-
[QUOTE=Astatin;73539]aaaa...böyle batrsak pis batarız ama :) birimiz diğerini hedge etsin :):..::..: yoks ağalar portfoyleri hiç eder :)[/QUOTE]
ben endekste satışı kaçırdım.. pozisyonum yok.. seni hedge için endekste long olurum ama yinede dolarlarımı vermemmmm:)
-
guzelce stopladılar hayırlısı..hep kazanırkenmi yazıyor bunlar denirdi en temiz 500puuan zararı aldık
-
32,725 Kırılır gibi durmuyor. Milleti stoplattılar..
Hadi yavrum obamaaa :) Kötü şey söyleyecek hali yok. Aç o güzel ağzını. miskinlik etme.. paralar gelsin : p
hani 100 puan veiryorlar hopss 60 puan geri alıyorlar. yüzde 1 eksiye geçtik yeter mi ?
[B][U]Yani millete elindekini satma fırsatı veiryorlar[/U][/B].. Gerçek düşüşlerde satma fırsatı vermezler gibi geliyor ama. du bakalım
Şimdilik önemli bişiy yok gibi.. inşallah sertleşmez.
anaaam 33675 kırılıyor gibi. beni bile stoplaacaklar 32,600 du bakalım. inşallah stoplatmazlar..
EUROPE ort. 0,75 artı
Biz ort 1,12 eksi..
Hayırdır bişey mi oldu ki ?
-
vix 46,11 e geriledi yarın fdji iyi olacak diyebilirmiyiz ,
dji yorumları isabetli olan arkadaşlar ?
-
[QUOTE=truva;73547]vix 46,11 e geriledi yarın fdji iyi olacak diyebilirmiyiz ,
dji yorumları isabetli olan arkadaşlar ?[/QUOTE]
dji yi takan kimmm.. doların ateşi var:..:
-
ben yarın için sormuştum
ateş tehlikelidir yarına sağ çıkmaz bu usd
-
[quote=BORSACIOZGUR;72571][U]Bugün de Dow u 8150 altına bırakmayacaklar gibi..[/U] Bu da bizim en az 500-600 puan daha yukarı yapmamıza sebep olabilir. Güzel money:)
Dow 8150 üstünde bizim endeks de 25000 üstünde olduğu sürece [U]Karda olabildiğimce oturucam bu sefer[/U]. [U]giittiği yere kadar gitsin IMF ile.[/U].. 28000-30000. Kısa kesmiycem... Çünkü hedef büyük !
Amaaa Dow u 8150 altında kapandığını görürsem bu kadarı ile yetinirim.[/quote]
[quote=asyalı;73512]valla cok dogru millet anadoluda hala daha 2 3 lira alıyorlar ama bizim millet akıllanmaz.hala daha istanbulda 2 3 buyuk kurum yıne yuksek oranlar aldıklarını duydum.ben 800 kurus verıyorum dıyorum mıllet hadı canım yapıyorr.yapsınlar daha 1 2 3 liraya işlem batınca nasılsa aracı kurumlar bulurlar yenı kerızleriiiiiii[/quote]
Şuna kardeş 80 kuruş yaz 800 yazınca 8 ytl sanıyor millet.80 kuruş da pahalı bir rakam.Geçende de 800 yazdın yanlış yazdın sandı millet 80 kuruş yaz.
-
stop noktasından full short
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;73546]
anaaam 33675 kırılıyor gibi. beni bile stoplaacaklar 32,600 du bakalım. inşallah stoplatmazlar..
[/QUOTE]
istop
-
[quote=jerfin;73548]dji yi takan kimmm.. doların ateşi var:..:[/quote]
girdin kanıma haa...dolarda bende piramitliyorum 66 dan beri
-
-
[QUOTE=hexen;73524]32825 yeresine dikat olun ora asayası olmasa daha düsmez amma
32825 asayasında 32375 yeresine 450 points potans olur.
sindi kucuk potans yerelerindeyiz
malyet et kar al terkar malyet et terkar kar al strateji doru.
systems
5 dakk short
15dakk short
gun short sinyal[/QUOTE]
sindi dikat yeresinde vob
dusme devam icun 32350 yeresi asayası gerek amma bura üstesinde dikat olun
-
[QUOTE=Astatin;73553]girdin kanıma haa...dolarda bende piramitliyorum 66 dan beri[/QUOTE]
mesuliyet kabul etmem ona göre:..:
-
dow future 8212 üstesinde kaldımı vob 32350 üstesinde kalır amma 8212 asaysında vob 32350 tutmaz
-
istop :))
[QUOTE=VOBiX;73552]istop[/QUOTE]
istop :))
stoplattılar - terse döndüm.. -275 puan zarar. du bakalımnolucek :)
-
[QUOTE=hexen;73559]dow future 8212 üstesinde kaldımı vob 32350 üstesinde kalır amma 8212 asaysında vob 32350 tutmaz[/QUOTE]
abi [B]32300[/B] benimde stop.....
-
-
sindi sadce gun icte trade eden naptı ?
33100 yeresinden short eti cunki orda 5 dakk 15 dakk system short sinyal oldu kucuk kanal destek yeresi asayasındadı.
gun icte traders dusme devam ıcun 32825 yeresini izledi shorts stop yueresi 33200 yeresidi onların..
32825 yeresi asayası oldumu onlar 32375 civarda shorts realiz etmek ıcun bekledi..
sindi onlar shorts realiz edyor..
amma onlar 32350 asayasında realiz ettiyi shorts 31800 yeresi potans icun terkar short acar dikat olun
-
Duyuru!!!!!!!!!!
Özelime gelen mesjlardaki talep üzerine MERSİYK ya avatar seçiminin akşam yapılmasına karar verilmiştir..Saat 21:00 gibi geyik topiğine beklenmektedir katılımcılar..RECEP sen de gel ha...mersiyk sen de tabi...
-
Vay bee CAC 40 ilk defa uzun süredir 3000 puanın altını gördü...
-
Aracı kurum komisyon pazarlama işini bu topikte kessek diyorum artık ilgili topik var zaten
-
aracı kurum adlarını açık açık vermek lazım..taki gariban arkadaşlarımızı keklemesinler..ilk başladığımda kontrat başı 8 tl veriiyordum..rica ettim 6 tl bile yapmadılar...yfas dı..bu işler ticari sır değildir..pazardaki tabelaları okumak kadar masum bir olaydır..
-
[QUOTE=mersiyk;73569]Aracı kurum komisyon pazarlama işini kessek diyorum artık ilgili topik var zaten[/QUOTE]
ilgili topik neresi sn.mersiyk
-
vadeli spot makası -350 puan oldu. naapmaya çalışıyorlar acaba : )
-
hiçbirşey anlaayamadımm shortlara devam cok enteresan
-
[QUOTE=Ardasu;73571]ilgili topik neresi sn.mersiyk[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/vobda-en-guvenilir-araci-kurum-uygun-komisyon-t5164.html[/url]
-
stopaj kesmeyen aracı kurum var mış.deniz yat... bu nasıl olur ki..
-
birde bloke konulan stopajdaki para degerlendiriliyor mu(repoda)..
-
32000 altıda varmı acaba bgun ?
-
[quote=BORSACIOZGUR;73572]vadeli spot makası -350 puan oldu. naapmaya çalışıyorlar acaba : )[/quote]
makas atmaya :) yoldakinin aynısı..serseri sürücü maks atar sağdan soldan, uslu sürücüyü panikletir kaza yaptırır...aynı şey:rolleyes:
-
[QUOTE=abka;73575]stopaj kesmeyen aracı kurum var mış.deniz yat... bu nasıl olur ki..[/QUOTE]
stopaj kesintisi olmaz olur mu.. deniz 3 ay sonunda kar-zarar mahsubu yaparak kesiyor.. bazı kurumlar da günlük kar-zarar mahsubu sonunda kesiyor.. deniz'in avantajı 3 ay boyunca karlarla da pozisyon açabiliyorsun..
-
[QUOTE=jerfin;73579]stopaj kesintisi olmaz olur mu.. deniz 3 ay sonunda kar-zarar mahsubu yaparak kesiyor.. bazı kurumlar da günlük kar-zarar mahsubu sonunda kesiyor.. deniz'in avantajı 3 ay boyunca karlarla da pozisyon açabiliyorsun..[/QUOTE]
iide 3 ay içinde yatırımcı iflas ederse ne olcak? deniz alacakları nasıl tahsil edicek?
-
burası voborsa tabiki burada borsa ile ilgili herşeyi konuşacagız..komisyon,stopaj vs...her şeyede reklam dersek paylaşım sınırlanır..az önceki komisyonla ilgili net paylaşımlar silinmeyip,kendi topiğine yollansa daha iyi olur..
-
[QUOTE=abka;73576]birde bloke konulan stopajdaki para degerlendiriliyor mu(repoda)..[/QUOTE]
onu ben sordum da yapmıoz dediler ama aslını bilmiyorum
-
[QUOTE=Vob Trader;73580]iide 3 ay içinde yatırımcı iflas ederse ne olcak? deniz alacakları nasıl tahsil edicek?[/QUOTE]
borsada 3 aylık dilimler halinde vergilendirmeler yapılır, 3 ay içinde iflas eden adam zaten para kazanmamış olur ki vergi de olmaz haliyle,
hatta yılsonunda 4 çeyrek toplamında zarar edilirse maliye bakanlığına başvuru yapıldığında alınan vergileri geri alma yolu vardı, şimdi kanuni durum nedir bilmiyorum....
-
[QUOTE=traderx;73583]borsada 3 aylık dilimler halinde vergilendirmeler yapılır, 3 ay içinde iflas eden adam zaten para kazanmamış olur ki vergi de olmaz haliyle,
hatta yılsonunda 4 çeyrek toplamında zarar edilirse maliye bakanlığına başvuru yapıldığında alınan vergileri geri alma yolu vardı, şimdi kanuni durum nedir bilmiyorum....[/QUOTE] aynen devam ediyor..
-
[QUOTE=hexen;73564]sindi sadce gun icte trade eden naptı ?
33100 yeresinden short eti cunki orda 5 dakk 15 dakk system short sinyal oldu kucuk kanal destek yeresi asayasındadı.
gun icte traders dusme devam ıcun 32825 yeresini izledi shorts stop yueresi 33200 yeresidi onların..
32825 yeresi asayası oldumu onlar 32375 civarda shorts realiz etmek ıcun bekledi..
sindi onlar shorts realiz edyor..
[B]amma onlar 32350 asayasında realiz ettiyi shorts 31800 yeresi potans icun terkar short acar dikat olun[/B][/QUOTE]
sindi gun icte trade eden traders 32350 asayasında 31800 yeresine 550 potans icun aldıyı shorts terkar realiz edıyor burdan.
sindi 31400..31800 belirsiz yeresindeyiz.. burda gun icte trade eden traders bekler flat..
dikat olun
cunki 31400 31800 bolgesi asaya olur eyer 28700 yeresine potans acar dikat olun..
31400.31800 yeresi karar verme belirsiz trade yeresi
systems
5 dakk short
15 dakk short
gun short
-
[B]peki yavas harket eden beli kitle napıyo?[/B]
onlar halen short tutyolar
gectimiz sacma harkets onların malyet dusurme harketidi onlar malyet dusurdu sindi ters durum ıcun zararsız shorts stop etceler.
ondan rahat short tutyolar
-
Nema almak için paranın boşta mı olması lazım yoksa pozisyonda isek geceleyin yine nema alıyor muyuz ? ? ?
Bir de nemanın hesabı nasıl
-
[QUOTE=abka;73575]stopaj kesmeyen aracı kurum var mış.deniz yat... bu nasıl olur ki..[/QUOTE]
Komsiyondan karşılıyordur.