-
Manzaraya Bak,
[COLOR=red]Türkiye[/COLOR] Büyük [COLOR=red]Millet[/COLOR] Meclisi'nde, dinleyici locasında bir [COLOR=red]Türk vatandaşı[/COLOR] olan şehit annesi [COLOR=red]Türk bayrağı[/COLOR] açtı diye [COLOR=red]Türkiye Cumhuriyetinin[/COLOR] polisleri tarafından alınıyor.:mad::mad::mad::mad::mad:
Memleketi bu hale getirenleri, memleketi bu hale getirenlere dolaylı yada doğrudan destek verenleri çok büyük tebrik ediyorum.
(Mesajın sonuna, mevcut sembol seçeneklerinden uygun bir seçenek bulamadım. Ama anladınız siz zaten)
-
[quote=Kennym;164650]işte gene oldu elimi attıgım anda terse düştüm yok yaf bunlarda her yol var.. benim sistemelri de terse getirdiler.. piuvvvv saka la bunlar...[/quote]
Kennniym, para bitmediğine göre kazanıyorsun demektir, ben çoktan biterdim bu durumlara
-
Bunlar terbiyesiz adamlar, dow açılınca sanki bilmiyormuş gibi heyecan yaratıyorlar, ayp olmasın diye, bunlar terbiyesizler.....traşlılar.........beyazlar......
-
bunlar yemin etmiş vob u düşürmiyeceğiz diye...
-
sevmedim bu hareketi..pozitif mi ayrışıyoruz yoksa ayrışıyor süsümü veriyoruz
-
Dolarda hayat varmış, koşuşturma, tepiştirme, neyin yok, mal deyil nede olsa, para canlı, sıcak, reel,
-
[QUOTE=security;164653]Kennniym, para bitmediğine göre kazanıyorsun demektir, ben çoktan biterdim bu durumlara[/QUOTE]
hocam ilk ay guzeldi 7500 points ama bi aydır cepten yiyorurum .. bide tabi altından ters kose olduk :D piuvvv aglak oldum iice.. deneyimsizken daha gozukaraydım bole degildim üvvvvv
-
yuharı hazırlanıyor yine piyasa...sinüsler açık, noniko full oksi :::
long-short tavsiyesi deel...olamaz...nayır nolamaz...
-
Yatırmcı yapısına %100 uyumlu, sıcak, canlı, kanlı ve kansız dolar teorileri yapılır,
-
[QUOTE=SEYYAH;164659]yuharı hazırlanıyor yine piyasa...sinüsler açık, noniko full oksi :::
long-short tavsiyesi deel...olamaz...nayır nolamaz...[/QUOTE]
Pozitif baskı süsü verilmiş negatif baskı var bence...
-
[quote=Kennym;164658]hocam ilk ay guzeldi 7500 points ama bi aydır cepten yiyorurum .. bide tabi altından ters kose olduk :D piuvvv aglak oldum iice.. deneyimsizken daha gozukaraydım bole degildim üvvvvv[/quote]
Senle biraraya gelsek bu palanın ağzını burnunu kıararız, toplum içine çıkamaz valla.....
-
acil işim çıktı ayrıldım ekrandan 1 saat .. .. vay anasını aynı yerde hala ..