-
[quote=SEYYAH;164659]yuharı hazırlanıyor yine piyasa...sinüsler açık, noniko full oksi :::
long-short tavsiyesi deel...olamaz...nayır nolamaz...[/quote]
no way..şunun tüylerine bak..gırlaşmış vahşi...:..: beşiktaşdaki büfeyi gaptım senden..eğer ıhlamur caddesi üzerinde garanti ye yakın olansa
-
Aman kardeşim paranı kaptır ama psikolojiyi asla,
-
tıkandı pala tıkandı .. jonilerde tıkandı .. crashhhhhh
-
[quote=enorton;164661]Pozitif baskı süsü verilmiş negatif baskı var bence...[/quote]
Umarım pozitif baskı süsü verilmiş negatif baskı süsü verilmiş pozitif baskı değildir... :)
-
Başta celcuki patron olmak üzere herkeze, boğasınada, ayusunada bol şans, usd ciler yapı koop ve hatta kol şiti.....
-
5-10-15-20-30-60-120 dk satta....şortos insistos
-
[quote=Strategist;164667]Umarım pozitif baskı süsü verilmiş negatif baskı süsü verilmiş pozitif baskı değildir... :)[/quote]
yok yok merak etme...pozitif baskı süsü verilmiş negatif baskı süsü verilmiş pozitif baskı süsü verilmiş negatif baskı bu...versinler süsü, geliyor küskü
-
700 - 800 points makas allah belanı versin pala.. o aldıgın kagıtların ıcınde bogull
seref yoksunu dızlak kafalı aga..
-
dowda crashhhh bekliyorum .. bu gece .. kara cuma olsun .. a* ..
-
Ben çıkıyorum. Short'larım baki. Şu an DOW sayımıma göre 2C dalgası yapıyor olmalı. Bundan sonra 3. dalganın whoooossshhh şeklinde çakılması lazım. Garanti yanlış sayıyorumdur, canım sağolsun... :..:
-
bugün zero işlemle kapatacağım gibi günü .. kendimi bizzatihi teprik ediyorum ...
-
[quote=Strategist;164673]Ben çıkıyorum. Short'larım baki. Şu an DOW sayımıma göre 2C dalgası yapıyor olmalı. Bundan sonra 3. dalganın whoooossshhh şeklinde çakılması lazım. Garanti yanlış sayıyorumdur, canım sağolsun... :..:[/quote]
yanlış sayımda değil..ünlemde... faaalllaafffoşşşşşşşşşşşş olacak whossssghhhhhh değil