Bende sessiz çoğunluk adına;
Öngörüleri tutsada tutmasada, bizlere fikir veren ve dahi
burda paylaşımda bulunan tüm arkadaşlaı teprik ederim.+.
Printable View
Bende sessiz çoğunluk adına;
Öngörüleri tutsada tutmasada, bizlere fikir veren ve dahi
burda paylaşımda bulunan tüm arkadaşlaı teprik ederim.+.
hadi yavrularr...Selculu patron piton geldi,kobrayı da gönder:)
Bugün sırf benim daha hızlı sinyal versin diye hafif modifiye ettiğim MACD bile hiç çarpılmamış, hatta acayip para kazandırmış... Hakkını veremiyorum şu indikatörün... Geç sinyal veriyor falan diye çamur atarlar ama yine de babalar babası indikatördür. Böyle bir günde bile çarpılmamak her babayiğidin haddine değil... Yalnız VOB için sinyal çizgisinin parametresini 5 yapıyorum...
MACD'yi teprik ederim... :..:
huge küskü is in front of the door
waşşş...usdytl uçuyorrrr
cnbc e deki başlığa bakın...dolar aşşağı borsalar (azıcık) yukarı.....hahahah manyamış bunlar yaf....
[quote=Astatin;164642]huge küskü is in front of the door[/quote]
gramer olarak doğru ama teknik olarak yannış...otur yerine sıfır :::
Veriden önce 525'den açtığım short'larla hafta sonuna giriyorum. Son kararım. İnadım inat. Gurur yaptım.. Stop-loss'umu kaldırdım. Önümüzdeki 1 saatteki herhangi bir gelişme bu kararımı değiştirmeyecek...
(Okuyanlar arasında bu işe yeni başlayanlar varsa aman sakın örnek almayın. Borsada adam ya inattan, ya gururdan, ya da hırsdan batar. Ben çarpılsam da bir şekilde durumu düzelttiğimi bildiğimden böyle cengaver modunda takılıyorum. Aman örnek almayın...)
Meclis tv yine çok heyecanlı...
Cümleten Mehaba VOBLAND,
işte gene oldu elimi attıgım anda terse düştüm yok yaf bunlarda her yol var.. benim sistemelri de terse getirdiler.. piuvvvv saka la bunlar...
Güzel bir sanzatu deklerasyonu ve artifisyel bir açılım görüyorum,