müthiş bir kaos ortamı mevcut.... geceye pozisyonda kalınırken çok iyi düşünülmesi gerek... sn.mbm'nin dediği gibi, bu süreç herşeye gebe...
analiz yapmanın da anlamı kalmadı artık.... haddinden fazla saçmalıyorlar...
Printable View
müthiş bir kaos ortamı mevcut.... geceye pozisyonda kalınırken çok iyi düşünülmesi gerek... sn.mbm'nin dediği gibi, bu süreç herşeye gebe...
Efg Satişa Geçti Bakalim Dow 12200 Kirar Bugün Kanaatim 3 Günde 3. Dip Olmaz Heralde
Efg Satişa Geçti Bakalim Dow 12200 Kirar Bugün Kanaatim 3 Günde 3. Dip Olmaz Heralde
long actim geceye long gircem.
long actim geceye long gircem.
[QUOTE=serkanyurttas;16679]Merrill Lynch, Türkiye Için Tavsiyesini 'underweight'e Düşürdü (11/06/2008 - 16:46:33)[/QUOTE]
ondandır o zaman efg nin satışları desem... öyle düşmede yokki...
spotta tepki vermedi bu habere... ilginç...
[QUOTE=serkanyurttas;16679]Merrill Lynch, Türkiye Için Tavsiyesini 'underweight'e Düşürdü (11/06/2008 - 16:46:33)[/QUOTE]
ondandır o zaman efg nin satışları desem... öyle düşmede yokki...
spotta tepki vermedi bu habere... ilginç...
yarin normal birgun olmayacak , ya carpilcaz yada 1000 puan kar edicez.
yarin normal birgun olmayacak , ya carpilcaz yada 1000 puan kar edicez.
goldman sach da dün garantiye al demişti..garanti demek endeks demektir..çık işin içinden ..
goldman sach da dün garantiye al demişti..garanti demek endeks demektir..çık işin içinden ..