[QUOTE=serkanyurttas;25417]tarım dısı istihdam geçen beklentilere paralel geldi diğer veriyi bilmiyorum ama simdilik yurtdısına korele görünüyoruz[/QUOTE]
o saat 15,30 da gelecek biliyom ben serkan
Printable View
[QUOTE=serkanyurttas;25417]tarım dısı istihdam geçen beklentilere paralel geldi diğer veriyi bilmiyorum ama simdilik yurtdısına korele görünüyoruz[/QUOTE]
bu arada py 52500 altını kademeleri doldurmus demekki uzun olmamızı istiyor :D onun ne istediğini kimse bilemez :D
bu arada py 52500 altını kademeleri doldurmus demekki uzun olmamızı istiyor :D onun ne istediğini kimse bilemez :D
[QUOTE=cbaykus;25419]KAHVALTIYA ,ORDAN HAZIRLANIP CUMA NAMAZINA ,,
cumadan sonra işim çıkmazsa görüşürüz..........
evde seans izlemek çok zor hep bişi çıkıyor.............
Hayırlı seanslar.....[/QUOTE]
Ben de öğle yemeği ve oradan cumaya. ış yerinde de izlemek çok zor, çarşamba günü başkandan uyarı aldım. Vobu takip ediyorum diye :mad:
[QUOTE=cbaykus;25419]KAHVALTIYA ,ORDAN HAZIRLANIP CUMA NAMAZINA ,,
Hayırlı seanslar.....[/QUOTE]
Ben de öğle yemeği ve oradan cumaya. ış yerinde de izlemek çok zor, çarşamba günü başkandan uyarı aldım. Vobu takip ediyorum diye :mad:
[quote=cbaykus;25419]KAHVALTIYA ,ORDAN HAZIRLANIP CUMA NAMAZINA ,,
Hayırlı seanslar.....[/quote]
sizede hayırlı cumalar
[quote=cbaykus;25419]KAHVALTIYA ,ORDAN HAZIRLANIP CUMA NAMAZINA ,,
Hayırlı seanslar.....[/quote]
sizede hayırlı cumalar
[quote=enorton;25423]Ben de öğle yemeği ve oradan cumaya. ış yerinde de izlemek çok zor, çarşamba günü başkandan uyarı aldım. Vobu takip ediyorum diye :mad:[/quote]
sende masayı biraz duvar arkanda olacak sekilde ayarlasan :D
[quote=enorton;25423]Ben de öğle yemeği ve oradan cumaya. ış yerinde de izlemek çok zor, çarşamba günü başkandan uyarı aldım. Vobu takip ediyorum diye :mad:[/quote]
sende masayı biraz duvar arkanda olacak sekilde ayarlasan :D
issizlik 5,6 bekleniyomus 6 6,2 gibi değerler satıs getirebilir
issizlik 5,6 bekleniyomus 6 6,2 gibi değerler satıs getirebilir