmadığım, falat işe yaradı bu gün, tradelerde öle,
-
parite hele bir ses ver, çarşıyı dolaşmayamı gittin,...
-
400 den onuda patlattım, döndük cumaya, + 2950 puvan haricinde,....
-
pala ders veriyi şortları kapamıycam üüww dow kapanış tahminim 9800 yarın sabah 66dan longlıycam rest uleyynn:)
ah ulen sabah 67den longlayaydık yarını heç düşünmeyecekdik bugünü de boşa harcayıp heba etmeyeceydik bu deyyus denilen pala yüzünden:)
-
shortör devam, ortalmam 68200 devam, ....devam,......dünya güzeli devam,....
-
yarın öğlene kadar yokum dostlar, öğleden sonra görüşürüz, topği boşlamayın yazın ha, antrenman olsun,.....
-
-
[quote=indregandi;248832]yarın öğlene kadar yokum dostlar, öğleden sonra görüşürüz, topği boşlamayın yazın ha, antrenman olsun,.....[/quote]
Saol indicim,parmaklarına saglık...